• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende dün gece bıraktım çok doğru söylüyorsun 😘 Bu gece beni bebişin tarafına yatırdı fena 😂 Ama sabaha karşı uyanıyor bebe o zaman yine sen geç diyeceğim 🫢
Çok uyanıklar valla benimkide bugün bütün gün yoktuk annemdeydik 1 saat ilgilenmedi sayılır al anana git diyor bide
Bence erkekler bizim için yaptıklarını sanıyorlar. Sanki çocuğa bakınca bizden laf yemeyecekler. Eşime diyorum hep benim için değil oğlun için yap ne yapacaksan bu süreç 3-4 ay sadece benim kucağımdan alıp 1 saat bakmasanda olur 1,5 ayı bitmek üzere gelip geçici ama sen o sevgi bağını oturtmak diye. Anlar umarım

Ay evet bide kaynana moduna bürünüyorlar. Sanki 40 çocuk büyütmüş gibi şu niye böyle şu oldu mu vs ee zaten gözünün önünde sen ne görüyorsan bende onu görüyorum yani
He bugün diyorumki bugünleri arıcaz emekleme yürüme olaylarında sen artık evden kaçarsın olacağına bak sen demezmiiii😡
Ayrica az once bebeyi emzirdim yatirdim wcye gideyim dedim. Bebe aglamaya basladi ben wcdeyken. Adamda tik yok. Hemen cikamadim da. Bir insan kulaginin dibinde aglayan bir bebegi nasil duymaz merak ediyorum.
Sonra geldim cocugu susturdum yatirdim sut sagmaya basladim. Uyandi diyor ki bunu geceleri yapmak zorunda misin. Bebek aglamasina uyanmayan adam makinenin bizt bizt sesinden rahatsiz oldu. Kulaklar bebek aglamasina otomatik kapatmis kendini bir tek onu duymuyor.😂
Kahkaha attım😂 bizimkisi çatlıyor ağlamaktan ben mama yaparken benimki horluyor😂 horlamasada bilerek kalkmadığından eminim😂

Ne zaman geçer sence, ne yapıcaz böyle biz 😬 depresyona doğru gidiyorum sanki senelerce böyle kalacak, hep ağlayacak gibi geliyor 😭 göğüslerim çok acıyor
Ahahaaaa 🤣🤣 bunlar aynı benim düşüncelerim korkuyorum hep böyle kalacak diye.. kapıdan dışarı çıkamıyorum haftalardır evdeyim markete bile gitmeye cesaret edemiyorum bu çocukla ortalık ayağa kalkar

Kızlar uyumayan bebeleriniz için doktorum bay bay night damla verdi bilginiz olsun ezcanedeki kadın herkes 2 şer 3 er alıyor dedi 😂 dua edin işe yarasın bu gece başlıyorum 14 saat uyumayan bebeme😂
Ben büyük oğluma vermiştim canım o damladan gerçekten çok işe yaramıştı uyumayan çocuk onunla uyumaya başladı

Bülbül gibi şakıyor güneş
Ama bize değil, anakucağına koyup gittiniz Beni diye sövüyor sanırım 😂😂
Ama haklısın bizimkilerin gülmesi 2 ayı buldu 😂
Bir de Güneş sinirli biri😬😬😬
aynen bzmkide hala da öle aman aman güleç değil, ama konusması derdini anlatması yerinde. rota aşısı yaptrdın mı bzmki 3.ayda yapıckmıs. cocuk dr. u göze gönderdiği saşılığı bekledğimden fazla dedi göz dr. u 4.ayda gelin dedi. bazen cok ii oluo ilk uyandığında kayıyor farkediorm.

aynen bzmkide hala da öle aman aman güleç değil, ama konusması derdini anlatması yerinde. rota aşısı yaptrdın mı bzmki 3.ayda yapıckmıs. cocuk dr. u göze gönderdiği saşılığı bekledğimden fazla dedi göz dr. u 4.ayda gelin dedi. bazen cok ii oluo ilk uyandığında kayıyor farkediorm.
Yok 2. Ay aşıladı bu pazartesiye kaldı dhaa
Yarın çocuk doktoruna gideceğiz rotayı sorucam. Güneş hala çok ishal. Çoklu gıda alerjisi de var rota yaptırmayabilirim.

Normal zamanda da mı var şaşılık?
Güneş yakına ya da aynaya bakarken oluyor. Bir de uyanmaya çalışırken gözleri kayıyor hala biraz. Yarın sorayım bi de
Ama suan bunalr için telaşlanmak için erken sanırım kuzu
Doktor da 4. Ay demiş.
Önceki hallerine göre toparlanma var diye kafaya takmamaya çalışıyorum bi şeyi

Kizlar size birsey sormak isterim. Doktor kontrolune gittik ve doktor 6. Hafta itibariyla yuz ustu yatirdiginda kafasini kaldirip saga sola donebilmeli ve anne seslendiginde kafasini o tarafa cevirmeli diye soyledi. Bizimki yapamiyor, endiselenmeye basladim. Sizde durum nedir, hemen miralimi bozmali miyim

Ahahaaaa 🤣🤣 bunlar aynı benim düşüncelerim korkuyorum hep böyle kalacak diye.. kapıdan dışarı çıkamıyorum haftalardır evdeyim markete bile gitmeye cesaret edemiyorum bu çocukla ortalık ayağa kalkar
Sağlık ocağına arabasıyla götürelim dedik geçen, neyimize bizim ya 😭 mahalle ayağa kalktı. Sokakta emziremedim de, katıldı çocuk 😬😢

Sağlık ocağına arabasıyla götürelim dedik geçen, neyimize bizim ya 😭 mahalle ayağa kalktı. Sokakta emziremedim de, katıldı çocuk 😬😢
Ay bukadar olur aynı şeyi yasamisiz..1. Ay aşısına mecbur olmasam goturmezdim. Dediğin gibi arabasına uyutup koyduk götürdük yakın diye. Ama dönüşte ortalık ayağa kalktı çocuk kucakta koştura koştura eve geldim annem arkadan boş arabayı getirdi 😂 cesaret edip hastaneye doktora kontrole goturemiyirum. 2.ay kalça ultrasonu çekilmesi gerekiyor nasıl goturcem diye kara kara düşünüyorum 🙈

Kizlar prima premium care kullandim. Cok memnun kaldim ama fiyatli baya. Prima Harmonie hic begenmedim.
Sleepy i merak ediyorum. Aranizda deneyimleyen var mi? Hakikaten cok mu iyi. Yoksa fiyqtina gore mi iyi🥰

4. Bebeğim annem de bana yeter artık kendini de beni de perişan ettin dedi durdu. Bu çocuk bezini nasil kirletiyor kızım çocuğu seyrek görüyorum büyüyor bu çocuk beni deli etme.deyip.durdu. Ben de hep beni sakın tutmak için yapıyor sandım meğer gerçekten büyümüş ay kontrolünde anladım 😂 ama hala eşime tartmaya götürelim haftasına ac sanki diyorum ne bu çilemiz ya
Yaaa son kısımda dedim ki ben yazdım galiba 😄😄 aynen ben de öyleyim canım

Kızlar tazyik sorunu yaşayan var mı? Nasıl çözdünüz? Ben nedense bebek hep önsüt alıyor yağlı süt alamıyor gibi hissediyorum, çünkü hep aç gibi ağlıyor. Tek meme vermeye başladım ama ondan da emin olamıyorum doğru mu yapıyorum diye. Bir memeden emerken bazen mochide diğer memeden 30 cc süt geliyor ve önsüt mesela o, onu sonradan verdiğimde de pek doyurucu veya besleyici olmayacak gibi hissediyorum 👀 bu tazyik sorunu geçici bir şey mi acaba yoksa ekstra bir şey mi yapmak lazım bilgisi olan paylaşabilir mi acaba 😔 Bir de bebek emerken göğsü deli gibi kaşınan oluyor mu? Ben çok kaşınıyorum, alt kısma iğneler batıyor resmen
Canım ben de bu tazyik sorununu yaşıyorum. Ne zaman kızım ağzına alsa bi sürü gaz yutuyor ya da boğazına kaçıyor tazyikten. Önden sağayım desem o da çözüm olmuyor hele ki çok acıktıysa tam sıkıntı. Beş dk emiyor gazdan devam edemiyor sonra aç kalıyor. Nasıl canım sıkılıyor anlatamam… tek çare yatarak emzirmede buldum onda da sırtım kopuyor. Bir çaresi olan varsa ben de hemen yapmak isterim 😞😞

Back
X