- 27 Ocak 2022
- 4.799
- 9.000
- 108
- 32
Of ye ye mis gibi de su içeriyor ye gitsinPeki canı tuzlayıp çerez gibi çıtır çıtır salatalık yemek isteyen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Of ye ye mis gibi de su içeriyor ye gitsinPeki canı tuzlayıp çerez gibi çıtır çıtır salatalık yemek isteyen![]()
O ne demek kız yoruldum demek mi‘Bak her yerim şiş şiş’ der diye korkuyorum.![]()
Tüm derdim limonlu ayva ve salatalık. Eşim diyo başka ne istersin. Hiçbir şeyOf ye ye mis gibi de su içeriyor ye gitsinbayılırım ben de bi yaz gelse ucuzlardı
![]()
Benim bikac gundue öyle sürekli bulantım var çıkarmıyorum ama sürekli bir bulantiKızlar sizde mide bulantılari başladı mı .. başladı da böyle tüm gün bulanti hisseden oluyor mu ... Dün benim bütün gün bulandı. Yemek yedim ancak rahatsız olacağım bir yemek yoktu demek ki lavaboya götürmedi. Bugün de devam edecek hissiyatı var
Çiçeğim balım böceğim ben meyveyi sebzeyi sipariş veremiyorum güvenemiyorum, işi gücü yok kalksın gitsin, iki günde bir gece çalışıyor her gün evde, boş durmasın.Çiçeğim balım böceğim Migros’un uygulaması var oradan sipariş ver. Bölgende stokta varsa görünür karpuz da. Eşlerin vakti olmayabiliyor ben de kıyamıyorum onu almaya git bul et diye, sipariş verebildiğim her şeyi veriyorum![]()
Hayır şekerim regl olan kadınların halleri, Cem Yılmaz gösterisinde söylemişti.O ne demek kız yoruldum demek miuygulaması varsa hakikaten ordan bakabilirsin
En doğrusunu evin hanımı bilirÇiçeğim balım böceğim ben meyveyi sebzeyi sipariş veremiyorum güvenemiyorum, işi gücü yok kalksın gitsin, iki günde bir gece çalışıyor her gün evde, boş durmasın.![]()
Hahaha valla erkeklerde şu dönemde tribe girdikleri için beklerim yani demeleriniHayır şekerim regl olan kadınların halleri, Cem Yılmaz gösterisinde söylemişti.![]()
Ahaha ayyy sen ne fenasıınnn‘Bak her yerim şiş şiş’ der diye korkuyorum.![]()
İşte dayanışma!!En doğrusunu evin hanımı bilir![]()
İltifat ediyorsunuz hanımefendi.Ahaha ayyy sen ne fenasıınnn![]()
Annemle görüntülü görüşüyorlar ben diğer odadaydım, duydum ne konuştuklarını, resmen arkamdan sallıyorlardı. Şimdi ne yapsam ben bu adama da dünyaları dar etsem.Hahaha valla erkeklerde şu dönemde tribe girdikleri için beklerim yani demelerini![]()
Ben pek yemiyordum yemek ac yasiyordum o zamanlar o yüzden normal insani porsiyonlara gecince cok aldimhatta ilk 7 haftada bile bayagi kilo aldigim icin doktorum diyetisyene yonlendireyim demisti istememistim. Sonra doktor degistirdim o da her konuda tamamen dogalciydi hic takilmadi kiloma. Emzirirken baya gidiyor cidden o yüzden hamilelikte can bogazdan gelir. Arkadasim eylulde dogum yapmisti oda diyordu sicaklarda cok zor geciyor hamilelik diye, ne yapacagiz bilmiyorum zor olacak. Oglumda sat 1 eyluldu nisanda dogum yapmistim o yuzden rahat gecirdim.
Nee senin annenle dedikodunu mu yapıyorlar eyvaahh sopayı yedi akşam öyle söyleAnnemle görüntülü görüşüyorlar ben diğer odadaydım, duydum ne konuştuklarını, resmen arkamdan sallıyorlardı. Şimdi ne yapsam ben bu adama da dünyaları dar etsem.![]()
Bide doğumdan sonra gör,tribirin âlâsı o zaman oluyor.Ben mi lohusayım o mu hey Allahım diyeceğin günler yakınİltifat ediyorsunuz hanımefendi.![]()
Ayy ben çıldırıyorum artık kaç kez diyorum ben hasta değilim hamileyim. Herkesin olası kanaması oluyormus doktor sıkıntı yok dedi ayrıca ben tasıyorum karnımda annesi ben olcam niye ona zarar gelsin isteyim ki diyeOnu ilk baslarda cok yapıyordu eşim bi kızdım yok ayağını toplayıp oturma yok düzgün otur ayyy sonra karışmıyorum ya diyip triplendi![]()
kaderdaşım çak bir beşlikbenim gibi 8.haftadan sonra bulantıları başlayan var mı acaba?

Benim 10. Haftada biraz bulantim ve koku hassasiyetim başladı sözde azalır diyorlar amabenim gibi 8.haftadan sonra bulantıları başlayan var mı acaba?