diloş en son oğlunu benim kızıma veriyorduSen düşün dünür hiç bişiye ikna edemessiniz kızımı söylim
ahudud yaprağı çayı açılmayı çok dedtekliyormuş. Şuan en kıdemli senmisin hamilelikte4. Trimester
Hayır silmiyorum, kimyasal birsey değil ki. Zaten diğer Emzirmeye kadar o yağ cekiliyo, üzerine sütyeni çektiğimde de zaten kuruyo.Siliyor musun emzirmeden önce
Ben doğduktan hemen sonra kullanmaya başladım, yoo yıkanıyorum kimyasal değil sonuçta ve zaten diğer Emzirme zamanına kadar yağdan eser kalmıyoKantoron yağını ne zamandan itibaren kullanıyorsunuz doğunca mı başladınız yoksa gebelikte mi? Sonrasında emzirmeden yıkıyorsunuz değil mi?
Ben doğduktan hemen sonra kullanmaya başladım, yoo yıkamıyorum kimyasal değil sonuçta ve zaten diğer Emzirme zamanına kadar yağdan eser kalmıyo
Ahahah erken başlamıştım dünürcülüğediloş en son oğlunu benim kızıma veriyorduherkezle evlendirdi çocugu
Ay sarhoştum hatırlamıyorummm
Hahaha35kvk var canım o daha kıdemli 40+3 oldu. doktora gidicekti bugünn ne yaptı acabaa bu çayları keyif için içiyorum artık
İnsana bi stres basıyor ya. Bi diyorum hemen doğsun bi diyorum özleyecegim kalsın içimde bi tuhaf duygularYa çok geçmiş olsun vede sağlıkla al bebişini kucağınaAmin Amin inan günler yaklaştıkça frnalık basıyor 9 ay geçtide şu son 10 gün geçmiyor
Ah yandıkSen düşün dünür hiç bişiye ikna edemessiniz kızımı söylim
Canım çok geçmiş olsun sağlıcakla kavuş minigine zaten zamanın gelmişti sadece normal doğumu bekliyordun sezeryan yada normal hiç bir önemi yok yeter ki bebeğin de sende iyi ol güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız sizinleKızlar, gece tansiyonum çok yükseldi. Acile geldik şimdi 18'e çıktı tansiyonum. Yatış verdiler acil sezaryene alacaklardua edin ne olur, sağ salim yavruma kavuşayım.
Hahaha bende iki oğlan var seç begen al
Şu 2 günde inşallah gelir sancıların.kötü seylere bakma düşünme şu 2 gün ne kadar psikolojik olarak ne kadar rahat olursan süreç biraz daha iyi olur.canın ne istiyorsa onu yap rahatlaHahahakıdemliyiz biz aynen geldim doktordn geldim yeni Çarşambaya kadar gelmezse yatış verip suni vereceklermiş ve korktgmda basıma geldi eyvahh
Güzel haberlere inşallah, bir bebeğimiz daha geliyorKızlar, gece tansiyonum çok yükseldi. Acile geldik şimdi 18'e çıktı tansiyonum. Yatış verdiler acil sezaryene alacaklardua edin ne olur, sağ salim yavruma kavuşayım.
Ahududu yaprağı çayı aldım aktardan annem diyorlar e dedenlerin bahçede vardı niye aktarsan aldın35kvk var canım o daha kıdemli 40+3 oldu. doktora gidicekti bugünn ne yaptı acabaa bu çayları keyif için içiyorum artık
Bu devirde insan şimdiden düşünür bunları ya geçen aklıma geldi erkek cocugum olsa ilerde ne olurki ddiyeİnsana bi stres basıyor ya. Bi diyorum hemen doğsun bi diyorum özleyecegim kalsın içimde bi tuhaf duygular
Ah yandıkben şimdiden bileziklerini hazırlayayım
Canım gelmezler bi inat çıktı bebeler ama amuda kalksak sancılanırız kesin bi değişiklerGüzel haberlere inşallah, bir bebeğimiz daha geliyor
Ahududu yaprağı çayı aldım aktardan annem diyorlar e dedenlerin bahçede vardı niye aktarsan aldınöyle bir cahillik hiç aklıma gelmedi benim için bu tarz çaylar aktardan alınır.
İçiyoruz ama gelen giden yok
Allahın izniyle sag salim kavusursunKızlar, gece tansiyonum çok yükseldi. Acile geldik şimdi 18'e çıktı tansiyonum. Yatış verdiler acil sezaryene alacaklardua edin ne olur, sağ salim yavruma kavuşayım.
Ahahha ben değil de cinsiyeti öğrendiğimiz de eşim çok düşünmüştü daha şimdiden biz bu oğlanları nasıl evlendiricez diyeBu devirde insan şimdiden düşünür bunları ya geçen aklıma geldi erkek cocugum olsa ilerde ne olurki ddiyemaviss_34 kara kara düşünüyodur mesela
Cok haklı düşünmekteAhahha ben değil de cinsiyeti öğrendiğimiz de eşim çok düşünmüştü daha şimdiden biz bu oğlanları nasıl evlendiricez diye
benimde tuvaletten sora ve uzun sure oturup kalkinca agri giriyo heralde bebisler asagi baski yaptikca oluyo agri sizin dogum yaknsa ondanda olabilirya birde bugün benim aşırı vajinam ağrıyor geceden belli. Sizde de oluyormu yada aranızda ağrıyan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?