Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
surda dogurmayan kac kisi kaldik zatenkız artk sende doğur yaa, dört gözle minnoşu bekliyoruz![]()
Bize mustela pişik kremi yaramadı sucoderm de yaramadı tek bepantol yaradı. Şampuan olarak dalin kullanıyorum ben ama biz zaten bir fındık kadar kullanıyoruz biraz deneme yanılma yöntemi canım pişik kremi cilde bağlıKizlar bebek sampuani pisik kremi gibi kozmetik urunler icin hangi markalari sectiniz. Bi tek onlar kaldi almadigim. Ama cok fazla secenek var. Napicam bilemedim
Dalin goz yakiyor diye biliyorum. Evet kucuk boylarindan alip deneme yanilma yapmak lazimBize mustela pişik kremi yaramadı sucoderm de yaramadı tek bepantol yaradı. Şampuan olarak dalin kullanıyorum ben ama biz zaten bir fındık kadar kullanıyoruz biraz deneme yanılma yöntemi canım pişik kremi cilde bağlı
Tesekkur ederim canim aslinda uctan almiyor ama demek ki bir şekilde değmiş demek kiYara olmuş iyileşip kabuklanmis canım geçmiş olsun.
Hadi hayirli olsun kuzum benim 4 gun oldu daha dusen malum üzerine yok. Darisi basima :) hayirli olsunHanımlar bir şey soracağım öncelikle göbek bağı düştü hepimizin bebeğinin göbek deliği nasıl duruyor içeri girdi benim oğlumun dışarı doğru duruyor göbek deliğiikincisi süt üşütmesi nasıl geçer bir fikriniz var mı?
Teyzeleri benim güzel kızımın 40ı uçtu
Darısı hepinize inşallah
Kel prenses
Kıyafetlerimiz bize extra Large![]()
Ben sebamed aldım canımKizlar bebek sampuani pisik kremi gibi kozmetik urunler icin hangi markalari sectiniz. Bi tek onlar kaldi almadigim. Ama cok fazla secenek var. Napicam bilemedim
Memeyi doğru kavradığı için muhtemelen sen acısını falan hissetmedin. İlk zamanlar o illaki oluyo. Bende de oldu. Meme ucu kabuk gibi oldu kahverengi sonra soyuldu gitti acı falan olmadanTesekkur ederim canim aslinda uctan almiyor ama demek ki bir şekilde değmiş demek ki
Kizlar bebek sampuani pisik kremi gibi kozmetik urunler icin hangi markalari sectiniz. Bi tek onlar kaldi almadigim. Ama cok fazla secenek var. Napicam bilemedim
Ben hepsini unibaby aldım canımKizlar bebek sampuani pisik kremi gibi kozmetik urunler icin hangi markalari sectiniz. Bi tek onlar kaldi almadigim. Ama cok fazla secenek var. Napicam bilemedim
Bilirubin 20 ile yoğun bakımdayız sarılık olduk
3 saatte 1 gelip mama ve anne sütü veriyorum
Çok kötüyüm
Bişi olursa nasıl unuturum o masum yüzünü bakışlarını
Neden kendini böyle salıyorsun arkadaşım? İnşallah çıkacak yavrun yanına gelecek. Sen dirayetli olacaksın ki yavruna faydan olsun.Bilirubin 20 ile yoğun bakımdayız sarılık olduk
Çok kötüyüm
Yok cnm yakmıyor ben onlarla makyajımı yıkıyorumDalin goz yakiyor diye biliyorum. Evet kucuk boylarindan alip deneme yanilma yapmak lazim
Allah yardımcın olsun canım kolayca atlat süreci insallahİyi akşamlar arkadaşlar yarın nasipse inşallah 10.30 da sezeryana giricem Allah hayırlısıyla hepimizin bebislerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarınızı bekliyorum![]()
Bu psikolojiden çık canım sütün lazım senin bebeğine çok sık yaşanan bir durum hiç bir şey olmaz insallahBilirubin 20 ile yoğun bakımdayız sarılık olduk
Çok kötüyüm