2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kantoron yağını ne zamandan itibaren kullanıyorsunuz doğunca mı başladınız yoksa gebelikte mi? Sonrasında emzirmeden yıkıyorsunuz değil mi?
Ben doğduktan hemen sonra kullanmaya başladım, yoo yıkanıyorum kimyasal değil sonuçta ve zaten diğer Emzirme zamanına kadar yağdan eser kalmıyo

Ya bu arada benim bebeğimin sırtı agriyo, çok bariz anlıyorum yani. Dün yüzüstü yatırdım masaj yaptık ama bugün tekrar agriyo. 1 hafta sonra kontrolü var doktora söylücem.

Ya çok geçmiş olsun vede sağlıkla al bebişini kucağına Amin Amin inan günler yaklaştıkça frnalık basıyor 9 ay geçtide şu son 10 gün geçmiyor
İnsana bi stres basıyor ya. Bi diyorum hemen doğsun bi diyorum özleyecegim kalsın içimde bi tuhaf duygular
Sen düşün dünür hiç bişiye ikna edemessiniz kızımı söylim
Ah yandık ben şimdiden bileziklerini hazırlayayım

Kızlar, gece tansiyonum çok yükseldi. Acile geldik şimdi 18'e çıktı tansiyonum. Yatış verdiler acil sezaryene alacaklar dua edin ne olur, sağ salim yavruma kavuşayım.
Canım çok geçmiş olsun sağlıcakla kavuş minigine zaten zamanın gelmişti sadece normal doğumu bekliyordun sezeryan yada normal hiç bir önemi yok yeter ki bebeğin de sende iyi ol güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız sizinle
Dilos6342 bu dogrumu bak maviss_34 oglu var ona veririm kızımı
Hahaha bende iki oğlan var seç begen al biri boncuk gözlü diğeri de öyle olabilir anasına çekerse

Hahaha kıdemliyiz biz aynen geldim doktordn geldim yeni Çarşambaya kadar gelmezse yatış verip suni vereceklermiş ve korktgmda basıma geldi eyvahh
Şu 2 günde inşallah gelir sancıların.kötü seylere bakma düşünme şu 2 gün ne kadar psikolojik olarak ne kadar rahat olursan süreç biraz daha iyi olur.canın ne istiyorsa onu yap rahatla çatı muayenesi yaptımı

Kızlar, gece tansiyonum çok yükseldi. Acile geldik şimdi 18'e çıktı tansiyonum. Yatış verdiler acil sezaryene alacaklar dua edin ne olur, sağ salim yavruma kavuşayım.
Güzel haberlere inşallah, bir bebeğimiz daha geliyor
35kvk var canım o daha kıdemli 40+3 oldu.doktora gidicekti bugünn ne yaptı acabaa bu çayları keyif için içiyorum artık
Ahududu yaprağı çayı aldım aktardan annem diyorlar e dedenlerin bahçede vardı niye aktarsan aldın öyle bir cahillik hiç aklıma gelmedi benim için bu tarz çaylar aktardan alınır.

İçiyoruz ama gelen giden yok

İnsana bi stres basıyor ya. Bi diyorum hemen doğsun bi diyorum özleyecegim kalsın içimde bi tuhaf duygular

Ah yandık ben şimdiden bileziklerini hazırlayayım
Bu devirde insan şimdiden düşünür bunları ya geçen aklıma geldi erkek cocugum olsa ilerde ne olurki ddiye maviss_34 kara kara düşünüyodur mesela

Canım gelmezler bi inat çıktı bebeler ama amuda kalksak sancılanırız kesin bi değişikler

Bu devirde insan şimdiden düşünür bunları ya geçen aklıma geldi erkek cocugum olsa ilerde ne olurki ddiye maviss_34 kara kara düşünüyodur mesela
Ahahha ben değil de cinsiyeti öğrendiğimiz de eşim çok düşünmüştü daha şimdiden biz bu oğlanları nasıl evlendiricez diye

Selam kızlar bebeğimin göbek bağı 4. Gün dustu normal mii biraz panik oldum ama sorun olur mu acaba

ya birde bugün benim aşırı vajinam ağrıyor geceden belli. Sizde de oluyormu yada aranızda ağrıyan varmı?
benimde tuvaletten sora ve uzun sure oturup kalkinca agri giriyo heralde bebisler asagi baski yaptikca oluyo agri sizin dogum yaknsa ondanda olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…