- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsunBiz de dünyaya geldik teyzeleriçook güzel bir prensesim oldu
Yalnız sancıdan ölüyorum, gazı nasıl çıkarttınız kızlar nolur bi el atın
hayirli olsun canimBiz de dünyaya geldik teyzeleriçook güzel bir prensesim oldu
Ayni gercekten tam dalacak gibi oluyor 5 ya da 10 dk sessizce gozlerini kapatiyor sonra da aglamaya basliyor hep memede hep. Kucakta bile durmuyor neredeyse. Insallah bugun boyle olmaz gecicidirBenimki de 11 günlük, uyumamasını geç yedi mahalleyi ayağa kaldıracak şiddette ağlıyor. Ağlamasına hiçvir şey fayda etmiyor kafayı yiyeceğim artık sabahtan beri 2 saat uyumuştur en fazla, sürekli kucaktayız yavrum tam uykuya dalacak gibi oluyor sancıyla kendini sıkıp başlıyor haykırmaya
Aynı durumdayım, ayyynı. Hani yenidoğanda gaz sancısı olmuyordu ya çıldırıcam
Gözün aydınBiz de dünyaya geldik teyzeleriçook güzel bir prensesim oldu
Evin sicakligi kac derece cok olmasin dikkat et. Gunduz en fazla 23 24 diyorlar. Kolostrum cok yavas geliyor koyu kivamli hic bozma moralini. Ben sicak su torbasi koyup elimle masaj yapip az az sagdim distan ortaya dogru, kanallarin yavas yavas aciliyorBnm tüm kaslarım ağrıyor
Bugün akşam kundak yapmıştım Bi baktım teni çok sıcak Bi ölçtüm 37.4 filan
Sonra hemen soydum
Çok panik oldum ya ve gece uyuyamadım
1 damla kolostrum geldi sağma makinesi ile... Elle sağma yapcam İnş önümüzdeki saatlerde
Sağlık ocağındaki hemşire gel ölçelim kilosunu, VS dedi ama bebeğim gece inliyor gibi ııı ıııı diyor ya pazartesi çocuk doktoru görecek yine de gitsem mi sağlık ocağına
Biz de dünyaya geldik teyzeleriçook güzel bir prensesim oldu
TebriklerrrBiz de dünyaya geldik teyzeleriçook güzel bir prensesim oldu
bu günlerde herkesin ortak sorunu gazyavrum ya emerken duyuyorum karnı gurulduyor
sürekli bir huysuzluk ıkınma hali
![]()
Aaay, canımsınEvin sicakligi kac derece cok olmasin dikkat et. Gunduz en fazla 23 24 diyorlar. Kolostrum cok yavas geliyor koyu kivamli hic bozma moralini. Ben sicak su torbasi koyup elimle masaj yapip az az sagdim distan ortaya dogru, kanallarin yavas yavas aciliyor
Aynen ya ne kadar dengede tutmaya çalışsamda ısıyı olmuyor işteHava bi sıcak bi soğuk evlerin içi de öyle kombi yanıyor ama bakıyorum oda bi soğuk bi sıcak dengemşz şaştı
Ben de öyle umuyorum umarım bu gaz sancıları geçicidir. Bugün doktordan randevu aldım damla yazsın diye götürücem inşallah verdiği damla etki eder de bebeğim uyur. Yenidoğan 2 saatte bir emip uyur sürekli diyorlar benimki toplasan 3 saat anca uyuyor gündeAyni gercekten tam dalacak gibi oluyor 5 ya da 10 dk sessizce gozlerini kapatiyor sonra da aglamaya basliyor hep memede hep. Kucakta bile durmuyor neredeyse. Insallah bugun boyle olmaz gecicidir
Canım İlk günlerde çocuğun gün sayısına göreymiş bez miktarı. Yani 1. Gün 1 bez 2. Gün 2 bez bile yeterliymiş. Bence sorun yok bez sayısında .Aaay, canımsın
Bende şimdi googleladım elle sağma daha kolay kolostrum için yazıyor gün içinde deneyeceğim
Kaç günde geldi seninki?
Bnmki 37+3 te doğdu o yüzden mi ememiyo acaba
Bende tutamıyorum oturamıyorum çünkü alttan 3 dikiş
2 gündür 3 çiş 3 kaka nasıl
Mama verdik zaten zordayım
Annemde tutturmuş sarı tülbent ört
Ya batıl inanmış diyorum
İyi diyor sarılık olsun da hastane köşelerinde bekle diyor töbe töbeee
2 gündür 3 çiş 3 kaka bez aldım az mı sence
Gerçekten bir şeyi tek yaşadığını bilmek daha kötüKesinlikle duygularıma tercüman oldun özürlük bir durum yok. Şu an gözümden uyku akıyor ama ısrarla buralarda geziniyorum mesela
Aynı gazlar bizdede var patır patır durumu:) bio giaya yeni başladım günde 5 damla başka verilmiyor canım ya benim kıza benden grip bulaştı hasta bebeğim yaKuzum hepimiz biraz sarsıldık maalesef. En tecrübelilerimiz bile bu süreçte çok zorlanıyor. En güzel şekilde baktığından şüphe etme.
Bebeği beslemek için doktora sormadan 3 saati geçirmemeni öneririm henüz 11 günlük çünkü. Kan şekeri cok düşmesin.
Ben gaz için sadece bitki çayı tüketiyorum bir de Türk kahvem var geri kalan süreçte sadece su içiyorumsakinleşmek bilemediğim bi durum
Ben de senin gibi düşünüyorum canım.
Nane olayına da şaşırdımböyle giderse hiçbir şey tüketemeyeceğiz
@pohpoh86 ekim bizi Ocak analarına etiketlemişkız orada napıyosun heheh
Heh kuzu ben de böyle bi şey bekliyorum kafamda 2-3 haftalık bi süre koydum bu şekildeki fiziksel gelişimi için. Bi tık geriden takip etmesini bekliyordum zaten
Bakalım ilk ciddi gülüş ne zaman gelecek
Nurse harvey için acaba gaz sancılarımızı arttırdı mı yoksa böyle mi denk geldi de çocuk bu kadar sorun yaşıyor anlamadım . Bi kaç gün hiç kullanmasam mı diye düşünmüyor değilim..
Bio gaia ne sıklıkla ne kadar kullanıyorsunuz siz ?
Güneş bugün babasının kucağında bir osurdu. Eşimden çıktı sandım. Yok böyle bi ses. Şok oldukgüneş o sırada sakince tavana bakıyor
Altını açınca da üzerime fışkırtmalı kaka yapınca aynı şekilde tepkisizce tavana bakıp göz temasından kaçınıyor
Napıcaz bilmiyorum gerçekten kolik mi anlamadım ama özellikle memede sancılanınca çığlık çığlığa ağlıyor geceleri cok vuruyor yavruma
Makulu zaten iki saatte bir dönüşümlü olarak emzirmek. Yarım saat bence güzel bir süreKızlar bebem genelde tek memeyi verdiğimde yarım saat kadar onu emiyor, uyuyakalıyor sonra. Diğer memeyi vermesem yarım saat tek meme yeterli olur mu sizce? Gece uyandırıp tek meme emzirip öyle geri yatırdım hazır uyuyorken![]()
Aaa yoğurt gaz yapar mı? Bende dün ayran içtimBu gece gazgirl o kadar sancı çekti ki bi baktım ayakları vurmaktan alt pijamayı çıkarmış bazen balık gibi kucağımdan kayıp gdiyo döt ata ata bi siniri var yolcak beni.. yiyip içtiğimiz çok etkili dün yoğurt yemiştim bi daha asla :/
Aaa yoğurt gaz yapar mı? Bende dün ayran içtim![]()