2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Aynı ben bir daha kucağına alamaz
Doğurduğum çocuğu benden sakınacaklar bak bak. 9 ay karnımda taşımışım
ay daha yaşamadan yine cok sinirlendim ya

bence hanımlar doğum öncesi eve geleceği gideceği, misafirini, onlara nasıl davranılacağını eşle baştan konuşup planlamalı

Gel de anlat kendilerine bir tur kıyamet koptu zaten dün temkinli herkes o yüzden

Doktorla görüştüm tansiyonumu ölçtü 13/8 dedi bir sorun görmedi yine de günlük takip et bir yükselme görürsen ki sanmıyorum olacağını yine bana mutlaka haber ver dedi. Şimdi nstye bağladı. Çıkışta da idrar tahlili vericem protein kaçağı var mı enfeksiyon var mı diye bakacak .Haftaya da çatı muayenesi var Crknkz senin 5 te mi

Sevindim sorun olmadıgına canım geçmim olsun limonu eksik etmeevet 5te daha cok

Bulup etiket yapamadım ama doğum yapan arkadaşı tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah katinaizmir maşallah bebeğine insanın içi eriyor resmen benim kızımda doğum pozisyonuna girmiş kanalda değil ama, sancım da 20lerde çıktı. 2.750 gr olmuş 20 günde 1 kg nerdeyse, 1 kg daha alırsa normal doğum nasıl olur bilmiyorum artık 10 günde bir görüşeceğiz 1 muayenene 1 kontrol dedi artık doktorum

Burun dudak filan suyun içinde oldukları için ultrasonda büyük görünüyor diyorlar ama
zaten ufacıklar baş parmak gibi dudak beklemiyorum ben de ay çok merak ediyorum bebişimi
Ben de o kadar merak ediyorum ki..

Şuan tek düşündüğüm o ilk karşılaşma anı, doyasıya yaşayıp tadını çıkaralım her birimiz
Ufak bir heyecan yarattı senin bebiş
Çok şükür canım demek ki çatı mıayenesinden sebepmiş.

Ben de öyle yapmak istiyorum çocuk ağlamaktan helak oluyor kendi kucağından indirmiyor bana vermek istemiyor kendisine alıştırmak istiyor altını değiştirirken o kadar sert davranıyor ki bugün kan geldi idrarından dedim ben yaparım sen elleme

Benim
Benim 38. Haftam daydı canım. Senin küçükmüş haftan. Bence beklemeyi deneyin tabi bebiş iyiyse. Ne güzel açılma başlamış yavaş yavaş doğuma kadar daha fazla açılır belki.

Ay alın cocugunuzu kucağınıza gerekirse sesinizi yükseltin o çocuğun size ihtiyacı var ben sinirlendim valla . Fırsat vermeyin deli mi ne

Ufak bir heyecan yarattı senin bebiş
Çok şükür canım demek ki çatı mıayenesinden sebepmiş.
Ahhh evet ya heyecan oldu valla Doktorum her an herşey olabilir dedi, rahim ağzım için yumuşak demişti çatı muayenesinde. Bekliyoruz bakalım süreç nasıl olacak, cumartesi tekrar kontrol zamanı

Ay alın cocugunuzu kucağınıza gerekirse sesinizi yükseltin o çocuğun size ihtiyacı var ben sinirlendim valla . Fırsat vermeyin deli mi ne
Büyük kavga ettik zaten dün çocuğa stresli süt içirince mahvoldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…