Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk çocuğumda bi sürü gereksiz çay içtim humana falan. hepsi boşa şeker alımı ama bestlak cidden işe yarıyor. içmeyi unutunca sütüm azalıyorEvet ya Ben de eşimden bestlak istedim. Su içiyorum zaten bol bol bakalım bol bol emziriyorum 10 gün sonra tartıda belli olacak durumumuz
Ya aynisi bizde de kırmızılık yarın soracağımGeçen gittiğimizde geçmiş demişti şimdi tekrar göğsüne baktı el muayenesi parmağını bastırıp çekti sonra tahlil istedi tahlil sonucuna göre karar vericek sanırım
Yüzünde pıtır pıtır kırmızılıklar vardı boynuna sonra ensesine indi kuzum kaka falan normal başka belirti yoktu bizde
Minnoşum benim, hayırlısıyla sağlıklı bir doğum diliyorum. Güzel gelinim(biz hastaneye geldik kizlar , stress test ve tansiyonum normal ciktiz
Dr dogumdaymis , isin bitince gelip kontrol edicek acilik vs var mi diye . duruma gore de planlicak geri kalani![]()
Sedoş bizdede vardı çekip atsana canım bakayım istersen bugün doktora gittik bunun içinSelam kızlar bebeğimin ensesinde saç derisinde falan kızarıklıklar var bu durumu yaşayan oldumu aranızda
sagol dünürümMinnoşum benim, hayırlısıyla sağlıklı bir doğum diliyorum. Güzel gelinim() de sağlıkla gelsin.
![]()
Canım ben göz kararı yaptım 1 çay bardağı suya 1 tutam ıhlamur olarakAaa ilk defa duydum ekimcim bilgi olsun yazdım kenara :) özel bi tarifi varmı bebişler için ıhlamurun yoksa göz kararı mı
Ben 45. Gün oldum cnm halen adetimKızlar merhaba sezeryandan sonra en erken ne zaman adet olunur sanırım ben adet oluyorum başladı gene lekelenmeler![]()
Kesinlikle benim abimin kalbi delikmiş daha ötesi 7 yaşına kadar kapanır demişler ki üfürüm nerdeyse her bebekte olabilir cnm hiç korkmaKalpteki ufurumden korkma canım benim kardeşimde de vardı dediğin gibi kapanıyor büyüdükçe ciddi değil demiş bak doktorun da büyüdükçe geciyor
Cnm bizde travazola başlıyoruz bugün geçmedi mamadan oluyor olabilir asitten. Ayrıca sakın stres yapma ben örnek olmadımmı size 3 gün sarılıktan hastanede yattık sütüm direk çekildi ve bidaha gelmedi siz kafanıza bir şey takmayın her şeyi atlatıcaz sütün çok önemliDün doktor kontrolümuz vardı. Aylık kontrol. Kilo alımı biraz yavaşlamış 1 hafta takip edelim dedisalı günü ateşlendiginde hiç emmemisti ben de çok üzülmüştüm sütüm hemen azaldı çok şaşkınım gerçekten. Stresin bu kadar etkileyeceği aklımın ucundan geçmezdi. Baya baya sütüm vardı çünkü şimdi göğüslerim hiç dolmuyor. Kuzucuk emiyor ama az gelince sinirleniyor geri bırakıyor yada ağzında tutuyor çekmiyor ne yapacağım bilmiyorum gerçekten. Buna da stres olmak istemiyorum ama elimde değil. İnşallah duzeli ek birde geçmeyen bir pisimigimiz var. Mantra ilacı başladık 2 gün baya sonmustu. 2 gündür coştu yine sürekli yıkıyorum havalandiriyorum. Bakalım daha neler göreceğiz. Ama ben süt ve yumurta diyeti yapıyorum bakalım bugün başladım eğer duzelirse bu ateşte pisikte alerjiden kaynaklı onu anlamış olacağım
siz siz olun kafanıza birşey takmayın bende kendimi telkin ediyorum bakalım inşallah bu süreçte çabucak geçecek
![]()
Doğum lekesimi cnm bizim doğumdan beri varSelam kızlar bebeğimin ensesinde saç derisinde falan kızarıklıklar var bu durumu yaşayan oldumu aranızda
Kesinlikle benim abimin kalbi delikmiş daha ötesi 7 yaşına kadar kapanır demişler ki üfürüm nerdeyse her bebekte olabilir cnm hiç korkma
Dünden beri bende de var lekelenme günlük ped kullanmaktayimKızlar merhaba sezeryandan sonra en erken ne zaman adet olunur sanırım ben adet oluyorum başladı gene lekelenmeler![]()
Ya gerçekten mi bende bir anda kesilmesine şok oldum çünkü hem bu zamana kadar kilo alımı çok iyiydi hemde emziriyorum üzerine 150 CC sagiyordum ve göğüslerim dolu dolu oluyordu şimdi yumuşacık anlamadım. İnşallah geçicidir. Emziriyorum üzerine sağlıyorum yine. Bakalım inşallah düzelir. Mama kullanmadık hiç. Pişik onun yüzünden değildir diye düşünüyorum. Evde birde abimiz var 5 yaşında tek çocuk hiç cocukmus tek çocuğu olanlar kıymetini bilsin vallahi çok yoruluyorum zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Ann benimle birlikte ev işinin çoğunu o yapıyor ama yinede pertim çıkıyorCnm bizde travazola başlıyoruz bugün geçmedi mamadan oluyor olabilir asitten. Ayrıca sakın stres yapma ben örnek olmadımmı size 3 gün sarılıktan hastanede yattık sütüm direk çekildi ve bidaha gelmedi siz kafanıza bir şey takmayın her şeyi atlatıcaz sütün çok önemli
ben 40 ım çıkınca hemen olmuştum ilkindeKızlar merhaba sezeryandan sonra en erken ne zaman adet olunur sanırım ben adet oluyorum başladı gene lekelenmeler![]()
Ya ben de yaptım kakao kattım çok hafif. Fındık ezip onu da ekledim lezzeti güzel oldu. Ama bebişle uğraşırken kattığım un miktarı yetmedi sanırımBirebir tarif
Sadece ben üstüne reçel koyduğum İçin pudra çekerimi bir bardak yerine biraz daha az koyabilirmişim daha az tatlı olması İçin. Kıyır kıyır olmuş. Uyuduğuna bakmayın yaparken bebem çok uyandı zor yaptım daha nizami olabilirdi
O Kahverengi cookiese benzeyen de kalan hamura kanı koydum tam karıştırmadan yoğurdum alacalı oldu.
Yapın yapın yiyin annelerim tarif bypapatyaozu
Yarın da lokumu yapayım :)
Bebitom dualarım seninlebiz hastaneye geldik kizlar , stress test ve tansiyonum normal ciktiz
Dr dogumdaymis , isin bitince gelip kontrol edicek acilik vs var mi diye . duruma gore de planlicak geri kalani![]()
Oy ya ne berbat zamanda yaşıyoruz yavrularımızın hastalıkları, riskleri bi bitmedi.Hanımlar dışarıda bulaşıcı bir bakteri varmış bebeklerde ve çocuklarda çok fazla görülüyormuş eşimin arkadaşının bebeğini öyle Ankara’ya bir hastaneye sevk etmişler dikkat edelim çok gerekmedikçe çıkmayalım dışarı![]()
Kuzum dinlenebiliyor musun ilk sorumYa gerçekten mi bende bir anda kesilmesine şok oldum çünkü hem bu zamana kadar kilo alımı çok iyiydi hemde emziriyorum üzerine 150 CC sagiyordum ve göğüslerim dolu dolu oluyordu şimdi yumuşacık anlamadım. İnşallah geçicidir. Emziriyorum üzerine sağlıyorum yine. Bakalım inşallah düzelir. Mama kullanmadık hiç. Pişik onun yüzünden değildir diye düşünüyorum. Evde birde abimiz var 5 yaşında tek çocuk hiç cocukmus tek çocuğu olanlar kıymetini bilsin vallahi çok yoruluyorum zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Ann benimle birlikte ev işinin çoğunu o yapıyor ama yinede pertim çıkıyor![]()