- 21 Nisan 2022
- 177
- 267
- 23
- 30
Benim oğlanda öyle oldu 4/5 gün sürdü sanırım şimdi normale döndü ön sütün yoğunluğundan oluyormuş ön süt daha sulu ya ondan sanırımCanlar ust uste sulu kaka normal mi neden olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim oğlanda öyle oldu 4/5 gün sürdü sanırım şimdi normale döndü ön sütün yoğunluğundan oluyormuş ön süt daha sulu ya ondan sanırımCanlar ust uste sulu kaka normal mi neden olabilir
Bende almıyom kiralayayım dedim hastanede yokmuş medicalcilerden kiralanıyormus oda makinr parası bildiğin. E bebekte baby mom marka var ben ondan aldım 390-400 lira birşeHastaneden kiralayım diyorum yarın pompayı. Sen öyle mi yaptın canım?
Icim rahat etti ya ama yemek yediginden hep muhtelemenBenim oğlanda öyle oldu 4/5 gün sürdü sanırım şimdi normale döndü ön sütün yoğunluğundan oluyormuş ön süt daha sulu ya ondan sanırım
Kesinlikle o çekerken daha çok geliyor :) hiçbir makine bir bebeğin çekiş gücünü yakalayamaz.3 saatte bir 15 er dakika memeleri veriyorum. Sonra 30 ml mama. Ama mamanın 10 ml ni ancak alıyor. Meme ucumu sıktığımda 2 damla süt geliyor, o çekerken daha çok geliyodur umarım. Yarın kontrol var, değerler yine aynı olursa yoğun bakıma alırız dediler. Meme emerken de mama alırken de uyuyakalıyor yemiyor![]()
Evet tatlım. O kalkanlar sayesinde meme ucu sürtünmeden oksijenle temas edebiliyor ve kuruyor. Öyle öyle iyileşecek. Ben gümüş Kalkanları bir gazla aldım ama boşuna almış oldum.Avent in kalkanlarından mı canım?
Bana saf zeytinyağı iyi geldi kuzum ılıtıp sürüyorum her emzirme öncesi ve sonrası bir göğsümü kurtardım biraz birde fito isimli bir krem var onu sürüyorum sağdıktan sonra emzirmeyeceğimde sonra yıkayıp veriyorum bu ikisi bayağı toparlamasını sağladı lansinoh sıfır etki bi sürü de paraKızlar göğüs uçlarım sertleşmeye ve acımaya başladı. Çocuk emerken acıdan kıvranıyorum. Lansinoh sürüyorum ama gümüş kapak da alayım diyorum. İşe yarayanlar marka yazabilir mi? Ya da yaramadı diyenler markasını söyleyebilir mi?
Lohusalık ilk gün![]()
Benimki çok emerse kusuyor canım iki göğsümüde boşaltınca çok çok ağlamazsa mama vermiyorum artık benBebeklerin kusma olayları nasıl kızlar sizde. Biz yarım saat memede sonra da 30 cc mamada yiyoruz ve kusuyoruz bu döngüde hani sütün miktarı fazla gelmeye mi basladı ikisi birden fazla geliyor. Ama bu yeme düzenine hala ağzı aranıyor. Bende o arada emzik vermeye basladım artık
Tınaztepe Galen Hastanesinde yaptım. Doktorumun muayenehanesi var normal doğumları orada yaptırıyor.Hayırlı olsun, gözünüz Aydın, sürprizli gelmiş oğlunuzbundan sonrası da rahat ve sağlıkla geçer inşallah. İzmir’de nerde yatınız doğumunuzu?
Zeytinyağından sonra yıkayıp mı veriyorsun canım memeyi çocuğa?Bana saf zeytinyağı iyi geldi kuzum ılıtıp sürüyorum her emzirme öncesi ve sonrası bir göğsümü kurtardım biraz birde fito isimli bir krem var onu sürüyorum sağdıktan sonra emzirmeyeceğimde sonra yıkayıp veriyorum bu ikisi bayağı toparlamasını sağladı lansinoh sıfır etki bi sürü de para![]()
Benim bezlenme ile aynı gidiyorsun. Henüz kusmadık ama 2 günlüğüz. Benimki de sürekli aranıyor. Hep emmek istiyor gibi ama memeyi alana kadar da akrobasi yapıyoruz, kolay kolay almıyor yaBebeklerin kusma olayları nasıl kızlar sizde. Biz yarım saat memede sonra da 30 cc mamada yiyoruz ve kusuyoruz bu döngüde hani sütün miktarı fazla gelmeye mi basladı ikisi birden fazla geliyor. Ama bu yeme düzenine hala ağzı aranıyor. Bende o arada emzik vermeye basladım artık
Yok sadece zeytinyağı sürdüysem yıkamıyorumZeytinyağından sonra yıkayıp mı veriyorsun canım memeyi çocuğa?
Ay canım bende siz konuşunca alacaktım canım vazgeçtim şimdi![]()
Kızlar keşfettiğiö bir şeyi söylüyorum. Ben acı yüzünden silikon göğüs ucu almıştım ama bebek sonradan sadece memeyi almakta zorlanınca reddeder diye korkumdan kullanmadım. Ama şunu fark ettim silikon ucu takıyorum göğsüme ve bebe meme emenr kadar takılı kalıyor. İçindeki süt yarayı nemlendirip sızısını azaltıyor. Bebeğe öyle vermek daha az acılı oluyor. Böyle emzirmeue devam ediyorum dün geceden beri. Belki sizde de işe yarar isterseniz bir deneyin.Kızlar göğüs uçlarım sertleşmeye ve acımaya başladı. Çocuk emerken acıdan kıvranıyorum. Lansinoh sürüyorum ama gümüş kapak da alayım diyorum. İşe yarayanlar marka yazabilir mi? Ya da yaramadı diyenler markasını söyleyebilir mi?
Lohusalık ilk gün![]()
aynı durumdaydım krem tek başına fayda etmedi e bebek in kendi gümüş kapağını aldım kullandım çok iyi geldi şuan hiçbir şey kullanmıyorum az zaman sonra iyileşip alışıyor zatenKızlar göğüs uçlarım sertleşmeye ve acımaya başladı. Çocuk emerken acıdan kıvranıyorum. Lansinoh sürüyorum ama gümüş kapak da alayım diyorum. İşe yarayanlar marka yazabilir mi? Ya da yaramadı diyenler markasını söyleyebilir mi?
Lohusalık ilk gün![]()
Sleepy Natural kullanıyorum ben canımKızlar hangi sleepy i kullanıyorsunuz 3 numaraya geçerken bi denicem prima premium kullanıyorumda bi denemek istiyorum
Pişik olmadı dimi cnm hiçSleepy Natural kullanıyorum ben canım
Evet muhakkak akıyor, emzirme sütyeni almıştım biraz dar geldi daha doğrusu tam oturuyor dün gece onu giyip yatmıştım sıkı olduğu İçin göğüsleri baskıladı çok almamış mesela ama dar giymek hiç iyi değil diye bugün eşimin tişörtlerinden giydim sutyensiz. Hala bile pıt pıt akıyor. Ben mochi kullanıyorum memnununKızlar emzirirken üstünüz başınız göl oluyor mu diğer memeden ötürü? Bunun çaresi var mı sürekli ıslağım ve bebeğin de üstü ıslanıyor. Mochi falan mı alsam işe yarıyor mu bilen var mı?
5-6.günden bugüne emdiği her öğünde kusuyor canım. Doktora sordum kilo alımı normalde yapılması gereken bir şey yokmuş.Bebeklerin kusma olayları nasıl kızlar sizde. Biz yarım saat memede sonra da 30 cc mamada yiyoruz ve kusuyoruz bu döngüde hani sütün miktarı fazla gelmeye mi basladı ikisi birden fazla geliyor. Ama bu yeme düzenine hala ağzı aranıyor. Bende o arada emzik vermeye basladım artık
Bende de durum aynı hep emmesine rağmen aranıyor. Memeyi de kolay kolay almıyor resmen savaşıyor itiyor sinirleniyor . Bebeleri okumak ne zor yaBenim bezlenme ile aynı gidiyorsun. Henüz kusmadık ama 2 günlüğüz. Benimki de sürekli aranıyor. Hep emmek istiyor gibi ama memeyi alana kadar da akrobasi yapıyoruz, kolay kolay almıyor ya
Canım ben tulum değil de müslin üstüne battaniyeye sarıp öyle uyutuyorumKızlar evi soğuk olanlar gece uyku tulumu giydiriyo musunuz 1-3 aylık olan büyük mü gelir salı günü anneme geçiyorum istanbul sogukmuş batmanda müslinle yatırıyodum da