- 26 Temmuz 2018
- 7.655
- 8.809
- 198
- 33
Dilosummm nasılsınız bebisko nasılCanım doğurdum Allah razı olsunsen nasıl oldun alısabildin mi nasıl gidiyor
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dilosummm nasılsınız bebisko nasılCanım doğurdum Allah razı olsunsen nasıl oldun alısabildin mi nasıl gidiyor
![]()
Canim hayırlısı olsun kendi gelmesi çok güzel ne olursa olsun herşeyin sağlıklısı normal sezeryan diye düşünme biran önce kucağına alırsın inşallah bebeğini güzel haberlerini bekliyoruz
Şuan benimki de sarı yapıyor bu normal galiba ya unutmuşum ben bu tür şeyleriBebeklerin kakası nasıl bazen full sarı bazen sarı yeşil karışık şu mukuslu kaka olayını çözmeye çalışıyorum acaba öyle mi diye bugün epey yaptı kakasını 7-8 bez dün 3-4 bezdi her gün değişmeye başladı ve biz yine 5ten beri ayaktayız yok uyumuyor çocuk kafayı yicem![]()
Zinco kullanıyorum ekstra papatya rezene kekik içiyorum ağrısı 2 gün önce aşı oldu ondan beri adam akıllı uyumuyor bunda böyle olduysa 2. Ay aşısında yandıkAğrısı mı var acaba? Bu gaz için damlalar varmış. Bizim henüz yeni olduğu için denemedik ama belki işe yarar. Bir de bitki çaylarından faydalanan anneler var
2 gün geçti hala huysuzluğu devam eder mi kiŞuan benimki de sarı yapıyor bu normal galiba ya unutmuşum ben bu tür şeyleriher asida huy değiştirecek canim şuan onun huysuzlugunu yaşıyor
Bende varım yaa beni unutmayın bebeğim.biraz tembel ama olsunEylül kapanışını sen yapacaksın sanırım![]()
Doktor resmen son haftaya kadar kandırdı beni sssvd istiyordum canm biliyorsunuz ilk gittigimizde herşey normal yapraiz demişti sonra fiyatı 10 bin dedi inada tamm dedik sonra 12 bin dedi işte içindeki bütün riskleri bana ait bebek doğmazsa kanala inmezse açılmaz olmaz sezeryana alırsa bile sssvd parasıni ödeyeceğimizi söyledi birde burda bı arkadaş demişti ayın 15 de hastanelere zam geliyor hastaneyle görüşün diye. Ozman hastaneye sordum 15 zam geliyor fiyatlar anlaştigimiz gibi olcak demi dedim evet zaten zam da yok dediler bugün kontrole gittiğimde doktor daha muane etmeden zam geldiğini söyledi 15 bin oldu dedi ve hiç olumlu konuşmuyor sancı çekip normal doğum yapamasam bile ssvd ücreti alınacağı söyleniyor güvenim hem hastaneye hem doktora bitti. Birde zaten haftamız çokdan doldu açılma yok Bebek aşa bile inmemişNeden böyle bı karar verdiniz canim
Hayırdır neden canım?
[/QUOTElHayırdır neden canım?
Doktor resmen son haftaya kadar kandırdı beni sssvd istiyordum canm biliyorsunuz ilk gittigimizde herşey normal yapraiz demişti sonra fiyatı 10 bin dedi inada tamm dedik sonra 12 bin dedi işte içindeki bütün riskleri bana ait bebek doğmazsa kanala inmezse açılmaz olmaz sezeryana alırsa bile sssvd parasıni ödeyeceğimizi söyledi birde burda bı arkadaş demişti ayın 15 de hastanelere zam geliyor hastaneyle görüşün diye. Ozman hastaneye sordum 15 zam geliyor fiyatlar anlaştigimiz gibi olcak demi dedim evet zaten zam da yok dediler bugün kontrole gittiğimde doktor daha muane etmeden zam geldiğini söyledi 15 bin oldu dedi ve hiç olumlu konuşmuyor sancı çekip normal doğum yapamasam bile ssvd ücreti alınacağı söyleniyor güvenim hem hastaneye hem doktora bitti. Birde zaten haftamız çokdan doldu açılma yok Bebek aşa bile inmemiş
Çiş kaka sayısı yeterliyse doyuyordur sanırım zaten kilo alımında da anlaşılır doyup doymadığıbenimde çok hassas sağ
ben de keşke alsaydım şimdi her emzirmeden sonra sütümden sürüp kurmasını bekliyorum o da iyi geldi sanki.bebiş emmiyodu göğsümü kavrayamıyodu ucunu hastaneden biberonla mama verildi o yüzden galiba slikon göğüs ucu aldım onla emiyo ama çenesi çok çabuk yoruluyo uyuyo zorlaya zorlaya emziriyorum.yetiyomu bilmiyorum ama çişi kakayı baya yapıyo dün hatta altınj alırken bolca kaka fışkırttı ,gülsemmmi ağlasammı bilemedim
yani bolca yapıyosa süt yetiyodur herhalde dimi
Benim de anne çayımda rezene var ama bilmiyorum her gün bi bardak içiyorum@gls9216 benim bebeğimde ilk 2 gün çok ağladı gazdan ama özellikle geceleri oluyodu sonra süütm gelmeyince gelsin diye bitki çayları aldım rezenede almıştım 2 gün içtim o 2 gün geceleri çok sakindi ertesi gün reseneyi içmeyi unuttum o gecede 4 saat aralıksız ağladı gazdan onla beraber bende ağladım çok fenaydı. dün içtim yined rezene bu gecede çok rahattı hemen çıkardı gazman kızımyani ne kadar doğru bilmiyorum ama bence eezene çayı etkiliyo
Hadi bakalım bi bebişimiz daha geliyor hayırlısıyla
Nurse harveyGaz damlası öneriniz varmı kızlar?
Mukuslu kakayı takip et canım doktora danış mutlaka alerji göstergesi olabilir mukuslu kanlı kakalar2 gün geçti hala huysuzluğu devam eder mi ki
Kötü olmuş yaa ben bile sinir oldum burdan doktora ne saçma işDoktor resmen son haftaya kadar kandırdı beni sssvd istiyordum canm biliyorsunuz ilk gittigimizde herşey normal yapraiz demişti sonra fiyatı 10 bin dedi inada tamm dedik sonra 12 bin dedi işte içindeki bütün riskleri bana ait bebek doğmazsa kanala inmezse açılmaz olmaz sezeryana alırsa bile sssvd parasıni ödeyeceğimizi söyledi birde burda bı arkadaş demişti ayın 15 de hastanelere zam geliyor hastaneyle görüşün diye. Ozman hastaneye sordum 15 zam geliyor fiyatlar anlaştigimiz gibi olcak demi dedim evet zaten zam da yok dediler bugün kontrole gittiğimde doktor daha muane etmeden zam geldiğini söyledi 15 bin oldu dedi ve hiç olumlu konuşmuyor sancı çekip normal doğum yapamasam bile ssvd ücreti alınacağı söyleniyor güvenim hem hastaneye hem doktora bitti. Birde zaten haftamız çokdan doldu açılma yok Bebek aşa bile inmemiş
Boşuna beklemiş olduk iki haftaÇiş kaka sayısı yeterliyse doyuyordur sanırım zaten kilo alımında da anlaşılır doyup doymadığı
Benim de anne çayımda rezene var ama bilmiyorum her gün bi bardak içiyorum
Nurse harvey
Mukuslu kakayı takip et canım doktora danış mutlaka alerji göstergesi olabilir mukuslu kanlı kakalar
Kötü olmuş yaa ben bile sinir oldum burdan doktora ne saçma iş
Yok ya hala ağrım var belim çok ağrıyor. Benimde sütüm yeni gelmeye başladı. Silikon uç aldım öyle tutuyo gögüs ucum yok ememiyordu. Dikkat et sarılık olmasın. 7. Gün bitti 8 girecek sarılık azcık olmuştu ama tahlil yapmadı doktorIyiyim şükür canım ama bebe ugrastiriyor çok tembel bir de sütüm gelmiyor. Sen nasılsın ağrıların iyi oldu mu toparlandin mi
Doktor dün benim bebeğime tembel bu tembel diyorBende varım yaa beni unutmayın bebeğim.biraz tembel ama olsun
Anladım canım, maddi durumunuzu tabi siz hepimizden daha iyi bilirsiniz. Umarım en hayırlısı olurDoktor resmen son haftaya kadar kandırdı beni sssvd istiyordum canm biliyorsunuz ilk gittigimizde herşey normal yapraiz demişti sonra fiyatı 10 bin dedi inada tamm dedik sonra 12 bin dedi işte içindeki bütün riskleri bana ait bebek doğmazsa kanala inmezse açılmaz olmaz sezeryana alırsa bile sssvd parasıni ödeyeceğimizi söyledi birde burda bı arkadaş demişti ayın 15 de hastanelere zam geliyor hastaneyle görüşün diye. Ozman hastaneye sordum 15 zam geliyor fiyatlar anlaştigimiz gibi olcak demi dedim evet zaten zam da yok dediler bugün kontrole gittiğimde doktor daha muane etmeden zam geldiğini söyledi 15 bin oldu dedi ve hiç olumlu konuşmuyor sancı çekip normal doğum yapamasam bile ssvd ücreti alınacağı söyleniyor güvenim hem hastaneye hem doktora bitti. Birde zaten haftamız çokdan doldu açılma yok Bebek aşa bile inmemiş
Ya maddiyat bakma canım maddi olarak karşılasak bile beni son ana kadar bekletip sezeryan yapıp ssvd parası alacak oyuzden güvenim bitti başka yerde yapacam. DoğumuDoktor dün benim bebeğime tembel bu tembel diyor
Anladım canım, maddi durumunuzu tabi siz hepimizden daha iyi bilirsiniz. Umarım en hayırlısı olur
Her gün 7 hurmayı ben bir haftadan fazladır yiyorum. Yürüyüs de eh 1 saat olmasa da yapıyorum. Perine masajını yapamam hayatta. Deneyen var mı acabaBugun kontrolüm vardı doktor bana bayag bisey verdi doğumun kolay olması icin
Hergun 7 hurma
Hergun bir bardak ahu dudu yaprağı çayı veya
Ada çayı
Hergun 1 saat yürüyüş
Hergun perina masaji
Bunlar doğumu hizlandiriyormus
Bende sana şimdi bunu dicektim hatta git devlette yap. Doktora sinirlendim maddiyat olarak bakıyo hastalara demek ki. Daha anlayışlı güzelce yaklaşabilir. Para neyse ama şuan sezeryan dediydi bide neden ssvd parası istiyo. Bence şükür et vardır her işte bi hayır. Bu kadar maddi olrak akiyorsa. Sağlıkla kavuş canım Bosver belki hemen ayaklanacaksin hiç belli olmaz. Allah kolaylığını veriyo bence bi şekilde. Inan doğumdan beri 20 gündür hiç dinlenemedim bile lohusalık ne bilmiyorum zaten. 3 çocuk yemek okul ev. yemek beğenmeyen çocuklar. Ana napim.buna da şükür. Sağlıkları iyi olsunda. Üzülme semde bence hemen ayaklamirsin insallahYa maddiyat bakma canım maddi olarak karşılasak bile beni son ana kadar bekletip sezeryan yapıp ssvd parası alacak oyuzden güvenim bitti başka yerde yapacam. Doğumu
Allah yardımcın olsun üc çocukla... Ben ikinciye yetebilecek miyim diye düşünüyorum kara kara...inşallah daha tecrübeliyim diyorumBende sana şimdi bunu dicektim hatta git devlette yap. Doktora sinirlendim maddiyat olarak bakıyo hastalara demek ki. Daha anlayışlı güzelce yaklaşabilir. Para neyse ama şuan sezeryan dediydi bide neden ssvd parası istiyo. Bence şükür et vardır her işte bi hayır. Bu kadar maddi olrak akiyorsa. Sağlıkla kavuş canım Bosver belki hemen ayaklanacaksin hiç belli olmaz. Allah kolaylığını veriyo bence bi şekilde. Inan doğumdan beri 20 gündür hiç dinlenemedim bile lohusalık ne bilmiyorum zaten. 3 çocuk yemek okul ev. yemek beğenmeyen çocuklar. Ana napim.buna da şükür. Sağlıkları iyi olsunda. Üzülme semde bence hemen ayaklamirsin insallah
Ağzımı bozup sovmekte istemiyorum ama son dakika bu nedir ya senin burda sayılı günün bile yokken yapılan zam nedir hadi yapıldı zaten doğum yapacaksın ha geldi ha gelecek sana yatsitmasi cok saçma üstüne bir de sezeryana zorlaması madem risk alamkcakti başından söyleseydi sende hem umutlanmazdn hemde başka bir doktor bakardın bırak bu doktoru resmen ssvd adında para tuzağı yapıyorlar başka bir adi yok bunun bide sezeryan yaparsa bile ssvd alacakmış o para ona helal olacak mı acaba tövbe ya.Doktor resmen son haftaya kadar kandırdı beni sssvd istiyordum canm biliyorsunuz ilk gittigimizde herşey normal yapraiz demişti sonra fiyatı 10 bin dedi inada tamm dedik sonra 12 bin dedi işte içindeki bütün riskleri bana ait bebek doğmazsa kanala inmezse açılmaz olmaz sezeryana alırsa bile sssvd parasıni ödeyeceğimizi söyledi birde burda bı arkadaş demişti ayın 15 de hastanelere zam geliyor hastaneyle görüşün diye. Ozman hastaneye sordum 15 zam geliyor fiyatlar anlaştigimiz gibi olcak demi dedim evet zaten zam da yok dediler bugün kontrole gittiğimde doktor daha muane etmeden zam geldiğini söyledi 15 bin oldu dedi ve hiç olumlu konuşmuyor sancı çekip normal doğum yapamasam bile ssvd ücreti alınacağı söyleniyor güvenim hem hastaneye hem doktora bitti. Birde zaten haftamız çokdan doldu açılma yok Bebek aşa bile inmemiş
Kan yok mukus nasıl bir şey kiÇiş kaka sayısı yeterliyse doyuyordur sanırım zaten kilo alımında da anlaşılır doyup doymadığı
Benim de anne çayımda rezene var ama bilmiyorum her gün bi bardak içiyorum
Nurse harvey
Mukuslu kakayı takip et canım doktora danış mutlaka alerji göstergesi olabilir mukuslu kanlı kakalar
Kötü olmuş yaa ben bile sinir oldum burdan doktora ne saçma iş
Bi sekilde yetiyosun elinden geleni yapıyorsun. Sadece çok beraber vakit gecirirdik büyüklerle sian onu yapamıyorum pek o da bi kaç aya olur ınslalah bebiş büyüsün biraz diye bekliyorum. Sende yaparsın eminimAllah yardımcın olsun üc çocukla... Ben ikinciye yetebilecek miyim diye düşünüyorum kara kara...inşallah daha tecrübeliyim diyorum