- 8 Ocak 2021
- 796
- 1.762
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 cc ile başladık. 15. gündeyim 60 cc oluyor. İlk bir hafta hep 20-30 cc çıkmıştı canımKızlar sezaryen Doğum Olanlar sütünüz tam manasıyla ne zaman gelmeye başladı ben Mama destekli emziriyorum sütüm yetmiyorsadığımda 20 cc filan geliyor dokuzuncu gündeyim erken mi endişeleniyorum sizin kaç günde gelmişti istediğiniz kıvamda
Oh ne güzel maşallah çok hızlı gelmiş canım evet yutkunuyorsa süt geliyordurartik geliyor heralde ya, hem daha guzel emiyor hem de yutkunuyor emerken. tabi genede mama takviyesi yapiyoruz ama normal oda .
Yavrum ya ben kestireceğim kısmetse ama emin olamıyorum ilk bir hafta kesilir diyorlar, bazısı da istediğin zaman kesilebilir diyor. Aslı nedir bu işin?Sizlere bir tavsiyem olacak canlarım Peygamberin bir sünneti olarak yenidoğan için akika kurbanı kesiliyor her türlü musibetten korusun ve Allaha şükür için eğer durumunuz varsa kestirin![]()
Geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce atlatırsın. Benim de sağ göğsüm çok sızlıyor bugün. İnşallah daha hafif bir şeydir, geçerKızlar mastit oldum galiba ateşim 39a çıktı, sağ mememe dokunamıyorum bile alt kısmı öyle acıyor aslında sağdım boşalttım hiç sertlik kalmadı ama inanılmaz ağrısı var. Bir de her yerim tüm kemiklerim ağrımaya başladı enfeksiyona çevirdi galiba. Kız da aksi gibi uyumadı en son babasına bıraktım acile gidiyorum. Dua edin hemen geçsin bu ağrı![]()
Maşallah maşallahartik geliyor heralde ya, hem daha guzel emiyor hem de yutkunuyor emerken. tabi genede mama takviyesi yapiyoruz ama normal oda .
Ayy aynısını yaşadım dün akşamKızlar mastit oldum galiba ateşim 39a çıktı, sağ mememe dokunamıyorum bile alt kısmı öyle acıyor aslında sağdım boşalttım hiç sertlik kalmadı ama inanılmaz ağrısı var. Bir de her yerim tüm kemiklerim ağrımaya başladı enfeksiyona çevirdi galiba. Kız da aksi gibi uyumadı en son babasına bıraktım acile gidiyorum. Dua edin hemen geçsin bu ağrı![]()
Yavrum ya ben kestireceğim kısmetse ama emin olamıyorum ilk bir hafta kesilir diyorlar, bazısı da istediğin zaman kesilebilir diyor. Aslı nedir bu işin?
Bir de kesmeyip bir derneğe bağışlayabiliyor muyuz?
Doğru diyosun büyükler bana da hep anason çayı ver diyorlar ama cesaret edip veremedimSana bunun olayını anlatıyım 1 gün öncesi doktor bize demeden bi tanıdığımın çocuğu bizden 1 hafta büyük ıhlamur verdim dedi annem eşim ben dedikki yok artık baksana kaç günlük çocuğa ıhlamur vermiş ertesi gün doktor bize ıhlamur içirin dedicnm veriyor 3 ayrı doktora sorduk merak etme bak hazırladım şimdi yine vericem annemler anason çayları az içirmemiş bize rezeneler ıhlamur neki
![]()
Canım şimdi doktor baktı muayene etti enfeksiyona çevirmiş ateş bunu gösteriyor dedi serum bağladılar. Antibiyotik ve ağrı kesici başladı . Kan tahlili bakmayacak mısınız dedim gerek yok dediMaşallah maşallah
Ayy aynısını yaşadım dün akşam
Ateş ve ağrılara parol iyi geldi
Bir de sağ memeyi sürekli üst üste emzirdim sürekli ezdim hem emzirirken hem de duşta.
Şuan memenin solunda kızarıklık ve ateş var .
Hastanede napıyolar ki axaba
Bu kadar çabuk enfeksiyona çevirmez bence
Ağrısı acısı cok fenaymış geçmiş olsun inşallah geçer bi an önce
Aa çok ilginç ben de dün akşam bayılacaktım az kalsın ateş ve eklem ağrılarından ama su an yokCanım şimdi doktor baktı muayene etti enfeksiyona çevirmiş ateş bunu gösteriyor dedi serum bağladılar. Antibiyotik ve ağrı kesici başladı . Kan tahlili bakmayacak mısınız dedim gerek yok dediantibiyotik emzirmeye engel değilmiş şükür ki…
4. Günde damla gelmişti. Hala mama takviyesi yapıyorum. Strese basta cok girdim ama stres gerçekten sütü çok etkiliyor bir kaç gündür bu konuyu kendi içimde aştım ve bebeğimdr kilo almaya basladıgını görünce rahatladım şimdi sütümün cogaldıgını hissediyorum emerken belli ediyor cocukKızlar sezaryen Doğum Olanlar sütünüz tam manasıyla ne zaman gelmeye başladı ben Mama destekli emziriyorum sütüm yetmiyorsadığımda 20 cc filan geliyor dokuzuncu gündeyim erken mi endişeleniyorum sizin kaç günde gelmişti istediğiniz kıvamda
Sağolsun benim kayınbabam kestirmiş köye gitmişti hepsinide dağıtmış orada Allah kabul etsin inşallah yerine ulaşsınSizlere bir tavsiyem olacak canlarım Peygamberin bir sünneti olarak yenidoğan için akika kurbanı kesiliyor her türlü musibetten korusun ve Allaha şükür için eğer durumunuz varsa kestirin![]()
Çok teşekkürler canımAa çok ilginç ben de dün akşam bayılacaktım az kalsın ateş ve eklem ağrılarından ama su an yok
Enfeksiyon kanda çıkmaz mıydı acaba
Çok geçmiş olsun canım
Canım alerji sadece döküntü veya bir belirti ile çıkmayabiliyormuş özellikle paketli gıdalarda ne olduğunu bilmiyorsunuz dedi doktor kolik bebeklerin çoğu anne beslenmesinden kolik olup gaz sancısı çekiyor dedi aman dikkat etGece abur cubur bende çok yiyorum ya şu 4-5 gündür aşırı düştüm. Öncesinde evde tatlı yapıyordum incir uyutması, sütlac onları yiyordum. Birde sürekli komposto yiyordum. Onları bırakıp abur cubura düştüm bebekte değişik gaz sancıları basladı yaa. Uykudan cıglık ata ata uyanıyor. Brslendikten sonra uyuymıyor ağlamaktan bende bu çikolatalı abır cuburlar yemeye bağladım
Suyu ihmal etme canım ama aklına da sütüm gidicek diye getirme. Ben son 2 gündür akşamları 1 bardak humananın emzirme çayından içiyorum. Desteklesin diye ama şöyle söyleyim oğlumda çok katı diyetteydim nerdeyse patates pirinç gibi şeyler dışında bir şey yiyemedim ve emzirme çayı da içmedim ama hep dolu dolu emdi süt psikoloji ve suyla çok bağlantılı kuzum. Yetersin oğluna hiç merak etmeAçlıktan sütsüz kalırım diye korkuyorum kuzum bendesu içip yattım geçen kötü oldum
Bence paketli gıdaları mümkün mertebe azalt çiçeğimGece abur cubur bende çok yiyorum ya şu 4-5 gündür aşırı düştüm. Öncesinde evde tatlı yapıyordum incir uyutması, sütlac onları yiyordum. Birde sürekli komposto yiyordum. Onları bırakıp abur cubura düştüm bebekte değişik gaz sancıları basladı yaa. Uykudan cıglık ata ata uyanıyor. Brslendikten sonra uyuymıyor ağlamaktan bende bu çikolatalı abır cuburlar yemeye bağladım
Diğer koruma yöntemi ne kadar sağlıklı onu bilemiyorumKuzum detaylı bilgim yok ama hormon iğnesi sonuçta bazı etkileri oluyor diye okumuştum.
Ben vücuduma daha fazla elletmek istemiyorum hap da düşünmüyorum alt üst oldum zaten
Bi kaç aya buraya eyvah kızlar adetim gecikti yazmam inşallah![]()
Kilo aldırıyorsa yaptırmam heralde ya yeterince kiloluyum zaten-Sunshine evet kuzum bu hafta da bir gecsin , ameliyat sizilarim gecsin , hersey cok daha guzel olacak
ben evliligimin basinda kullanmistim. 1 sene de hepi topu 3-4 kere hasta olabildim. 12 kg aldim fln o yuzden hic onermiyorum. Benimki cahillik be tecrubesizlikti