• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben de aventin elektriklisi var. Sağmak istiyorum ama acısına dayanamıyorum. Bir kere kanadı da. Çok hassas meme uçları. Sağmak için biraz daha bekliyorum o yüzden.
benimde çok hassas sağ
Hayırlı uğurlu olsun. Nasip be denemişsin olmayınca olmuyor vardır bunda da bir hayır de boşver her normal doğumda süper olmuyor benim görümcemin mesela aşırı yırtık oldu diktiler 1 ay oturup kalkamadı sezeryan olsam daha iyi diyodu

Bebiş emmiyomu canım. Pompa daha acılı oluyo evet. Zaten mastitin bi sebebi de göğüs ucu yaralarıymış. Gümüş kalkan kullandım ben bu sefer hiç yara olmadan atlattık süreci
ben de keşke alsaydım şimdi her emzirmeden sonra sütümden sürüp kurmasını bekliyorum o da iyi geldi sanki.bebiş emmiyodu göğsümü kavrayamıyodu ucunu hastaneden biberonla mama verildi o yüzden galiba slikon göğüs ucu aldım onla emiyo ama çenesi çok çabuk yoruluyo uyuyo zorlaya zorlaya emziriyorum.yetiyomu bilmiyorum ama çişi kakayı baya yapıyo dün hatta altınj alırken bolca kaka fışkırttı ,🤣🤣gülsemmmi ağlasammı bilemedim😂yani bolca yapıyosa süt yetiyodur herhalde dimi

Benim bebeğimde de gaz problemi var. Aslında güzel emiyor ve bol bol kaka da yapıyor. Ama geceleri ağrı çektiği için göğsümden ayıramıyorum. Masaj yapa yapa uyutup alıyorum anca. Cuma günü tekrar kontrole gideceğiz. İlk haftalar için normal midir bu durum acaba kızlar
Yani canım bizde de var tam olarak gaz gibi değil aslında ama bi hazımsızlık kıvranma özellikle akşam saatlerinde bi rahatsız oluyo hıçkırık tutuyo sonra ıkınmaya başlıyo sonra emmek istiyor böle böle silsile devam ediyor sonra pes edip uykuya dalabiliyor. Normal bence yaa.
acil bir şey danışacağım ayakta kıyafet katlarken 1 kaşık kadar su gibi berrak bir şey geldi ama devamı gelmedi ağrım sancım da yok hiç. Peçete koydum bir süre takip edeyim mi hemen doktora yazayım mı bilemedim yarın sabah yatışım yapılacak bu arada
Bazen amniyon sıvısı kaçabiliyor sanırım seninki öyle bişey su kesesi patlayınca baya şaldır şuldur akıyor diyolar ben hiç yaşamadım da. Sen yine de yaz doktoruna yaa önemli şeyler bunlar belki gel bi suyunu kontrol edeyim der

Yani canım bizde de var tam olarak gaz gibi değil aslında ama bi hazımsızlık kıvranma özellikle akşam saatlerinde bi rahatsız oluyo hıçkırık tutuyo sonra ıkınmaya başlıyo sonra emmek istiyor böle böle silsile devam ediyor sonra pes edip uykuya dalabiliyor. Normal bence yaa.

Bazen amniyon sıvısı kaçabiliyor sanırım seninki öyle bişey su kesesi patlayınca baya şaldır şuldur akıyor diyolar ben hiç yaşamadım da. Sen yine de yaz doktoruna yaa önemli şeyler bunlar belki gel bi suyunu kontrol edeyim der
gls9216 gls9216 benim bebeğimde ilk 2 gün çok ağladı gazdan ama özellikle geceleri oluyodu sonra süütm gelmeyince gelsin diye bitki çayları aldım rezenede almıştım 2 gün içtim o 2 gün geceleri çok sakindi ertesi gün reseneyi içmeyi unuttum o gecede 4 saat aralıksız ağladı gazdan onla beraber bende ağladım çok fenaydı. dün içtim yined rezene bu gecede çok rahattı hemen çıkardı gazman kızım😂yani ne kadar doğru bilmiyorum ama bence eezene çayı etkiliyo

Kızlar yarın sezaryanım var doktor gece 12 den sonra hiçbir şey yeme demişti ben sabaha kadar sadece yanımda 1 lt su içiyordum su da mı içilmiyor ? Heycandan sormayı unutmuşum ya🤯🤦🏻‍♀️ Arada falan su içemiyor muyuz az
Bana sezeryandan 5 saat önceye kadar su içebilirsin demişti

Kızlar doktorla konuşurken çok arttı suyum geldi baya baya ıslandım gerçekten. Hastaneye geldim yatışım yapıldı serum takıl ve nstye bağlandım şimdi. Bekliyorum eşim eşyaları almaya gitti L Lalalala1 D Derenimo2
Canımm çok güzel tam planlanan günde geliyor çok sevindim by şekilde olmasına. Güzel haberlerini bekliyoruZ:)

Bebeklerin kakası nasıl bazen full sarı bazen sarı yeşil karışık şu mukuslu kaka olayını çözmeye çalışıyorum acaba öyle mi diye bugün epey yaptı kakasını 7-8 bez dün 3-4 bezdi her gün değişmeye başladı ve biz yine 5ten beri ayaktayız yok uyumuyor çocuk kafayı yicem 🤦🏻‍♀️

gls9216 gls9216 benim bebeğimde ilk 2 gün çok ağladı gazdan ama özellikle geceleri oluyodu sonra süütm gelmeyince gelsin diye bitki çayları aldım rezenede almıştım 2 gün içtim o 2 gün geceleri çok sakindi ertesi gün reseneyi içmeyi unuttum o gecede 4 saat aralıksız ağladı gazdan onla beraber bende ağladım çok fenaydı. dün içtim yined rezene bu gecede çok rahattı hemen çıkardı gazman kızım😂yani ne kadar doğru bilmiyorum ama bence eezene çayı etkiliyo
Aynen ben de iyi geldiğini düşünüyorum. Hipp’in çayını kullanıyorum ben de. İçinde rezene de var. Çok güzel süt yapıyo. Gaz problemi de yaptığını da düşünmüyorum aslında ama gece çok kıvrandı. Siyah kakasını çıkardı birkaç defa. Sanırım artık kesilecek siyah kakası 😅

Aynen bu dediğin durum var. O kıvranırken benim canım yanıyo valla içim parçalanıyor 😢 bir an önce geçer inşallah bu alışma süreci

Bebeklerin kakası nasıl bazen full sarı bazen sarı yeşil karışık şu mukuslu kaka olayını çözmeye çalışıyorum acaba öyle mi diye bugün epey yaptı kakasını 7-8 bez dün 3-4 bezdi her gün değişmeye başladı ve biz yine 5ten beri ayaktayız yok uyumuyor çocuk kafayı yicem 🤦🏻‍♀️
Ağrısı mı var acaba? Bu gaz için damlalar varmış. Bizim henüz yeni olduğu için denemedik ama belki işe yarar. Bir de bitki çaylarından faydalanan anneler var

Back
X