Canim o mesaji yazdiktan sonra buraya girip tekrar yazmaya vakit bulamadim, gunler cok yogun geciyor

Evet goturdum canim. Fiskirtarak kusma evet reflu belirtisi ama burun tikanikligini buna baglamadi, suan butun bebek ve cocuklarda goruluyormus daha cocugunun burnunu acabileni gormedim dedi doktor

serum fizyolojik damlatip aspiratorle cekiyoruz ama tam rahatlama olmuyor maalesef. Doktor tehlikeli bir durum gormedigi icin suan bende daha rahatim.
Reflu konusuna gelince goturdugum doktor Bursanin cok iyi bir cocuk doktoru ayni zamanda cocuk gastroentroloji uzmani, tam alani yani bu konular. Eger bebegin kilo alimi iyiyse refluden korkma dedi. Her bebegin reflusu olur bazi bebeklerin daha cok oluyormus sadece. Bizim bir onceki goturdugumuz doktor sabah ogle aksam reflu mamasi ver demisti. Ama o da biraz kabizlik yapan bir mama icine zeytinyagi eklememize ragmen. Bu doktor kusmasinda sorun yok, sadece gece kusmasi tehlikeli oldugu icin gece uykusuna gecmeden once ver dedi ben bu sekilde ilerliyorum. Yani kusmasi tam gecmedi ama gozle gorulur derecede azaldi.