• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar 20.gününüzde banyo ritüeli yaptınız mı annem bu akşam yarın yarı kırk oluyoruz diye bebeğe banyo yaptıralım sonra sende yap dedi. 20 kaşık suya dua okudu banyo sonunda dökündük. Kırkımız çıkıncada 40 kaşık suyla yapacakmışız. İçine de bebeğinkine altın yüzük pirinç çörekotu vs attık.
Bizimde bugün 19.günümüz 1 gündem bi şey olmaz deyip yarı kırk yapıcaz 🫣 okunmuş çörek otu,alyans,altın ,demir atarız diye düşündüm

Kızlar 20.gününüzde banyo ritüeli yaptınız mı annem bu akşam yarın yarı kırk oluyoruz diye bebeğe banyo yaptıralım sonra sende yap dedi. 20 kaşık suya dua okudu banyo sonunda dökündük. Kırkımız çıkıncada 40 kaşık suyla yapacakmışız. İçine de bebeğinkine altın yüzük pirinç çörekotu vs attık.
Evet canım aynen öyle oluyor bizde yapmıştık ilk oğlumda bunda da yaparız heralde 😍

Kızlar membran sıyırma yöntemi varmış biliyormusunuz normal doğumu kolaylaştırıyormus yarın doktoruma bunu yapmasını söyleyeceğim doğum yapmamış arkadaşlarim sizde araştırin isterseniz

Sağ ol mavişcim. Bugün biraz daha iyiyim böbrek kontrollerim olacak. Tansiyon ilacına başladık bakalım. Dün atak geçirmişim hiçbir dil altı ilaçla düşmedi malesef.

Amin canım gerçekten Allah önce sağlık versin gerisi hallolur. 🙏

Sağ ol canım 🙏

Çok sağ ol canım sanada geçmiş olsun. Bazılarında doğumdan sonrada devam ediyormuş biz öyleyiz sanırım. İnşallah benimde düzene girer 🙏 dahiliye değilde kardiyolojiye gitmeni öneririm daha detaylı bakarlar. Acilde beni kardiyolojiye yatırdılar mesela yüksek tansiyona onlar bakıyormuş. Birde nefrolojiye yönlendirdiler böbrek fonksiyonları için protein kaçağımdan dolayı.
Tatlım okudum sonra iyi çıkmış sonuçlar gözün aydın🙏 Sağlık gibisi yok heleki annenin sağlığı çok önemli bütün düzen bozuluyo
Doğum yapan annelerimiz;

Bu memede kalmak isteme olayı çok güzel değil mi yahu, böyle ten tene yatıyorsunuz mis🤤
Ama tabi kilit oluyor insan başka bir şey yapamıyor değil mi? Doğurunca göreceğim seni dediğinizi duyar gibiyim😀
O kadar güzel kiiii😍😍 kokusu teni mucize gibi bişey bence bunlar…
Kızlar doktordan çıktık haberler güzel böbreklerim sapasağlam hatta normalden fazla çalışıyormuş(hamilelik etkisiymiş bu) tansiyonumda bu sefer aşırı düşük çıktı 9/7. İlacı akşamları 1e düşürdü takip edeceğiz artık düzenli ölçüm istedi.

D

Kavuştuk canım oğluşumla çok şükür emzirdim uyuyor şimdi 🤲❤ Doğal normal doğum oldu saat 13.09 da doğdu rabbim hepinizi sağsalim kurtarsın inşallah🤲
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşllah 🙏🙏
Kızlar biz de 27 Eylül salıya gün aldık eğer kendi gelmezse o güne kadar, 26 Eylülde vajinal muayene yapacağım dedi.

Hala kilo alıyor 3373 gram olmuş.
Ama artık 40+6 olmuş olacak 27 Eylül’de.

T Turunculuu Papatya 26 Papatya 26

@Guzelkuss canım doğum olmuş çok şükür, müsait vakitte hikayeni yaz bize merak ediyorum🫶
O kadar kalmaz herhalde yaa bence doğar kendi 🤔
sıcak su torbasıyla masaj yapıp sağıyorum ama günde 1 kere yapıyorum kerede normal zağıyorum ağrım biraz azaldı ama elime sertlik gleiyo hala
Azalma varsa devam et sürekli yap neden 1 kere yapıyosun çözmeye çalış kitleyi önemli birşey o.
Nişan geliyor demekki

Bakalım şu an hafif belimde agri var kazıkların da da hafif. Normalde bugün suyu azsa yine başlayacağım demsiti doğumu şükür beklemeye karar verdi suyu iyi gorup
Kahverengi akıntı nişan değil kızlar nişan daha değişik birşey sümüksü şeffaf ama miktarı fazla akıntı gibi değil içerisinde pembelik kırmızılık olur genelde

Kızlar biz de 27 Eylül salıya gün aldık eğer kendi gelmezse o güne kadar, 26 Eylülde vajinal muayene yapacağım dedi.

@Guzelkuss canım doğum olmuş çok şükür, müsait vakitte hikayeni yaz bize merak ediyorum🫶

Oooo sonunda günü belli olmuş hadi bakalım sağlıkla gelsin minnoş inşallah 🥰😍

Bizimde bugün 19.günümüz 1 gündem bi şey olmaz deyip yarı kırk yapıcaz 🫣 okunmuş çörek otu,alyans,altın ,demir atarız diye düşündüm

Evet canım aynen öyle oluyor bizde yapmıştık ilk oğlumda bunda da yaparız heralde 😍
Kızlar doğru yapmışız demekki ilk defa olunca emin olamamıştık tam ☺️
Tatlım okudum sonra iyi çıkmış sonuçlar gözün aydın🙏 Sağlık gibisi yok heleki annenin sağlığı çok önemli bütün düzen bozuluyo

Azalma varsa devam et sürekli yap neden 1 kere yapıyosun çözmeye çalış kitleyi önemli birşey o.

Kahverengi akıntı nişan değil kızlar nişan daha değişik birşey sümüksü şeffaf ama miktarı fazla akıntı gibi değil içerisinde pembelik kırmızılık olur genelde
Öyle gerçekten canım bizim iyi olmamız lazım ki bebeklere iyi bakabilelim 🙏

Bende sezeryana dönmeyi düşünüyorum bebeğin geleceği yok.daha beklemesem mi diyorum
Canım bebek senin bebeğin tabi en iyisini sen bilirsin ama daha vaktin var benim doktorum 41’e kadar bekliyor bak, biraz daha beklemek lazım sanki🙂
Hamile günlüğüm kalktı ama ben daha doguramadim 😞🤦
E bu ben🤦🏻‍♀️😂
Benim bugün doktor muayenesi sonrası kahve akinti gelmeye basladi
Vajinal muayene mi yaptı?

Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimde kilo alsaydı bırakacaktık ama durmasının kimseye faydası yok dedi hepimiz için hayırlısı olsun 🥰

Günaydın herkese.. 39+4de gece 01.15'de sancılarım 5 dakikada bir sıklığa çıkınca, hastanenin acil servisine geldim.. acildeki doktor önce nst, sonra açılma muayenesi yaptı. Sancıların sıklığı ve şiddeti yeterliydi ancak açılma sadece 1 cm. Eve göndermekti niyeti ancak tansiyonum 15-10 çıkınca ve ileri yaşımı göz önünde bulundurunca yatış yaparak takip kararı verdi.. sabah 6 ya kadar sancılar 3 dakikada bir sıklığa çıktı, açılma 2 cm oldu.. ama akşam 7 ye kadar durum hiç değişmedi, açılma o kadar sancıya rağmen 2 cm kaldı.. doktorumla görüştük, giderek artan tansiyon nedeniyle spinal sezaryene dönmeye karar verdik.. sonra herşey çok hızlı gelişti.. 18 Eylül 19.28de bebeğim doğdu.. normal doğum çok istemiştim, çatı yapısı falan herşey uygun iken özellikle sonraki süreç için normal olsun istedim hep, ama anladım ki, en önemlisi bebeği sağ salim olarak kucağa alabilmek.. keşke en başında doktorumun önerisini dinleyerek planlı sezaryen yapsaymışım diyorum.. çektiğim sancılardan dolayı şu an çok daha fazla ağrı yaşıyorum sezaryen sonrasında.. herkese çok kolay doğumlar diliyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

göğüs pompasıyja 15 dakka sağınca bile yara oluyo daha sık yaparsam uçlarda daha kötü olurmu diye korkuyorum.pompa lansinoh elektrikli herkeste oluyomu acaba kullanan varsada yazabilirmi

Back
X