2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benim usg ile doğurduğum arasında bir dünya fark var hatta dedim bu benim kızım değil

Ben erken doğum tehdidinden yattığımda açılma olsa bile istirahat ile vs haftalarca doğumun beklenebildiğinden bahsettiler hep.
Stres sıkıntı kasılma yapar. O da açılmayı tetikliyor.
Bir sorun yoksa inşallah sen sıkıntı yapma. Haftan kötü değil zaten
randevun sonrası haber et. inşallah her şey yolundadır

Oh maşallah haftana göre gayet uzun. Ki şöyle bi şey var artık benim doktor uzunluğa bile bakmıyor ölçmüyor çok mühim değil artık
Allah gönlüne göre versin canım dinlenir tatlı tatlı hazırlık yaparsın inşallah
Allah kolay eylesin

Burun dudak filan suyun içinde oldukları için ultrasonda büyük görünüyor diyorlar ama
zaten ufacıklar baş parmak gibi dudak beklemiyorum ben de ay çok merak ediyorum bebişimi

Kasilmayi bende çok bilemiyorum canim ama hıçkırık ritmik hareket oluyor ya saniye de pıt pıt atıyor kalp gibi muhteşem ötesi bu aralar çok tutuyor mesela benim bebiskoyu
Kızlar son haftamı çalışıyorum şükürlercee sonuna kadan dayandım yıkılmadım ayaktayım ama sürünme modunda havalar ekstra sıcak ha gayret
İsteeee azimmm isteee çalışkanlık helal olsun sana valla inşallah biraz dinlenebilirsn hemen dogurmazsn canim
3 kere daha oldu benzer akıntı, doktoruma sordum, gel bi nst bakalım dedi. Bebeğin suyu da azalmıştı o yüzden risk almak istemedi. Suan nst deyim, 30 dk kalıcam
Nst de dalgalanma var mı canim nasıl durumlar
Gelmiyor çiçeğim bant takıyorlar ya
Alayım o zaman ya vazgeçmiştim hasta beziyle idare ederim diye eee sizin nasıl gidiyor bakalım bebiskolu hayat anlat aydınlarlt bizi

Al al kesinlikle çok güzel ya emzirme zamanı harici bana vermiyorlar ev halkı sinir oluyorum neymiş kucağa alışırmış benden başka herkesin kucağında ama bana gelince benden esirgiyor kaynanam resmen sütü gelse o emzirecek. Stresli bir lohusalık oluyor. Ama dünyanın en güzel şeyi ya

O kremden bende alicam ama şimdilik kantaron yağı da kullanıyorum oda iyi geliyo bana. Bu arada birazdan taburcu oluyoruz çok şükür

Ayy Allah kolaylık versin
Ben kendimden çok korkuyorum böyle şeyler olsa kesin kavga eder evden kovarım

O kremden bende alicam ama şimdilik kantaron yağı da kullanıyorum oda iyi geliyo bana. Bu arada birazdan taburcu oluyoruz çok şükür
Gözünüz Aydın

22.08.22 veeee biz dogduk
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
Korkutmuş epey ama sonu güzel bitmiş çok şükür. Mis kokusunu çek içine doya doya

ohhh hadi gözün aydın :) darısı başımıza
normalde benimde 9 eylül 37. haftam ama izmir sıcağına dayanamıyorum artık
haftaya da çalışıcam 2 eylül de ayrılıcam allah izin verirse...
Savunun Battal gaziler az kaldı

Yani hep 39 artı da doğurdum herhalde öyle olur
Çok yanlış bir bilgi canım bu bebekler 3 4 aylarından önce kucağa alışmazlar bilakis Yenidoğanların dünyaya adaptasyon sürecinde kendilerini güvende hissetmeleri için anneyle teması çok önemli. Sonra zaten yavaş yavaş düzen oturtmaya başlarsın

Canım nişanın parça parça geldiğini de okumuştum diğer topiklerde en hayırlısı sağlıklısı olsun sizin icin

Nst de dalgalanma var mı canim nasıl durumlar

İyi yapmışsın sen de gitmekle bence var mı sancı nst de
Çıktım şimdi kızlar hastaneden, nst de sancı hiç çıkmadı. Suyu az ama riskli seviyede değilmiş, kanala henüz girmemiş minik. Tansiyonu sabah akşam kontrol edelim dedi. Cumartesi tekrar kontrol var, şimdilik herşey yolunda

Lütfen bebeğini bol bol kucağına al sakin indirme . Bebeğin guvenli bağlanması için çok önemli onun şu an en çok annesine ihtiyacı var. Aksine başkaları almasın şu korona zamanı . Onun senin tenine ihtiyacı var hemde sütünün artmasını sağlar . Uzm. Dr. Osman Gonulal I dinleyebilirsin you tube Dan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…