• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bu arada herkesin kadınlar günü kutlu olsun 🥰

Ayrıca bu cinsiyetleri neye göre bastınız kızlaar grubun başında ben varım bak daha 🙈😂😂

Kızlar sizde mide bulantılari başladı mı .. başladı da böyle tüm gün bulanti hisseden oluyor mu ... Dün benim bütün gün bulandı. Yemek yedim ancak rahatsız olacağım bir yemek yoktu demek ki lavaboya götürmedi. Bugün de devam edecek hissiyatı var
Benim bikac gundue öyle sürekli bulantım var çıkarmıyorum ama sürekli bir bulanti

Çiçeğim balım böceğim Migros’un uygulaması var oradan sipariş ver. Bölgende stokta varsa görünür karpuz da. Eşlerin vakti olmayabiliyor ben de kıyamıyorum onu almaya git bul et diye, sipariş verebildiğim her şeyi veriyorum 😬
Çiçeğim balım böceğim ben meyveyi sebzeyi sipariş veremiyorum güvenemiyorum, işi gücü yok kalksın gitsin, iki günde bir gece çalışıyor her gün evde, boş durmasın. 😂

Hahaha valla erkeklerde şu dönemde tribe girdikleri için beklerim yani demelerini 😂
Annemle görüntülü görüşüyorlar ben diğer odadaydım, duydum ne konuştuklarını, resmen arkamdan sallıyorlardı. Şimdi ne yapsam ben bu adama da dünyaları dar etsem.😂

Ben pek yemiyordum yemek ac yasiyordum o zamanlar o yüzden normal insani porsiyonlara gecince cok aldim😅 hatta ilk 7 haftada bile bayagi kilo aldigim icin doktorum diyetisyene yonlendireyim demisti istememistim. Sonra doktor degistirdim o da her konuda tamamen dogalciydi hic takilmadi kiloma. Emzirirken baya gidiyor cidden o yüzden hamilelikte can bogazdan gelir. Arkadasim eylulde dogum yapmisti oda diyordu sicaklarda cok zor geciyor hamilelik diye, ne yapacagiz bilmiyorum zor olacak. Oglumda sat 1 eyluldu nisanda dogum yapmistim o yuzden rahat gecirdim.

Sağlıkla gelsinde minikler artık napalım yazın vantilatör karsısında otururuz bol bol elbiseler giyeriz rahat kumaşlı 😂

Annemle görüntülü görüşüyorlar ben diğer odadaydım, duydum ne konuştuklarını, resmen arkamdan sallıyorlardı. Şimdi ne yapsam ben bu adama da dünyaları dar etsem.😂
Nee senin annenle dedikodunu mu yapıyorlar eyvaahh sopayı yedi akşam öyle söyle 😂😂

Onu ilk baslarda cok yapıyordu eşim bi kızdım yok ayağını toplayıp oturma yok düzgün otur ayyy sonra karışmıyorum ya diyip triplendi🤣
Ayy ben çıldırıyorum artık kaç kez diyorum ben hasta değilim hamileyim. Herkesin olası kanaması oluyormus doktor sıkıntı yok dedi ayrıca ben tasıyorum karnımda annesi ben olcam niye ona zarar gelsin isteyim ki diye 🤷🏻‍♀️

Back
X