Basakla pek anlasamam diye düşünüyordum en başından beri, biz de aslanı son günden yakaladık, hatta 10 dk önce ameliyat başlasa yükselen de aslan olacaktı da o da başak oluverdi.
Evet bende öğretmenim. Yaz tatiline denk geldiğinden aktarılması olmaz yanar. Doğum öncesi veya sonrasında da aynı şekilde yaz tatiline vb gelenler yanar aktarilmaz
Ben de eğer fazla beslendiyse ve uyuyorsa kendi uyansin diye bekliyorum bazen 3 saate yaklaşıyor. Gece de kendi uyaniyor ama yine de 2.5 saatlere alarm kuruyorum
Evet aktarılmıyor malesef. Seminer dönemi 4 gün gittim ben. Onu 5 sayanlar artık bir hafta oradan alırım. Birinci dönem bitimine 6 hafta kalıyor yanılmıyorsam. O arada başlamam mümkün değil. İkinci dönem de şartlar uygun olursa belki başlarım. Olmazsa asla başlayamam çünkü çok küçük oluyor. 12 saat dersim var. Maaş karşılığı sayarlarsa başlayabilirim. Durumlar karışık yani. Sen ne yapacaksın planın var mı?
Aa aslında altının açılmasına bayılır bebekler genelde. Banyo olayı hep öyle malesef. Kızım 4 yaşında banyoyu çok seviyor ama yüzüne su gelmeyecek nasıl olacaksa. Dikkatli yıkıyorum onu hala. Oyun oynayarak.
Amin canım. Bende sağıyorum süt artsın diye. Bizimde zayıfladı 3146gr doğdu 2890a kadar düştü sarılıktan yatma riskimiz vardı çok şükür toparladı tabi mamayla. Ctesi 3045 gr geldi yavrum. Başta enjektörle veriyorduk miktarı azken ama artınca kaşık biberona geçtik. Doktorumuz kesinlikle biberon yasak dedi. Mamanın tadına alışıyorlar tabii ama mecbur kalınca ne yapacağız işte hastalanmasın diye
Dogru canim bizde salı gunu gittik 2650 kg olmus dogum kg gectigi icin mama fln demedi zaten mama diyen cocuk dr direk degistim
Saglikla buyusunler
Ilk gunlere nazaran gaz sancilarimiz artti
Sonra onunla ilgili açıklama yaptılar ama çok miktarda tüketmek sıkıntılı. Tüm bitki çaylarında var o risk. Biz zaten o kadar tüketemeyiz. Hatta anne çayını aktara yaptırın onlar miktarını ayarlar
Hata filan yapmamışındır canım öyle düşünme küvezde yattı sütüm sonradan geldi diyosun zamanla artar sen emzirmeye ve beslenmene dikkat et sadece
Evet yaa benim de bacaklar yine kasılmaya başladı ama bitiyo zaten bee az kaldı. Dayaaan