Ay evet niye böyleyiz biz yaaarada ayarları bozuluyor hepsinin, ama bizde cok safız snr hemn bi unutma bi gevseme oluyoruz. bnde dr. a gitmiştm yumurtalar nasıl diye rahim filmi cekelim yumurtaların azalmış vitamın vericm dediği ay oldu, hazırmıydm bilmıorm bnm lohusa depresyonunu cok ağır boyutta geçiyor öyle böyle değil. aslında kardeşlik kavramına hiç inanmıyorum helede onların zmnında ne olur bilmiyorum ama yınede oğlum için yaptm inşallah güzel anlaşırlar.
Tabi tabi sen çektin sanki dicen işteHeeeh aynen bak çalışıyorsa çalışsın arkadaş her akşam kesintisiz uykusunu uyuyor mu uyuyorne bu yani ben bu çocuğu kendime mi yaptım
Gebeliğimin ne kadar zor ve yıpratıcı geçtiğini biliyorsunuz az çok. Sadece bana değil onun için de öyleydi.
Bana önceki gün diyor ki, karnındayken daha kolaydıdiyecek söz yok
Ayy çok güldümBiz saniyesinde anne oluyoruz da onlar geriden gelen zekalarından dolayı geç baba oluyorlar![]()
Yok ben yanımda dursun duysun istiyorum ama uyanmıyor zatenYavvv yazılanlara bakıyorum herkes kocasıyla yatıyor bi ben mi yatak ayırdımrahat rahat emziririm altını alırım diye tek yatıyorum
![]()
Kız benimki direk isim buldu-Sunshine bugün ayrı bir kuduruk bu kocalar sanırım bizimkide yardım ediyor bana bugün çok şanslısın iyi ki benimle evlisin nasıl bakacaktın yoksa çocuğa diyor tek başıma yapmadım ki tek bakayım dedim bende birde dönmüş kız çocukları çok tatlı değil mi diyor bir bakış atmışım ki
![]()
Yok valla hizmet etmiyorum onlar bana bakıyor sağolsun oğlumda durmuyor zatenHayırlı olsuna diye gelip kalmak ve hizmet beklemek ne diyeyim. Bizim nesile nasip olmadı inşallah çocuklarımızın zamanında bişeyler değişir.
Çok iyi yapmışsın. Bu insanlara sessiz ve ılımlı olmaya gelmiyor.
Beni yoran anne babalar değil onlar var diye gelenler.. neyse buda geçecek.
Ayy bu hafta kocalardan dertlendik bol