2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
40 ta geçiyor. Az daha sabır

Bu
Kavga olayı çok fena gercekten yoruyor, geçer inşallah en kısa sürede bu durumlar
Bu kadar kavganın ardından karnını doyursa keşke ağzında meme aranıyor bulunca suratını ekşitiyor bi de zilli
Ekstra mama da vermiyorum, enjektörle yine anne sütü alıyor beğenmediği süt aynı süt yani

Dedim canim dedigim gibi çıkarttı zaten umarım bir daha olmaz hiç hoş degil
Yapmaz herhalde canım demişsin iyiki
Kızlar sizde de meme ardından kusma var mı? Fazla beslendigi için oluyor diye düşünüyorum çünkü hemen ardından oluyor.
Bizde yok ama arkadaşımda vardı hep kusuyordu çocuk ama tosun gibiydi fazlasını çıkarıyormuş meğer
Ben ne kaşık ne biberon verdim yinede kavga ediyoe. Hırslanıyor bide
Bende kaşık biberona yoruyordum bu günlerde genel sorun demekki bu
Kavga olayı çok fena gercekten yoruyor, geçer inşallah en kısa sürede bu durumlar
İnşallah kendini sinir ediyor sürekli canım

Kızlar günaydın sorun olcak normal doğum yapanlar dikişleriniz ne zaman iyileşti acaba ?

Hadi hayırlı doğumlar olsun inşallah canım evet onu bizim kızlar da demişti ama deneyen oldu mu bilmiyorum hatta iciliyot mu diye kararsız kalmıştık normal de içine koyuyosun suyun rahimle oda aciliyormus diye biliyorum bende

Ayyy tövbe bismillah o neydi öyle çocuğu kesmek nedir biz topuk kanı alınmasına dayanamıyoruz o öyle mi yapmış çocuklarına çok merak ettim açıkçası son dediğine de çok katılıyorum kimse yoğurdum ekşi demiyor

Kv alıyor mu diye kendi göğsünü verdi ona sinirlendim üzüldüm biraz
Üzülme balım cahil de geç. Sebebi ne acaba kafasında nasıl bişee var. Sorun bebekte değil bizim gelinin memesinde bak benimkisini nasıl da aldı mı diye düşünüyor. İnsanlar çok garip yaa ilginç.
Bizimde çalıştırıyor bence hep alttan gaz yapıyor sürekli ama kaka sorunumuz var
Geçcek canım dayan. DüZene girecek biraz sabretmek lazım yorucu süreç ama bidaha da geri gelmicek bu minnak halleri hemen büyüyorlar
Kızlar sabah sancılarım gelmeye başladı hiç açılma olmadığı için sezeryana alacaklar birazdan beni dua edin benim
Allah kolaylık versin sağlıcakla sorunsuzca al bebeğini kucağına

Evet en ufak yüz vermeye gelmiyor hemen şımarıyorlar

Evet yapmış 3 çocuğuna da tuzlamışlar da hatta kaynım tuzlanırken ölüyormuş az kalsın es kaza yaşıyorlar yani

Ayy bilemedim kuzum şöyle bir söylenti duydum ama inanmıyorum böyle şeylere memesini verince ona düşkün olurmuş kokusunu aldığı için hurafe gibi geldi bana

Ya ben de çok merak ediyorum T Turunculuu

YesilErik20 hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Kızlar sabah sancılarım gelmeye başladı hiç açılma olmadığı için sezeryana alacaklar birazdan beni dua edin benim
Yaaaa sen de mi beni bırakıp gidiyorsun
tam gününde haydi güzel haberlerle inşallah

Kuzular benim nişanım gelmeye başladı galiba, çok şok az mukuslu pembemsi uzayan akıntım oldu. Ebeye yazdım nişan mı diye evet dedi çok emin değilim ama hiç böyle bir şey yaşamamıştım hamileliğin başından beri takip ediyorum.

Bugün kontrolüm var bakalım bir ilerleme var mı, imzama bakıp aldanmayın normalde 40+1 ‘im bugün ama gelmeyince takvimi güncelledim

Kızlar şu babybjörn muadili ana kucağından alan biri vardı. Kimdi hatırlayamadım şimdi
Onlardan almak istiyorum da daha 20 günlük minnoş ona yatırabiliriz dimi? Yani oturması gerekmiyor dimi

Ayyy geliyormu yoksa egos hadi hayırlısı kuzum kontrolü heyecanla bekliyoruz bakalım neler oluyor

Ahududu cayini nereden alabilirm aktarlarda satılır heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…