2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
İyiyiz canım emziremedim daha bir de bebis çok tembel onunla uğraşıyorum. Onun haricinde iyiyiz şükür. Sen nasılsın nasıl gidiyor
Benimki de hep meme istiyor ama emerken uyuyup gidiyor dertler aynı canim Allah başka dert vermesin

Evet canım maalesef böyle bişey yaşadım şok oldugumla kaldım neden insanlar böyle anlam veremiyorum emzircegini emzirmissin zaten ne gereği var yenidoğana bunu yapmaya unutmaya calisiyorm
Bende de aynı zihniyette bir kv var çocuğu benden kıskanıyordu kucağa alıştırma diye sürekli alıyordu göğsümden beşiğine alıyordu ama çocuğu kendi göğsünden ayırmıyordu kendi kokusuna alıştırmaya çalışıyordu epey tartıştık sonra biraz geri çekildi yoksa o da memesini verirdi eminim

Dikiş yerleri etkilenir diye mi suni veremiyorlar canim en hayırlısı olsun inşallah beklediğine değsin papatya böyle anlatınca aklıma sen geldin

Süt bebeği o ya tabiki göğsünden ayrılmayacak ilk torun muydu böyle şeyler yaptı Rabbim herşeyin hayırlısını versin ben kv gercekten çok seviyorum ama arada böyle dengesiz hareketleri oluyor işte eşimin de çok tuhafına gitti ama anası diye bişey diyemedi aynı hareketi benim annem yapsa demedigi laf kalmazdı eminim

Bizimde çalıştırıyor bence hep alttan gaz yapıyor sürekli ama kaka sorunumuz var

Kızlar memeyle kavgalarımız bu gecede devam etti sürekli tutturuyorum iki çekiyor bağırıp bırakıp aranıyor. Aranırken işin içine ellerde giriyor tabii tekrar tutturasıya iyice sinir oluyor. Bence kaşık biberona alıştı iyice bol bol geliyor o yüzden yapıyor. Şu döngüyüde hayırlısıyla bir aşsak artık

Hey allahım yaa şu lohusaların yanında duracaklara önceden eğitim şart kesinlikle. Bir şey demedin mi canım belli etseydin bir daha sen yokkende kalkışmasın
Dedim canim dedigim gibi çıkarttı zaten umarım bir daha olmaz hiç hoş degil

Ben sevmiyorum saygı duyuyorum sadece evet ilk torun azıcık gazı var diye çocuğun alnına ellerine ve ayaklarına jilet attırın rahatlar pis kanı çıkınca dedi 5 günlük bebekte ne pis kanı dedim ben de bazen saçmalıyorlar tuzlama dediler onu da yaptırmadım ha dediğin gibi kendi annelerine dilsizler bizim annelerimize dil pabuç kadar

Birebir aynı geçirmişiz geceyi, 20. Günde bitmiyor, benim umudum 40ında. Dalga geçiyor minicik şey ya, memede uyuyor heh diyorum yatağına koyayım gözler adile naşit gibi açılıyor pilates topunda denedik yok, yatağa geçince uyanıyor. Ne zaman geçiyor bende merak ediyorum

Dikiş yerleri etkilenir diye mi suni veremiyorlar canim en hayırlısı olsun inşallah beklediğine değsin papatya böyle anlatınca aklıma sen geldin
Aynen canım müdahale edemiyoruz bastırma suni sancı falan olmuyo dedi tamamen dogal dogum her sey normal seyrinde ben sadece cıkarken yardım edicem tutucam o kadar dedi yani yırtılma olursa içten dikicem dedi bir sürü risk söyledi tabi ki ama normal doğum da denemeden bilemeyiz diyo bu dogurur dediğim yapamadı dogurmaz dediğim dogurdu ben tahmin etmeyi bırakalı baya zaman oldu kararlılıga baglı anneye daha cok dedi falan ben demem dedim ben dayanamıyorum beni sezeryana al diye normal giderken dedim zaten aksi olsa hemen alırım dedi normal giderken al desen de görmem duymam dedi işte insallah nomal seyrinde ilerler normal olur nasip olur diyeyim Fatma Ana otu buldum aldım ahtım baslayınca suya koyup okuycam içicem gecen nette okudum Meryem Ana otu diye de geciyo kolay dogum için

Ben ne kaşık ne biberon verdim yinede kavga ediyoe. Hırslanıyor bide

Ah ya ben de ilk günlerde böyledir diye umutlanmıştım Gündüzleri enerji biriktirmeye devam o zaman..

Kavga olayı çok fena gercekten yoruyor, geçer inşallah en kısa sürede bu durumlar

En iyi kayınvalide de bile sorun var kızlar takmaya değmez. Çünkü içinde bulunduğumuz toplum itibariyle oğlunun evini kendi evi gibi görüyor kv ler. Sanki biz ağacın kovuğundan çıktık. Sınırları iyi çizmek lazım saygı çerçevesinde...

Peki ssvd epidural verilebiliyormuymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…