2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ğ
Canım hiç stres yapma benimde 2 hafta sonra olcak 37+3 te falan yüksek ihtimal. Çok acılı bi işlem değilmiş bahsedildiği kadar bazı kişiler fazla abartıyor bakalım biz tecrübemizi buraya yazarız yine 😂🥹
cumartesi günü çatı muaynesi olacağım kızlar buraya yazıcam çünkü bende tedirginim

Gece olmasını bekliyorum sabırsızlıkla ilaç yatmadan içilecek çünkü :( vc de acı falan varmı vajinanın alt kısmınca batma vs.
Batma var canım ve içi dışı şiş kapandı yani zaten vajinanin üstünde oynuyor 🥺🤦‍♀️ haraket leri yan yatınca bacağım da bile hissediyorum çok tedirgin geçiriyorum günleri ve çok yoruldum artık 😔

Sevgili dogum yapan guzel anneler 🥰
Hastane cantalarimizi hazirladik ama yaniniza mutlaka sundan bundan alin yada almayin gerek yok dediginiz seyler var mi ?

Bana hep erken dogurcam diye ben kisa kollu zibin vs koymustum , simdi onlari uzun kolluya cevirecegim o aklimda. Baska onerileriniz neler ?

Sevgili dogum yapan guzel anneler 🥰
Hastane cantalarimizi hazirladik ama yaniniza mutlaka sundan bundan alin yada almayin gerek yok dediginiz seyler var mi ?

Bana hep erken dogurcam diye ben kisa kollu zibin vs koymustum , simdi onlari uzun kolluya cevirecegim o aklimda. Baska onerileriniz neler ?

Kendin için kalın çorap, sırtına kalın bir hırka. Kaç gün hastanede yatıyorsunuz orda bilmiyorum TR de ki gibi değildir sanırım. Birde burda da yazıldı gögüse sıcak kompleks yapmak için sıcak su torbası. Bunlar lazım bence havalar soğudu biz ayaklarımızdan soğuk almayalım ki bebeleride gazlandırmayalımm

Kendin için kalın çorap, sırtına kalın bir hırka. Kaç gün hastanede yatıyorsunuz orda bilmiyorum TR de ki gibi değildir sanırım. Birde burda da yazıldı gögüse sıcak kompleks yapmak için sıcak su torbası. Bunlar lazım bence havalar soğudu biz ayaklarımızdan soğuk almayalım ki bebeleride gazlandırmayalımm
ben kendime hic corap koymamistim yalniz 🙈 cok iyi hatirlattin. bir sorun yoksa sanirim burdada 1-2 gun kaliyorsun , bir sorayim onu doktoruma haftaya.

Batma var canım ve içi dışı şiş kapandı yani zaten vajinanin üstünde oynuyor 🥺🤦‍♀️ haraket leri yan yatınca bacağım da bile hissediyorum çok tedirgin geçiriyorum günleri ve çok yoruldum artık 😔
Aaa ne zamandan beri bu şişlik. Kontrolü bekleme bence bi git canım ya bi baksın doktor yazık çekme boş yere

Ben bu haftasonu 37.haftaya giriyorum ve inşallah hurma + kurbağa yürüyüşüne başlıycam ilk gebeliğimde 37den itibaren düzenli hurma yiyip evde sürekli kurbağa yürüyüşü yapmıştım ya evet komik oluyor ama pelvik tabanı öyle iyi çalıştırıyor ki yani ben gerçekten öneririm.

Bir de benim doğumu esas başlatan toprakta yalın ayak yürümem olmuştu, 24 saat olmadan yatış yapmıştım hastaneye...
İmkanı olan denesin derim 🤗
İstanbul'da toprak bulursam ben de yürüyeyim
Tesekkur ederim hep suyunuz geldiginde anlarsiniz diyorlardi gercekten diger akintilardan farkli ilik bi islaklik hissettim hep baktigimda camasirim cok islakti normaldeki akintimdan farkliydi biraz su dokulmus gibiydi camasirima bide arada boyle yumurtlama donemindeki gibi bi akintida geldi peceteye sildikce
Bugün benim de oldu ama çok ayakta kaldım ondan mı acaba diye düşündüm
Gece olmasını bekliyorum sabırsızlıkla ilaç yatmadan içilecek çünkü :KK43: vc de acı falan varmı vajinanın alt kısmınca batma vs.
İdrar enfeksiyonu hangi tahlilden anlaşılıyor acaba

Ben de bugün kontrole gittim sonunda. suyu iyiymiş, kilosu 3.100 gr, haftası ile uyumlu dedi kan ve idrar verdim sonuçları yarın göstereceğim hiç alttan muayne felan etmedi doğum için de bir şey demedi

Kızlar ya idrar yolu enfeksiyonu çıktı :KK43: son günlerdeki sırt ve aşırı kasık ağrım bulantım bundanmıdır ki. Hayatımda ilk defa yaşıyorum hiç bilmiyorum bilen varsa aydınlatsın şu garibanı
İdrar yolu enfeksiyonu böbrek ve sırt bölgeme vurur hep benim. Sırtım ağrır. Geçen hafta gece 3 saat acilde yattım bu nedenle. Bulantıda yapar dedi doktor. Antibiyotik tedavisine başladım şuan ağrılarım geçti.

İstanbul'da toprak bulursam ben de yürüyeyim

Bugün benim de oldu ama çok ayakta kaldım ondan mı acaba diye düşündüm

İdrar enfeksiyonu hangi tahlilden anlaşılıyor acaba

Ben de bugün kontrole gittim sonunda. suyu iyiymiş, kilosu 3.100 gr, haftası ile uyumlu dedi kan ve idrar verdim sonuçları yarın göstereceğim hiç alttan muayne felan etmedi doğum için de bir şey demedi
Kan ve idrar tahlili yaptı bugün. Hem bazı değerler yüksek hemde lökosit pozitif çıkıyor
İdrar yolu enfeksiyonu böbrek ve sırt bölgeme vurur hep benim. Sırtım ağrır. Geçen hafta gece 3 saat acilde yattım bu nedenle. Bulantıda yapar dedi doktor. Antibiyotik tedavisine başladım şuan ağrılarım geçti.
Ya çok sağol demekki 4-5 gündür dayanılmaz sırt ağrım bundanmış. Nasıl yatarsam yatayım geçmiyor :( bana tek kullanımlık bir ilaç verdi ılık suda erit iç dedi. Urocare diye bi ilaç

Benim.suyum berrak kokusuz normal su gibiydi ara ara yumurta aki gibide bisey oluyordu icinde
Ya gecenlerde bende de olmustu bir iki kere camasir degistirdim su gibi kokusuz renksiz bir seydi bak simdi tedirgin oldum. Ama dun doktora gittim suyu iyi dedi bebek de yukardaydi demek ki bir sorun yok. Ama paylastigin cok iyi oldu canim ben aynisini yasasam ciddiye almazdim simdi ogrenmis oldum.

Dogum yapan yapana masallah. Tum anneleri tebrik ediyorumm😊♥️

Kizlar birsey soracagim. Doktorun ultrasonda yaptigi ölçüm gerileyebilir mi boyle birsey mumkun mü? Mesela karin cevresi gecen hafta 30 cm iken bi hafta sonra 29 cikabilir mi? Gelismemis diye beni korkuttu dr😥 gelisemese ayni kalirdi niye geri gitti kafam allak bullak oldu yaa. Diger yerlerin gelisimi normal bu arada. Basina boyle birsey gelen varsa yazabilir mi

Hayir canim gerileyemez diye biliyorum. Ya gecen sefer fazla olcmustur ya bu sefer az olcmustur. Benim bebe bi kere oyle bi pozisyonda duruyordu ki doktor olcemedi karin cevresini. Yani bir olcum yapti hic kilo almamisti ama doktor belirtti bu dogru bir olcum degil kendini bir yere sıkıştırmış bebek ölçmeme izin vermiyor dedi. Sonraki hafta gittigimde 400 gr almis cikti. Yani 1 haftada 400 gr alamayacagina gore ilk olcumde de muhtemelen 200 gr almisti ama doktor olcemedi.
Zaten gelismemis olsa dahi sadece karin cevresinin gelismemis olmasi bir sey ifade etmiyor o hafta az kilo almış olabilir. Büyüyordur bebis rahat ol pozisyonu düzgün değildir sadece

Kan ve idrar tahlili yaptı bugün. Hem bazı değerler yüksek hemde lökosit pozitif çıkıyor

Ya çok sağol demekki 4-5 gündür dayanılmaz sırt ağrım bundanmış. Nasıl yatarsam yatayım geçmiyor :KK43: bana tek kullanımlık bir ilaç verdi ılık suda erit iç dedi. Urocare diye bi ilaç
Bende öyle yatamıyordum bile dayanamayıp acile gitmiştim. Bende 1 aydır tekrarlıyordu enfeksiyon senin gibi lökosit pozitif çıkıyordu. Tek kullanımlık tozu bende kullandım ama sonra yine tekrarladı doktor mecbur antibiyotik başlattı ağrılarım bitti. Bol su iç kesinlikle rahatlatır.

Bende öyle yatamıyordum bile dayanamayıp acile gitmiştim. Bende 1 aydır tekrarlıyordu enfeksiyon senin gibi lökosit pozitif çıkıyordu. Tek kullanımlık tozu bende kullandım ama sonra yine tekrarladı doktor mecbur antibiyotik başlattı ağrılarım bitti. Bol su iç kesinlikle rahatlatır.
Ay canım zaten doğuma 13 gün kaldı tekrarlamaya zamanı olmaz heralde :( birşey daha sorucsm ilaçtan ne kafaresonra geçti ne kadar sonra rahatladın?

Ğ

cumartesi günü çatı muaynesi olacağım kızlar buraya yazıcam çünkü bende tedirginim
Haberlerini bekliyoruz kuzum hiç kasma stres yapmamaya calıs parmaklarıyla yaptığı cok kısa süren bi islemmis olumlu düsünelim de öyle olsun 🥹❤️

Kızlaaaarrr Eylül annesi oldummmmm. Sabah kontrole geldim. Nst de sancı çıktı ama hiç hissetmedim. Sonra vajinal muayene yaptı 2 cm açıklık çıktı. Bebekte hala ters olunca yatırdılar. Sabah hafif kahvaltı yaptığım için 3 gibi girdim. 3.5 da sarı papatyam dünyaya geldi çok şükür. Sezeryan falan çok süper geçti. Hiç korkulacak birşey yok. Spinal yapıldı. Az önce ilk kez ayağa kalktım o epey zorlayiciymis. Az yürüdüm geri yattım tekrar nasıl kalkacam diye düşünüyorum. O da geçecek inşallah. Eşimle annem yanımda anca idare ediyorlar bizi kızlar haberiniz olsun. Bu arada kilomuz 3320 Gr boyumuz 49cm. Mesajları okuyamadım hepinize çok teşekkür ederim.

Back
X