- 1 Ağustos 2022
- 1.278
- 1.497
- 53
Benim usg ile doğurduğum arasında bir dünya fark var hatta dedim bu benim kızım değilİlk fotoğraf olarak çerçeveletilmeyi hakediyor tablo gibi
Sence usg fotosuna benziyor mu katina? Herkes usgde ne görüyorsanız aynısı oluyor diyor ama ben kafamda somutlştıramıyorum.
Herkese günaydın kızlar, imzada 29 gün kaldı diyor. Bakalım gerçekten 29 gün mü daha çok daha az mı göreceğiz
YaBenim usg ile doğurduğum arasında bir dünya fark var hatta dedim bu benim kızım değil
Ay ben hastanede değil de evde kullandım sanki karnımı da tutuyor bir tıkBu arada depend gerçekten kurtarıcıymış. Çok memnun kaldım, eksikse çantanızda bı şans verin derim.
Gelmiyor çiçeğim bant takıyorlar yaCanim sezeryan da dikiş yerine geliyor diyorlar normal mi doğum yapmistin
Benimki de sosis dudaklıydı usgde şimdi nokta kadar ağzı varYa
Herkes aynı oluyor deyince bende aynı bekliyorum bakalım ne çıkacak, baya bir duduşlu bizim oğlan, dudaklar dolma gibi ordan anlarım.
Ben erken doğum tehdidinden yattığımda açılma olsa bile istirahat ile vs haftalarca doğumun beklenebildiğinden bahsettiler hep.Amin canim insallah
Sen kacinci haftada baslamisti canim
Belkide senin ki gibi olcak dedigin gibi bana cok yakin ben 35+2yim
Aynen su gelir dedim ama beybi kanala girmemis hic girmeyede niyeti yok gibi ya oturmus tepeye mıh gibi
Saat 1 randevu aldim bakalim dr ne yorum yapcak onemli olan o
Kac kg olmus ogreniriz
Agrın sancin yoksa dogum baslangici olmaz dün ebe benide uyardi cati muaynesinden sonra belki kahverengi akinti vs gelirse korkma orayla oynadigim icin gelir dedi 30 50 70 sanciyla benim 1 cm acildi bisey olmaz allahin izniyle
Bide ebe panik yapma panik dogumu daha cok tetikler felan dedi belkide sankinlestirmek icin dedi
Oh maşallah haftana göre gayet uzun. Ki şöyle bi şey var artık benim doktor uzunluğa bile bakmıyor ölçmüyor çok mühim değil artıkBen de nedense son ana kadar bekleyeceğim gibi hissediyorum kuzum
Erken doğum riski gözükmüyordu, bu rahim ağzı uzunluğu da 3.4 falandı heralde ondan. İzne çıkıp azıcık evde yatayım öyle gelsin bebeğim
Çok yoruldum çünkü.
Depend içine de steril bezlerden verdiler, sonda olsa bile o bezleri sık sık değiştirdim çok rahat oldu.Ay ben hastanede değil de evde kullandım sanki karnımı da tutuyor bir tık
Burun dudak filan suyun içinde oldukları için ultrasonda büyük görünüyor diyorlar amaBen erken doğum tehdidinden yattığımda açılma olsa bile istirahat ile vs haftalarca doğumun beklenebildiğinden bahsettiler hep.
Stres sıkıntı kasılma yapar. O da açılmayı tetikliyor.
Bir sorun yoksa inşallah sen sıkıntı yapma. Haftan kötü değil zaten
randevun sonrası haber et. inşallah her şey yolundadır
Oh maşallah haftana göre gayet uzun. Ki şöyle bi şey var artık benim doktor uzunluğa bile bakmıyor ölçmüyor çok mühim değil artık
Allah gönlüne göre versin canım dinlenir tatlı tatlı hazırlık yaparsın inşallah
Allah kolay eylesin
Kasilmayi bende çok bilemiyorum canim ama hıçkırık ritmik hareket oluyor ya saniye de pıt pıt atıyor kalp gibi muhteşem ötesikızlar kasılma ile bebek hareketlerinin veya hıçkırığın farkı nasıl nasıl ayırıyorsunuz? iki gündür bebek aşırı hareketli gibi hissediyorum ama kasılma mı acaba diye tereddütteryim, nst de de çıkıyor bazen kasılma?
kasılmada karın ağrısı gibi mi oluyor?
İsteeee azimmm isteee çalışkanlık helal olsun sana valla inşallah biraz dinlenebilirsn hemen dogurmazsn canimKızlar son haftamı çalışıyorum şükürlerceesonuna kadan dayandım yıkılmadım ayaktayım ama sürünme modunda havalar ekstra sıcak ha gayret
Nst de dalgalanma var mı canim nasıl durumlar3 kere daha oldu benzer akıntı, doktoruma sordum, gel bi nst bakalım dedi. Bebeğin suyu da azalmıştı o yüzden risk almak istemedi. Suan nst deyim, 30 dk kalıcam
Alayım o zaman ya vazgeçmiştim hasta beziyle idare ederim diye eee sizin nasıl gidiyor bakalım bebiskolu hayat anlat aydınlarlt biziGelmiyor çiçeğim bant takıyorlar ya
Ben de orda vardı diye kullanmadım eve gelince kullandım xl l almıştım xl daha rahatDepend içine de steril bezlerden verdiler, sonda olsa bile o bezleri sık sık değiştirdim çok rahat oldu.
Al al kesinlikle çok güzel ya emzirme zamanı harici bana vermiyorlar ev halkı sinir oluyorum neymiş kucağa alışırmış benden başka herkesin kucağında ama bana gelince benden esirgiyor kaynanam resmen sütü gelse o emzirecek. Stresli bir lohusalık oluyor. Ama dünyanın en güzel şeyi yaKasilmayi bende çok bilemiyorum canim ama hıçkırık ritmik hareket oluyor ya saniye de pıt pıt atıyor kalp gibi muhteşem ötesibu aralar çok tutuyor mesela benim bebiskoyu
İsteeee azimmm isteee çalışkanlık helal olsun sana valla inşallah biraz dinlenebilirsn hemen dogurmazsn canim
Nst de dalgalanma var mı canim nasıl durumlar
Alayım o zaman ya vazgeçmiştim hasta beziyle idare ederim diye eee sizin nasıl gidiyor bakalım bebiskolu hayat anlat aydınlarlt bizi
O kremden bende alicam ama şimdilik kantaron yağı da kullanıyorum oda iyi geliyo bana. Bu arada birazdan taburcu oluyoruz çok şükürben de ilk kolostrum sütü pompayla sağıp kaşıkla verdim sonra silikon göğüs ucunu denedim onunla tutunca onda kaldım emzirdikten sonra lansinoh krem sürüyorum bir de gümüş kapak kapatıyorum rahatlatıyor biraz sancılı oluyor ama doysun yeter ki emsin süt için de bol su iç emzirmeden önce ve sonra çoğalır zamanla inşallah
Ayy Allah kolaylık versinAl al kesinlikle çok güzel ya emzirme zamanı harici bana vermiyorlar ev halkı sinir oluyorum neymiş kucağa alışırmış benden başka herkesin kucağında ama bana gelince benden esirgiyor kaynanam resmen sütü gelse o emzirecek. Stresli bir lohusalık oluyor. Ama dünyanın en güzel şeyi ya
Gözünüz AydınO kremden bende alicam ama şimdilik kantaron yağı da kullanıyorum oda iyi geliyo bana. Bu arada birazdan taburcu oluyoruz çok şükür
İyi yapmışsın sen de gitmekle bence3 kere daha oldu benzer akıntı, doktoruma sordum, gel bi nst bakalım dedi. Bebeğin suyu da azalmıştı o yüzden risk almak istemedi. Suan nst deyim, 30 dk kalıcam
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün22.08.22 veeee biz dogduk
Korkutmuş epey ama sonu güzel bitmiş çok şükür. Mis kokusunu çek içine doya doyaSabah muayene olmaya gelmistim nst kotu cikinca dr dogumhaneye gidiyoruz bebek tasikardi geciriyor 1 saat bile bekletemem dedi cunku en son iki hafta once gelmistim kontrole ve bebegim 2700 kg da bugun 2800 oldugunu gorduk gelisimi durmus ve kordon dolasmisti Allahtan iki gundur duzensiz sancilarim vardi cok fazlaydi hissediyordum ve bekliyordum zaten once serumla ve surekli nst gozetimin de bebegi sakinlestirmeye calistik olmadi oksijensiz kalmaya basladi bu arada benim sancilarim baslamisti 2-3. Saat suren sanci sonrasi epidural istedim yapildigi zaman acilmam hizlandi ve bebegimin kalbi yavaslamaya basladi bu defatum hizla dogumhanede buldum kendimi yarim saat icinde kucagomdaydi bir kac saat solunum skntisi yasadi gelisim geriligi oldugu icin ama suan yanimda cok sukur emzirmeye calisiyorum Bizim maceramiz boyleydi darisi size olsun saglikla alin hepiniz kucaginiza insallah
Ben de nedense son ana kadar bekleyeceğim gibi hissediyorum kuzum
Erken doğum riski gözükmüyordu, bu rahim ağzı uzunluğu da 3.4 falandı heralde ondan. İzne çıkıp azıcık evde yatayım öyle gelsin bebeğim
Çok yoruldum çünkü.
O zaman dans
Ben de öyle hissediyorum işte vakit hızlı geçiyor ama sıcaklardan öldüm.
Benim de 31 Ağustos son, 30 Ağustos da tatil, bu hafta son diyebilirim ben de
Savunun Battal gaziler az kaldıohhh hadi gözün aydın :) darısı başımıza
normalde benimde 9 eylül 37. haftam ama izmir sıcağına dayanamıyorum artık
haftaya da çalışıcam 2 eylül de ayrılıcam allah izin verirse...
Allah'ım eridimmmBi minik el de bizden gelsin
Yani hep 39 artı da doğurdum herhalde öyle olurKasilmayi bende çok bilemiyorum canim ama hıçkırık ritmik hareket oluyor ya saniye de pıt pıt atıyor kalp gibi muhteşem ötesibu aralar çok tutuyor mesela benim bebiskoyu
İsteeee azimmm isteee çalışkanlık helal olsun sana valla inşallah biraz dinlenebilirsn hemen dogurmazsn canim
Alayım o zaman ya vazgeçmiştim hasta beziyle idare ederim diye eee sizin nasıl gidiyor bakalım bebiskolu hayat anlat aydınlarlt bizi
Çok yanlış bir bilgi canım bu bebekler 3 4 aylarından önce kucağa alışmazlar bilakis Yenidoğanların dünyaya adaptasyon sürecinde kendilerini güvende hissetmeleri için anneyle teması çok önemli. Sonra zaten yavaş yavaş düzen oturtmaya başlarsınAl al kesinlikle çok güzel ya emzirme zamanı harici bana vermiyorlar ev halkı sinir oluyorum neymiş kucağa alışırmış benden başka herkesin kucağında ama bana gelince benden esirgiyor kaynanam resmen sütü gelse o emzirecek. Stresli bir lohusalık oluyor. Ama dünyanın en güzel şeyi ya
Canım nişanın parça parça geldiğini de okumuştum diğer topiklerde en hayırlısı sağlıklısı olsun sizin icin
Çıktım şimdi kızlar hastaneden, nst de sancı hiç çıkmadı. Suyu az ama riskli seviyede değilmiş, kanala henüz girmemiş minik. Tansiyonu sabah akşam kontrol edelim dedi. Cumartesi tekrar kontrol var, şimdilik herşey yolundaİyi yapmışsın sen de gitmekle bencevar mı sancı nst de
Lütfen bebeğini bol bol kucağına al sakin indirme . Bebeğin guvenli bağlanması için çok önemli onun şu an en çok annesine ihtiyacı var. Aksine başkaları almasın şu korona zamanı . Onun senin tenine ihtiyacı var hemde sütünün artmasını sağlar . Uzm. Dr. Osman Gonulal I dinleyebilirsin you tube DanAl al kesinlikle çok güzel ya emzirme zamanı harici bana vermiyorlar ev halkı sinir oluyorum neymiş kucağa alışırmış benden başka herkesin kucağında ama bana gelince benden esirgiyor kaynanam resmen sütü gelse o emzirecek. Stresli bir lohusalık oluyor. Ama dünyanın en güzel şeyi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?