- 4 Ocak 2022
- 687
- 1.158
- 43
- 34
Olmasın tabi çok stres yapar insan. Zaten kızcağız isyan ederek çıktı doktorun yanından :))Ay Allah korusun öyle de olmasın yaortaya karışık şeyler alırsın da o kadar zor ki bulmak ya gerçekten erkek bebek için ya da kız ortası yok. İki tane sarı renkte işte deseni düz takim zor buldum. Aklına gelebilecek herseyi cinsiyet olarak ayırmışlar
insanın da hevesi kaciyo sonra tabi
inşallah öyle olaylarla karsilasmayiz 20. Haftaya kadar belli olsun
Annende arada yoruluyordur tabi kıyamam olsun varlığı yeter bende doğumda gidersem işte o zaman gorücem biraz yardım ondan sonra tayin vs. Bakalım süreç belirsiz Allah yardımcımız olsun
Eevet bende beyaz,sarı, bej tonlarında bir de gri zor buldum. İnsanın da eli renkli şeylere gidiyo ister istemez. Ben de dün kendime hamile giysisi aldım bir kaç lcw da indirim varmış. Madem senin cinsiyet işi kaldı bende kendime alırım dedim ohh
Öyle tabi yoruluyor kendi evinin derdi bide ben kolay değil. Allah başımızdan eksik etmesin onları dediğin gibi varlıklarını bilmek yetiyor. İnşallah çok güzel bir yere çıkar tayininiz. Tahmin ettiğin hayal ettiğinden çok daha güzel bir yer nasip etsin Rabbim.. Hakkınızda en hayırlısı, en güzeli olsun..