- 19 Ekim 2018
- 923
- 1.189
- 63
- 31
Sagol canım insaallahAllah şifa versin canım inşallah, yarına hiç bir şeyin kalmasınKolay, ağrısız doğumun olsun inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canım insaallahAllah şifa versin canım inşallah, yarına hiç bir şeyin kalmasınKolay, ağrısız doğumun olsun inşallah
Bizim doktor 38de cati kontrolunde karar verilir dedi. 37yim bekalim haftaya girecegiz. Tabi her an her sey olabilir bilemeyiz ama 38de karar asamasiKızlar günaydın sezaryen karar veren doktorlar 38+ olarak mı karar verdi yani 38 olduktan sonra her an alabilir mi ?
Canim hala durumlar duzelmedi mi ... bu zamanda stres yapmamaya gayret et ne olur . Bu durum cocugu da etkiliyor sutu de birak az kendi haline kuzum benimRuh halim çok kötü. Doktorum stres mi yaşadın diye sordu zaten. Dün görümcemler geldi, bugün eşim onlarla memlekete gitti. Gece kötüydüm, defalarca kustum, bugün gitme dedim, kötüyüm dedim, gitti. Sabah gitti, durumumu bilmesine rağmen halen yok. 1 saatlik yol oysa. Hiç iyi değilim. Evde yalnızım, annem de hasta çağırmıyorum
Yazıyor canim raporda yazmasi gerekiyir. Ne gariptir grup o 50 ustu gunu yazmakla mi ugrasmak istemiyor anlamadim. Eldenaldığım raporda yaziyor tahmini tarihi.... onlar sonra dogjm sonrasina ekliyor. Erke olursaCanm bende doğum öncesi analık çalışamaz yazıyor. Ben çalışamaz almak istedim çünkü. Ek olarak bitiş bende de yazmıyor çünkü bu doğum öncesi. Doğumun tam gününü bilemeyiz o sebeple gün yazamazlar
Canim muhtelemen o rapor normal rapor .. gun yaziyor mu. Tekrar doktorundan calisamaz alman lazim ama yine sen sor kurumunaCanim raporunda çalışabilir mi yaziyordu
aynen bulabilirsen rahat ederseniz canimSanırım oto koltuğu olmuyor yadediğin çok doğru uyandırmamak için önemli aslında. Oto koltuğunu da ayrı verdi bir arkadaş. Chicco olanın pusetini alırsam o oto koltuğu oluyor. O da araba fiyatı maşallah
yarın gidip puseti oto koltuğu olabilen varsa onunla değiştireyim olmazsa. İyi ki bu fikri verdin canım çok sağol
![]()
bebisin iyi olmasina cok sevindim canimDoğurdum kızlar
Spinal anestezi oldum rahim içi yumurtalıklar hep enfekte olunmuş dendi ameliyatım 3 saate yakın sürdü bebeği aldıktan sonra baya bir sakinleştirici yapıldı içim kıyılıyordu işler yolunda değil diye mi bilmiyorum ama hep genel istiyordum zaten doktorum spinal tavsiye ettiği için spinal oldum.
Bebeği aldıktan sonra uyuttular bi saat kadar sanırım. Uyandığımda biraz iyiydim sonra uyuşukluk geçince bi kaç saat ağrım oldu hiç geçmeyecek sanıyorsunuz ama geçiyor çok şükür azaldı bile ağrılarım. Tek başıma kalkmaya çalışınca başarılı oluyor şükür. Şu an enfeksiyon için serumlar yapılıyor yarın taburcu muyuz bilmiyorum.
Bebişim de iyi teyzeleri 2900 gram doğdu şu an sütüm az geldiği için mama veriyoruz arada emzirme çalışmaları
Dua edin bir an önce şu enfeksiyondan kurtulayım idrar yolunda da çok fazla enfeksiyon var karında da.
Etiketleyen soran herkese teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin![]()
Çok geçmiş olsun kuzuşum tez vakitte şifa bul toparlan inşallah, bebitomuz da hoş geldiii.Doğurdum kızlar
Spinal anestezi oldum rahim içi yumurtalıklar hep enfekte olunmuş dendi ameliyatım 3 saate yakın sürdü bebeği aldıktan sonra baya bir sakinleştirici yapıldı içim kıyılıyordu işler yolunda değil diye mi bilmiyorum ama hep genel istiyordum zaten doktorum spinal tavsiye ettiği için spinal oldum.
Bebeği aldıktan sonra uyuttular bi saat kadar sanırım. Uyandığımda biraz iyiydim sonra uyuşukluk geçince bi kaç saat ağrım oldu hiç geçmeyecek sanıyorsunuz ama geçiyor çok şükür azaldı bile ağrılarım. Tek başıma kalkmaya çalışınca başarılı oluyor şükür. Şu an enfeksiyon için serumlar yapılıyor yarın taburcu muyuz bilmiyorum.
Bebişim de iyi teyzeleri 2900 gram doğdu şu an sütüm az geldiği için mama veriyoruz arada emzirme çalışmaları
Dua edin bir an önce şu enfeksiyondan kurtulayım idrar yolunda da çok fazla enfeksiyon var karında da.
Benimde belim sızlıyor baya ama otururken sorun yok. Yururken daha problemli. Bu siralar bacak arama Yastik koyuyorum ama yine donerken sizladigi oluyor. Yukari mi cikiyor anlamadım. Ama yuruyemiyorum. O kotu iste. Hemen belime vuruyorBenim de Çarşamba günü belli olacak. İnşallah Perşembe cuma olmaz da Ekim ayına kalır diyorum ama bel ağrım falan var bakalım ne olacak. Ekim de olsun inşallah Allah'ım
4.6 mi ne yaptin ne yedin oyle :) masallah. Nasil tasidin onu bir de biz 3 kiloda yürüyemez olduk agirligindan :)Çok şükür canım oğlum sağlıkla doğduşimdi kollarımda uyuyor
4.640 kg
bir tosun çıktı
sütüm de gelirse inşallah iyi olcak emiyo azar azar ama bişey gelmiyo daha bence
Ay cati muayenesi haftayaben olacaktım, doktor operasyona gitti acil olamadım bugüne kaldı, doktor iki parmağı ile ölçerek muayene etmesi gerekiyormuş. ben biraz sıktım kendimi ancak bir tanesini sokabildi ve travma olmasın sende en iyisi sezaryen olman sağlığın için dedi :) gün verecek perşembe günü kontrol ederek.
**ben zorlandım ama herkes zorlanacak diye birşey yok, benim acı eşiğim düşük sanıyorum![]()
Ben kendimi kasıyorum ya o yuzden korkuyoru ya epidural normal ıstiyorum aslında ama ne yaparım bilmiyorumDesitin in icerigi temiz degil diye biliyorum ama yengem yegenimde kullaniyordu mucize gibi bir sey hemen geciriyordu pisigi. Belki hep kullanmak icin degil de pisik ilerleyince kullanmak icin mantikli olabilir.
Doktorlar bazen bakarak da anliyor bir seyleri bana bakti kansizsin dedi tahlil yaptirdim kansizmisimo anlamistir yani takilacak bir sey yok bence de. Masallah bebisine de buyumus sutun yaramjs
Masallah annesii oh kafan rahat tutmasi yikamasi falan da kolay olur. Gozunuz aydin
Ben park yatak almayi dusunuyodum sonra gittim e bebekteki ahsap anne yani besiklerden aldim. Tabi daha kullanmadim bir sey diyemem ama kesinlikle parkyatak daha rahattir bunlar biraz hantal belli yani. Ama daha guzel gorunuyor
Bu surecte ben de gittim. Doktor sordu arastirdin mi hazirladin mi kendini diye ben de sen yazmayinca hic arastirmamistim valla korkarim diye yok dedim olsun daha iyi dedi
Valla benim canim cok tatli degildir ama benim de biraz yandi canim. Ama bence doktorumun eli agirdi baya bastirdi cunku. Bana kendini kasiyorsun dedi belki kasmasam o kadar acimazdi.
Henuz olmayan arkadaslar icin soyluyorum dayanilmayacak bir sey degil doktorunuzun eli agir degilse ve kendinizi kasmamayi basarabilirseniz aciyacagini sanmiyorum.
Ay suan hic yuruyemiyoru.. bele hemen vuruyor ya 500 adim atayim yeter bana... ah yurumeyi özledim yaYeni doğum yapanları tebrik ederim, allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün
Biz de doktora gittik, 2600 gr, 45 cm olmuş minik. Ben de minyonum zaten o da oyle olacak galiba:)
Çatı muayenesi de yapıldı, e acıdı biraz ama öyle abartılacak dayanılmaz değil. İki parmağıyla bastırıyo işte neticede 10 saniyelik acı.
35+6'da gittim, hiç gelesi de yokmuş benim bebenin. Yeni hamile kalmış gibi tamamen kapalı rahim ağzın dedi. Rahat orada galiba
Bir de kızlar benim izlediğim videolarda doktorlar ebeler hep 10 bin adım atın diyolar, ben bugün çıktım 3500 adım anca oldu. Hem belim ağrıdı hem çişim geldi o kadar yürüyenler nasıl yürüyo acaba. Eve geldim kendimi koltuğa attım yorgunluktan artık.
ben yasamadim ama gecen hafta hemsire bana dogum belirtilerini anlatirken , suyun kesik kesik gelebilecegini ve pedlerin yeterli olmayacagini soylemisti. Illa bir anda gelicek diye birsey yok dediMerhaba kizlar bugun 35+5 olduk gece 3 ten beri farkli sekilde bi akintim var normal su gibi arasinda yumurta aki gibi seffaf biseyde oluyor ara ara geliyor ama geldigi zaman baya islatiyor pijamam falan islaniyor baya miktar olarak normal akintidan cok daha fazla acaba suyum mu geliyor yasayaniniz var mi boyle bir durum.8 gibi doktorumu arayacagim
Kardeş grubumuz size bir link bırakıyorum. Doğumdan sonraki dönemlerde çokça istifade edeceğinizi düşündüğüm bir kanal buldum, ben izledim izliyorum siz de bakabilirsiniz
Sezeryana gün alıp erken gelen bebeklerde oluyor vücut bir şekilde doğuma hazırlıyor kendinii olabilir. Dinlendikce geçti mi ağrın şimdi nasılsın39 haftadayim, belden alt karin-kasıklarla birlikte sanki adet sancısıymış gibi bir ağrı hissediyorumkasilmalar buna eşlik etmiyor kendi basına gelişen bir ağrı.
Böyle bir şey yaşayan var mi kızlar?
Hemen telaşa vermek istemedim ama ne bileyim anlamadım
Hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallahDoğurdum kızlar
İlk doğumda epidural önermiyor cogu doktor kuzum tabi doktorun ne der ne eder bilmiyorumBen kendimi kasıyorum ya o yuzden korkuyoru ya epidural normal ıstiyorum aslında ama ne yaparım bilmiyorum
Tatlım gözün AydınDoğurdum kızlar
Ertelemeden doktora gitmeni öneririm canım. su tek seferde şelale gibi gelecek diye bi kesinlik yok cünkü.Merhaba kizlar bugun 35+5 olduk gece 3 ten beri farkli sekilde bi akintim var normal su gibi arasinda yumurta aki gibi seffaf biseyde oluyor ara ara geliyor ama geldigi zaman baya islatiyor pijamam falan islaniyor baya miktar olarak normal akintidan cok daha fazla acaba suyum mu geliyor yasayaniniz var mi boyle bir durum.8 gibi doktorumu arayacagim
Kardeş grubumuz size bir link bırakıyorum. Doğumdan sonraki dönemlerde çokça istifade edeceğinizi düşündüğüm bir kanal buldum, ben izledim izliyorum siz de bakabilirsiniz