İçimde kalacak hali yok doğurursun@35kvk var canım o daha kıdemli 40+3 oldu.doktora gidicekti bugünn ne yaptı acabaa
bu çayları keyif için içiyorum artık
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçimde kalacak hali yok doğurursun@35kvk var canım o daha kıdemli 40+3 oldu.doktora gidicekti bugünn ne yaptı acabaa
bu çayları keyif için içiyorum artık
![]()
doğru doğru
Ay mavisimin iki oğlan bi de Allah kolaylık versinBu devirde insan şimdiden düşünür bunları ya geçen aklıma geldi erkek cocugum olsa ilerde ne olurki ddiye![]()
maviss_34 kara kara düşünüyodur mesela
![]()
Beşik kertmesi yaparızAhahah erken başlamıştım dünürcülüğe
Ay sarhoştum hatırlamıyorummm
Bi bakışsınlar bakalımm kim kimi begenirse kendi kararları olsun![]()
Atarım tabiki minik bi el ayakİçimde kalacak hali yok doğurursunhastaneden de foto at bize
Allah sonumuzu hayır etsin diyelimCok haklı düşünmekteşuan yaşam böyleyse bide onların zamana ortalık nasıl olur bilmiyorum
![]()
Sorun olacağını sanmıyorum canim demekki gobusunu güzel doyurmussun annesiSelam kızlar bebeğimin göbek bağı 4. Gün dustu normal mii biraz panik oldum ama sorun olur mu acaba
Canları sağolsun yeter ki Rabbim sağlık versin hepsi olur ya ne yapalımAy mavisimin iki oğlan bi de Allah kolaylık versinçok zor valla kızda olsa oğlanda olsa hersey o kadar pahalılaştı ki, kıyafeti olsun okul ihtiyaçları olsun insan şimdiden depresyona girecek
![]()
Şöyle bi benim oğlan yan bakış atsın bakalim hangi kızımız beğenecekBeşik kertmesi yaparız12 ay sonra veletlerimizin fotoğraflar atarız
![]()
Hayırlı evlat olsunlar be mavisimAllah sonumuzu hayır etsin diyelim
Sorun olacağını sanmıyorum canim demekki gobusunu güzel doyurmussun annesi
Canları sağolsun yeter ki Rabbim sağlık versin hepsi olur ya ne yapalım![]()
doğru doğruhatta onunki ilk kızdı benimki erkek dendi biz yine birbirimize verdik somra benimki kız oldu omunkide oğlan
Sağlıklı şekilde gelsin inşallah bebisin canım gününü doldurmuş zatenbugün kontrolümüz vardı suyu dahada azalmış bebğin başıda hala yukarda doktor 15 eylüle sezeryan günü verdi 37+5 te alıncak
Harem kuracak ogluna bak ya
Zamanı uygun canm sag salim kucagına alırsın inşallahbugün kontrolümüz vardı suyu dahada azalmış bebğin başıda hala yukarda doktor 15 eylüle sezeryan günü verdi 37+5 te alıncak
Ayyy aynıyız senle günümüz bile aynı benide 37+5 te alcak. Bizimkide kaç haftadır dönmüyordu dün baya bi temizlik yaptım dönmüş bebek fakat kilolu bebek olcak dedi bide tüp bebek dedi beklemeye gerek yok dedi. Kilosu şuan 3500 beklersekte sezeryan olcak sen bilrsin dedi bu haftaya tarih verdibugün kontrolümüz vardı suyu dahada azalmış bebğin başıda hala yukarda doktor 15 eylüle sezeryan günü verdi 37+5 te alıncak
Tövbe de kiiiz hiç sevmem tek olsunHarem kuracak ogluna bak ya![]()
Ayy okadar zorki bedenim artık yorulduİnsana bi stres basıyor ya. Bi diyorum hemen doğsun bi diyorum özleyecegim kalsın içimde bi tuhaf duygular
Ah yandıkben şimdiden bileziklerini hazırlayayım
![]()
Evet 38+3 haftalık oldum şuan geçti gece çok kötüydübenimde tuvaletten sora ve uzun sure oturup kalkinca agri giriyo heralde bebisler asagi baski yaptikca oluyo agri sizin dogum yaknsa ondanda olabilir
Eyvahhhh geliyor bebikler benim de 15 Eylül yok mu artirannnnnbugün kontrolümüz vardı suyu dahada azalmış bebğin başıda hala yukarda doktor 15 eylüle sezeryan günü verdi 37+5 te alıncak
Aminn dilosummmHayırlı evlat olsunlar be mavisim![]()
Yaaaa kuzucum sende miOyhhh bugün doğuranlar var grup coşmuş yinesağlıkla kucağınıza alın İnşallah. Bu arada
maviss_34 15 eylüle sezeryan tarihimizi aldık sabah 10.30 da doğuruyoruz aynı tarihte
![]()
İnşallah bekliyoruz sağlıkla gelsin. Adını ne koyacaksınAtarım tabiki minik bi el ayak![]()