2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kv alıyor mu diye kendi göğsünü verdi ona sinirlendim üzüldüm biraz
Offf niye böyle saçmalık yaparlar hani diyelim ki aldı ne olacak..eşimin rahmetli anneannesi de kendi torunu doğunca yıllar önce hastanede ağlayan bi bebeği almış göğsüne emiyomu diye denemis bunu anlattı bana 2. çocugum doğduğunda.bende neden yaptın ben olsam çok kızardım dedim.sen yokken senin bebeğine de yaparım demişti.6 ay beraber yaşadık.inanin WC ye bile koşa koşa gider gelirdim ya yaparsa diye tramva yaşattı bana resmen

Hic tanımadığı bı bebeğe mi yapmış ayy bu durumu biz kaldıramıyoruz o çocuğun anası ne demiştir kim bilir nasıl bir psikolojiye sokmuş seni resmen tehdit eder gibi Rabbim herşeyin hayırlısını versin

Bunu bana yaşatan anneannesi de 85 yaşında..günaha giriyorum ölmüş kadının arkasından böyle konusuyorum Allah affetsin.

Ayy bilemedim kuzum şöyle bir söylenti duydum ama inanmıyorum böyle şeylere memesini verince ona düşkün olurmuş kokusunu aldığı için hurafe gibi geldi bana
Kuzum millet saykoluğuna bahane arıyor İşte Allah sabır versin sabretmesi zor durumlar
Akıl var mantık var o kadar emzirme istekleri varsa çıksınlar doğursunlar ya Resulallah yaa

Oooh geliyor gelmekte olan iki gün buraya bakamamıştım gece hemen girdim senin profile

Kolayca kavuşun inşallah kuzum su gibi aksın sürecin

Hiç tanımadığı birinin bebeği.devlet hastanesi iki kişilik oda.bebegin annesi kadin doğum yapmış uyuyo.bebegi de yanında.bizim anneannede gelininin başında hastanede.annesi uyurken bebeği almış emzirmeye çalışmış.yani akıl alacak iş değil.bi de bunu çok normal gibi anlattı

Bugün tartı gunumuz bakalım ne kadar kilo almışız gorucez
Aynen ya ağzında memeyi cikarmadan sulaleme kufrediyo Mesela bu sabah 8 de ben uyandırdım. Saat 12 ye kadar savas verdik resmen, her yer çiş, kaka, kusmuk En sonunda bayıldı yavrum Halimi görseniz köyün delisi gibiyimNeyse gecicek inşallah be

Ayy hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucaklamak nasip olsun benimkide 40+1 de gelmişti çok zorlamadan annesini gelsin hayirlisiyla.

maviss_34 napiyorsun canım nasıl gidiyor bebisle hayat gördüm kv yi hepsi ayrı sınav sebebi şeylerle geliyor şu dönemde

Evet her gün geçip gidiyor bu hallerini ileride çok özleyeceğim

Artık senin yoğun süreçlerin başladı kuzum, ben tabi sizin konulara hakim olmadığımdan çok katılamıyorum yoksa takipteyim

İnşallah ya artık sabırsızlık başladı, o kadar şok uyuyorum ki ama zaman geçsin diye inanki
İkinci kez tine kahvesi bir şey geldi böyle açık kahve gibi, heralde nişandır ya bu.

Kontrolüm var bakıyım en kötü zaten salı günü alacak. Bi ben kaldım galiba grupta. Ekim anneleri olan sizler eylüle kaydı ben ekime kaydım heralde :)
maviss_34 napiyorsun canım nasıl gidiyor bebisle hayat gördüm kv yi hepsi ayrı sınav sebebi şeylerle geliyor şu dönemde
Canıım 70 gün mü geçmiş hay maşallah ya. darısı başıma

Evet canım maalesef böyle bişey yaşadım şok oldugumla kaldım neden insanlar böyle anlam veremiyorum emzircegini emzirmissin zaten ne gereği var yenidoğana bunu yapmaya unutmaya calisiyorm
Sinirden gözüm seğirdi. Ne yaptın peki Maviş

Oldu valla zaman su gibi gidiyor bebisler hızla büyüyor bişey anlamadan her anınızi fotoğrafların kızlar daha şimdiden özlemeye başladım ilk hallerini darisida sana inşallah canım nice 70 lere

Sen çok yaşa kız doguramayacaklarindan mi yapıyorlar nedir
Abowww rahmetli apayrı bir kafadaymis neyse Allah affetsin diyelim
Kuzucum çok şükür herşey yolunda ilk günler biraz gaz sancısı çektik oda benden kaynakliydi galiba aşırı bı gaz sancım oldu sütten bebeğe geçti diye düşünüyorum şu aralar maşallah diyim iyiyiz emiyoruz uyuyorz memeyi emzik olarak kullanıyoruz gönlümüz olursa uzun uyuyorz olmazsa memeden ayrılır ayrılmaz gözleri açıyoruz özlemişim yaa zorlukları tabiki var ama bebek güzel seu eve neşe bereket katıyor ayy onu boşver canim saldım artik
Sinirden gözüm seğirdi. Ne yaptın peki Maviş
Anne napiyosun yeni doğmuş bebek tabiki herşeye açar ağzımı emer dedim çıkardı sonra vardır bı hesabı durduk yere yapmaz insan

Gerçekten sabrını takdir ettim mavis..çok olgun davranmissin.ben daha kırıcı ve sert olurdum.tabi doğru olan senin yaptığın.

Anne napiyosun yeni doğmuş bebek tabiki herşeye açar ağzımı emer dedim çıkardı sonra vardır bı hesabı durduk yere yapmaz insan
Burayı okudukça tetikleniyorum valla sakinsiniz hanımlar benim içimden aslan mi çıkar acaba yoksa sakinliğimi korur muyum bilmiyorum içimi korku kaplıyor kimseye haber vermeden mi dogursam

Biz de şimdiden ortalığı kirletmeye başladık bezi açıyorum 1 tur kaka çiş yapıyor açıkken, daha yapmaz herhalde diyip yenisini takıyorum, hoop onu da kirletiyoruz
Çok iyi anlıyorum seni 10 gündür aralıksız maksimum 1 saat uyudum, genelde 10 dk ile yarım saat arası
Katinacım kavuştuk ya şükürler olsun bunlar da geçer gider elbet özlemle anarız bu günleri
Hiiç salıyı düşünme bence
En başından beri senin bebeğini çok güzel bi normal doğumla kucağına alacağını hissediyorum ve buna inanıyorum
Dualarım da bu şekilde bu Bebiş yarına gelmiş olur bence
Sen çok yaşa kız doguramayacaklarindan mi yapıyorlar nedir
Ben böyle davranışlarda iyi niyet göremiyorum ya kıskançlık ve fesatlık karışımı resmen.
Kendi annem de bebeğe inanılmaz düşkün. bazen kendisi gidecek ve çok vakit geçiremediği için huysuzlanıyor resmen
Gözleri doluyor biraz seveyim diye
Eşimle birlikte 2 lohusa gibiler idare etmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…