2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
sezeryen yapan kızlara bir sorum olacaktı: benim ilk doğumdan sonra kanama kontorlü için annem sürekli karnıma bası yapmıştı rahim kendisi toplar dediler ama çok acımıştı, burda yazılanları okuyorum da hiç öyle bir şey görmedim ben mi kaçırdım acaba

Gerçekten sabrını takdir ettim mavis..çok olgun davranmissin.ben daha kırıcı ve sert olurdum.tabi doğru olan senin yaptığın.
Burayı okudukça tetikleniyorum valla sakinsiniz hanımlar benim içimden aslan mi çıkar acaba yoksa sakinliğimi korur muyum bilmiyorum içimi korku kaplıyor kimseye haber vermeden mi dogursam
Kızlar yapım gereği de sakin biriyim aslında o yüzden galiba Cat çat konusamiyorum ya çok isterdim öyle olmayı ama insanlar kırılır üzülür diye hiç yapamadım
Hahaha çok tatlılar ya annen uzakta mi yasiyordu canim
Benim hastanede bastirdilae iki kere canim onun dışında bişey demediler bana ama şunu fark ediyorum mesela bebeği emzirirken karnıma doğru dayadigimda akıntım cogaliyor hatta pıhtı gibi geldi bir kaç kere faydası oluyor demekki

Kızlar sizde de meme ardından kusma var mı? Fazla beslendigi için oluyor diye düşünüyorum çünkü hemen ardından oluyor.
Eğer çok uzun süre ve hızlı hızlı emerse bizde de oluyor, hatta geçen gece fışkırarak kustu, korkudan başında bekledik sürekli eşimle uyumadik

Ben de artık memem açık geziyorum evde gündüzleri o kadar çok meme istiyor

T temmuzekim canım maflor damla kullanabilirsin. Probiyotik. Kaka olayına iyi geleceğini düşünüyorum. Doğal probiyotik. Hatta onunla yoğurt yapıyordum ben.

Benim sinirden gözüm dönerdi sanırım senin kadar sakin kalamazdım helal olsun

Hemşire yaptı bana 2 kere ayağa kalkana kadar saat başı yapıyorlarmış kanama kontrolü için ben kıyamadığımdan 2 kere yaptım demişti

Ben üzüleceğime insanlar üzülsün

Kesinlikle katılıyorum canım, bende yaşadım aynı şeyi bana yendigan bebekte gaz olmaz 1 aydan sonra başlar dediler ama ben ne yasadigimi biliyorum sonuç olarak.aynen anlattığım gibi bizim gazimiz ona geciyor.cunku ben WC ye çıkınca 4.gunmu 5 mi neydi gaz falan kesilmişti.ben tahmin bile edemiyormusum güzelliğini yaşayınca anladim onlar için tüm zorluklara degermishele birde şimdi gulucukler agucuklar falanda var içimden sevgi fiskiriyor resmen

mama kullanan annelere sorum hangi mamayı kullanıyorsunuz. Hastanede aptamilden başlamışlardı ondan devam ediyim diye aptamil aldım ama şuan ağzına verdiğim an öğürüyor midesi bulanıyor. Doktor mama değişikliği yapabiliriz belki dedi. Ama ne almalıyım hiç bir fikrim yok. Önerilerinize açığım

Merhaba kızlar doğum sonrası hemoroid cikmis biraz onu farkettim sizde var mı nasil geçecek bu

Merhaba kızlar doğum sonrası hemoroid cikmis biraz onu farkettim sizde var mı nasil geçecek bu
Bende hafif vardı doğum sonrası biraz daha artmış gibi acısı yok bereket, anestol krem ağrısı varsa azaltıyor baya fito kremle dönüşümlü kullanıyorum fitoda iyi geliyor şişkinliğe çatlağına falan

Merhabalar.ben normal doğum yaptım bana da hemşireler sizin dediğiniz gibi karnına baskı yap rahim kendini toparlar dediler.odaya gelip gittikçe hemşireler de karnıma bastırdı ama bu 3. Doğumum.digerlerinde böyle bişey diyen olmadi.

Doğumdan sonra banada bikaç kere yaptı ebem rahim toparlayıcı iğnede yaptılar 2 defa bi daha evdede yapın diye bişey demedi

Benim göbeğim biraz yumuşadı doğum sonrası korseyi ne zaman takayım sizce ? Yada sarsammı diyorum bişeyle rahim toplanmasını engellermi acaba bilen varmı arkadaşlar?

Benim göbeğim biraz yumuşadı doğum sonrası korseyi ne zaman takayım sizce ? Yada sarsammı diyorum bişeyle rahim toplanmasını engellermi acaba bilen varmı arkadaşlar?
Doğumdan sonra 3.günü doktorum bana sarabilirsin karnını dedi daha çabuk toparlar dedi ve bi kaç gündür sarılı karnım eski haline döndü sayılır. Kesinlikle sarın bence kızlar ağrılarınız bile çabuk iyileşiyor

Çok sağol canım sarayım yarın 3.gün benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…