Gerçekten sabrını takdir ettim mavis..çok olgun davranmissin.ben daha kırıcı ve sert olurdum.tabi doğru olan senin yaptığın.
Kızlar yapım gereği de sakin biriyim aslında o yüzden galiba Cat çat konusamiyorum ya çok isterdim öyle olmayı ama insanlar kırılır üzülür diye hiç yapamadımBurayı okudukça tetikleniyorum valla sakinsiniz hanımlar benim içimden aslan mi çıkar acaba yoksa sakinliğimi korur muyum bilmiyorumiçimi korku kaplıyor kimseye haber vermeden mi dogursam
Hahaha çok tatlılar ya annen uzakta mi yasiyordu canimBiz de şimdiden ortalığı kirletmeye başladıkbezi açıyorum 1 tur kaka çiş yapıyor açıkken, daha yapmaz herhalde diyip yenisini takıyorum, hoop onu da kirletiyoruz
Çok iyi anlıyorum seni 10 gündür aralıksız maksimum 1 saat uyudum, genelde 10 dk ile yarım saat arası
Katinacım kavuştuk ya şükürler olsun bunlar da geçer gider elbet özlemle anarız bu günleri
Hiiç salıyı düşünme bence
En başından beri senin bebeğini çok güzel bi normal doğumla kucağına alacağını hissediyorum ve buna inanıyorum
Dualarım da bu şekilde bu Bebiş yarına gelmiş olur bence
Ben böyle davranışlarda iyi niyet göremiyorum ya kıskançlık ve fesatlık karışımı resmen.
Kendi annem de bebeğe inanılmaz düşkün. bazen kendisi gidecek ve çok vakit geçiremediği için huysuzlanıyor resmen
Gözleri doluyor biraz seveyim diye
Eşimle birlikte 2 lohusa gibiler idare etmeye çalışıyorum
Benim hastanede bastirdilae iki kere canim onun dışında bişey demediler bana ama şunu fark ediyorum mesela bebeği emzirirken karnıma doğru dayadigimda akıntım cogaliyor hatta pıhtı gibi geldi bir kaç kere faydası oluyor demekkisezeryen yapan kızlara bir sorum olacaktı: benim ilk doğumdan sonra kanama kontorlü için annem sürekli karnıma bası yapmıştı rahim kendisi toplar dediler ama çok acımıştı, burda yazılanları okuyorum da hiç öyle bir şey görmedim ben mi kaçırdım acaba
Eğer çok uzun süre ve hızlı hızlı emerse bizde de oluyor, hatta geçen gece fışkırarak kustu, korkudan başında bekledik sürekli eşimle uyumadikKızlar sizde de meme ardından kusma var mı? Fazla beslendigi için oluyor diye düşünüyorum çünkü hemen ardından oluyor.
Ben de artık memem açık geziyorum evde gündüzleri o kadar çok meme istiyorBugün tartı gunumuz bakalım ne kadar kilo almışız gorucez
Aynen ya ağzında memeyi cikarmadan sulaleme kufrediyoMesela bu sabah 8 de ben uyandırdım. Saat 12 ye kadar savas verdik resmen, her yer çiş, kaka, kusmuk En sonunda bayıldı yavrum Halimi görseniz köyün delisi gibiyim Neyse gecicek inşallah be
Benim sinirden gözüm dönerdi sanırım senin kadar sakin kalamazdım helal olsunSen çok yaşa kızdoguramayacaklarindan mi yapıyorlar nedir
Abowww rahmetli apayrı bir kafadaymis neyse Allah affetsin diyelim
Kuzucum çok şükür herşey yolunda ilk günler biraz gaz sancısı çektik oda benden kaynakliydi galiba aşırı bı gaz sancım oldu sütten bebeğe geçti diye düşünüyorum şu aralar maşallah diyim iyiyiz emiyoruz uyuyorz memeyi emzik olarak kullanıyoruz gönlümüz olursa uzun uyuyorz olmazsa memeden ayrılır ayrılmaz gözleri açıyoruzözlemişim yaa zorlukları tabiki var ama bebek güzel seu eve neşe bereket katıyor ayy onu boşver canim saldım artik
Anne napiyosun yeni doğmuş bebek tabiki herşeye açar ağzımı emer dedim çıkardı sonra vardır bı hesabı durduk yere yapmaz insan
Hemşire yaptı bana 2 kere ayağa kalkana kadar saat başı yapıyorlarmış kanama kontrolü için ben kıyamadığımdan 2 kere yaptım demiştisezeryen yapan kızlara bir sorum olacaktı: benim ilk doğumdan sonra kanama kontorlü için annem sürekli karnıma bası yapmıştı rahim kendisi toplar dediler ama çok acımıştı, burda yazılanları okuyorum da hiç öyle bir şey görmedim ben mi kaçırdım acaba
Ben üzüleceğime insanlar üzülsünKızlar yapım gereği de sakin biriyim aslında o yüzden galiba Cat çat konusamiyorum ya çok isterdim öyle olmayı ama insanlar kırılır üzülür diye hiç yapamadım
Hahaha çok tatlılar ya annen uzakta mi yasiyordu canim
Benim hastanede bastirdilae iki kere canim onun dışında bişey demediler bana ama şunu fark ediyorum mesela bebeği emzirirken karnıma doğru dayadigimda akıntım cogaliyor hatta pıhtı gibi geldi bir kaç kere faydası oluyor demekki
Kesinlikle katılıyorum canım, bende yaşadım aynı şeyi bana yendigan bebekte gaz olmaz 1 aydan sonra başlar dediler ama ben ne yasadigimi biliyorum sonuç olarak.aynen anlattığım gibi bizim gazimiz ona geciyor.cunku ben WC ye çıkınca 4.gunmu 5 mi neydi gaz falan kesilmişti.ben tahmin bile edemiyormusum güzelliğini yaşayınca anladim onlar için tüm zorluklara degermisSen çok yaşa kızdoguramayacaklarindan mi yapıyorlar nedir
Abowww rahmetli apayrı bir kafadaymis neyse Allah affetsin diyelim
Kuzucum çok şükür herşey yolunda ilk günler biraz gaz sancısı çektik oda benden kaynakliydi galiba aşırı bı gaz sancım oldu sütten bebeğe geçti diye düşünüyorum şu aralar maşallah diyim iyiyiz emiyoruz uyuyorz memeyi emzik olarak kullanıyoruz gönlümüz olursa uzun uyuyorz olmazsa memeden ayrılır ayrılmaz gözleri açıyoruzözlemişim yaa zorlukları tabiki var ama bebek güzel seu eve neşe bereket katıyor ayy onu boşver canim saldım artik
Anne napiyosun yeni doğmuş bebek tabiki herşeye açar ağzımı emer dedim çıkardı sonra vardır bı hesabı durduk yere yapmaz insan
Gözün aydın, sağlıkla büyüsün inşallah bebişinKızlar alıntı yapamadım doğdu bebişim sezeryan oldum kilosu 3750 Gr boyu 50 cm adı Selim
Aynen aktarlardan alabilirsiniz ben trendyoldan almıştım https://ty.gl/i0almosb0hAhududu cayini nereden alabilirm aktarlarda satılır heralde
Bende hafif vardı doğum sonrası biraz daha artmış gibi acısı yok bereket, anestol krem ağrısı varsa azaltıyor baya fito kremle dönüşümlü kullanıyorum fitoda iyi geliyor şişkinliğe çatlağına falanMerhaba kızlar doğum sonrası hemoroid cikmis biraz onu farkettim sizde var mı nasil geçecek bu
Merhabalar.ben normal doğum yaptım bana da hemşireler sizin dediğiniz gibi karnına baskı yap rahim kendini toparlar dediler.odaya gelip gittikçe hemşireler de karnıma bastırdı ama bu 3. Doğumum.digerlerinde böyle bişey diyen olmadi.sezeryen yapan kızlara bir sorum olacaktı: benim ilk doğumdan sonra kanama kontorlü için annem sürekli karnıma bası yapmıştı rahim kendisi toplar dediler ama çok acımıştı, burda yazılanları okuyorum da hiç öyle bir şey görmedim ben mi kaçırdım acaba
Merhabalar.ben normal doğum yaptım bana da hemşireler sizin dediğiniz gibi karnına baskı yap rahim kendini toparlar dediler.odaya gelip gittikçe hemşireler de karnıma bastırdı ama bu 3. Doğumum.digerlerinde böyle bişey diyen olmadi.
Doğumdan sonra banada bikaç kere yaptı ebem rahim toparlayıcı iğnede yaptılar 2 defa bi daha evdede yapın diye bişey demedisezeryen yapan kızlara bir sorum olacaktı: benim ilk doğumdan sonra kanama kontorlü için annem sürekli karnıma bası yapmıştı rahim kendisi toplar dediler ama çok acımıştı, burda yazılanları okuyorum da hiç öyle bir şey görmedim ben mi kaçırdım acaba
Doğumdan sonra 3.günü doktorum bana sarabilirsin karnını dedi daha çabuk toparlar dedi ve bi kaç gündür sarılı karnım eski haline döndü sayılır. Kesinlikle sarın bence kızlar ağrılarınız bile çabuk iyileşiyorBenim göbeğim biraz yumuşadı doğum sonrası korseyi ne zaman takayım sizce ? Yada sarsammı diyorum bişeyle rahim toplanmasını engellermi acaba bilen varmı arkadaşlar?
Çok sağol canım sarayım yarın 3.gün benimdeDoğumdan sonra 3.günü doktorum bana sarabilirsin karnını dedi daha çabuk toparlar dedi ve bi kaç gündür sarılı karnım eski haline döndü sayılır. Kesinlikle sarın bence kızlar ağrılarınız bile çabuk iyileşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?