Aynen normalde uzakta yaşıyorlar canısıKızlar yapım gereği de sakin biriyim aslında o yüzden galiba Cat çat konusamiyorum ya çok isterdim öyle olmayı ama insanlar kırılır üzülür diye hiç yapamadım
Hahaha çok tatlılar ya annen uzakta mi yasiyordu canim
Benim hastanede bastirdilae iki kere canim onun dışında bişey demediler bana ama şunu fark ediyorum mesela bebeği emzirirken karnıma doğru dayadigimda akıntım cogaliyor hatta pıhtı gibi geldi bir kaç kere faydası oluyor demekki
Ben kısa bi süre golden goat kullandım sorun yaşamamıştıkmama kullanan annelere sorum hangi mamayı kullanıyorsunuz. Hastanede aptamilden başlamışlardı ondan devam ediyim diye aptamil aldım ama şuan ağzına verdiğim an öğürüyor midesi bulanıyor. Doktor mama değişikliği yapabiliriz belki dedi. Ama ne almalıyım hiç bir fikrim yok. Önerilerinize açığım
Sarmak nasıl oluyor sıkı sıkı sarmıyorsunuz değil mi ?Doğumdan sonra 3.günü doktorum bana sarabilirsin karnını dedi daha çabuk toparlar dedi ve bi kaç gündür sarılı karnım eski haline döndü sayılır. Kesinlikle sarın bence kızlar ağrılarınız bile çabuk iyileşiyor
Bebeğin doğum kilosu ne kadarmış canım biliyor musun? Min. Günlük 25-30 gr almalı gibi bi bilgi kalmış aklımda.. ama sanıyorum ki doğum kilosu haftasına göre değerlendirilmesi gerekiyordur muhakkakKızlar bı arkadasimin bebeği ilk ayda 1 kilo aldığı için ek olarak mama verilmesi istenmiş. Sizin bebekler ilk ayda ne kadar aldı, bunun gibi bir öneride bulunuldu mu merak ettim.
Yok cnm onu sormadım ama erken doğum değildi. Bı şüphede kaldım biz de doğum kilosuna göre 1 kg almisiz daBebeğin doğum kilosu ne kadarmış canım biliyor musun? Min. Günlük 25-30 gr almalı gibi bi bilgi kalmış aklımda.. ama sanıyorum ki doğum kilosu haftasına göre değerlendirilmesi gerekiyordur muhakkak
Mesela biz 14.5 sarılıktan fototerapi aldık ama gününde doğan başka bi bebe 18 değer ile yatırılmadı
Her doktorun dediğine de bakmamak lazım üzücü ama gerçek maalesef.Yok cnm onu sormadım ama erken doğum değildi. Bı şüphede kaldım biz de doğum kilosuna göre 1 kg almisiz da
İlk 8 çıktı sonra 9 çıktı yavrum ama gerçekten tembellikte var doğduğundan beri öyle. Üstüne biraz da beslenemeyince sarılık tetikledi direk. Ama şükür suanlik düşük mecbur biberonu vermek zorunda kaldım hiç bi şekilde içmiyordu agzini acamiyorduk biberonla da zorla bi kaç kere bekleyince kendine geldiTembellikten ziyade sarılık olmuş: boş bol besle ben kaşıkla veriyorum meme reddi olmasın. Peki tahlil yaptımı kaç çıktı?
İnşallah canım inşallahne güzel cnm çok sevindim miniklerimizin karınları doysun inşallah
Sonra da uyumuyor diye aglaşırsak bak artıkBenimki de hep meme istiyor ama emerken uyuyup gidiyor dertler aynı canim Allah başka dert vermesin
Hiç bilmiyorum canım öbür hafta kontrole gıdecem o zaman sorarımPeki ssvd epidural verilebiliyormuymus
Ne cahillik şoktayim Allahtan anane sütü olsaydı birdi bir yerlerde süt kardes olacaktı çok sıkıntı işlerHiç tanımadığı birinin bebeği.devlet hastanesi iki kişilik oda.bebegin annesi kadin doğum yapmış uyuyo.bebegi de yanında.bizim anneannede gelininin başında hastanede.annesi uyurken bebeği almış emzirmeye çalışmış.yani akıl alacak iş değil.bi de bunu çok normal gibi anlattı
Valla ebe hanım.bana dediki istersen doğum süreci ve sonrasında rahat olayım dersen kimseyi yanına almayız demekki bu sıkıntılardan dolayiBurayı okudukça tetikleniyorum valla sakinsiniz hanımlar benim içimden aslan mi çıkar acaba yoksa sakinliğimi korur muyum bilmiyorumiçimi korku kaplıyor kimseye haber vermeden mi dogursam
Iyi de ayda bi kilo iyi gayet. Çocuk ağlamıyorsa açlıktan bence mamaya gerek yok ayda 1 kilo az değilKızlar bı arkadasimin bebeği ilk ayda 1 kilo aldığı için ek olarak mama verilmesi istenmiş. Sizin bebekler ilk ayda ne kadar aldı, bunun gibi bir öneride bulunuldu mu merak ettim.
Biz dönüşümlü olarak hipp organıc combıotıc ve aptamil prosyneo kullanıyoruz canımmama kullanan annelere sorum hangi mamayı kullanıyorsunuz. Hastanede aptamilden başlamışlardı ondan devam ediyim diye aptamil aldım ama şuan ağzına verdiğim an öğürüyor midesi bulanıyor. Doktor mama değişikliği yapabiliriz belki dedi. Ama ne almalıyım hiç bir fikrim yok. Önerilerinize açığım
Tam olarak aynısıEvet var, meme ağzında ağzı açık, sağa sola kafasını hızlı hareket ettirip ağlıyor. Sanki önünden alan var.
Bende var ondan ben 5-6 günlükken birkaç dk yatırmaya başladım. Her gün süresini artırarak ve uyanık zamanına denk getirerek yatırıyorum. Başını dik tutmaya başlayınca konforlu okuyor bence oturmaktan ziyade. Sizinkinin baş kontrolü nasıl? Az buçuk dik tutabilirse keyif alabilir ana kucağındanKızlar şu babybjörn muadili ana kucağından alan biri vardı. Kimdi hatırlayamadım şimdi
Onlardan almak istiyorum da daha 20 günlük minnoş ona yatırabiliriz dimi? Yani oturması gerekmiyor dimi
Ya gerçekten insanlar o kadar tuhaf ki yengem de tutturdu çocuk doğunca kucağına alıp koklamasi lazımmis kucaktan kucağa gezmek zorundaymis hayır diyorum kadına şimdiden anlamıyor ne olacak bilmiyorumValla ebe hanım.bana dediki istersen doğum süreci ve sonrasında rahat olayım dersen kimseyi yanına almayız demekki bu sıkıntılardan dolayi
Hiç sağmadım canım bundan sonra da sağmam herhalde. Diğerlerin de de sağmadım her istediğinde veriyorum bazen kendi bırakıyo bazen uyuyakalimca ben çıkartıyorum. Ne zaman ne kadar isterse. Kendimi biliyorum çünkü sagicam az çıkacak sonra üzülcem az cıktı diye. Emziriyorum sürekli. 1 aylık randevuda bakıcam kaç gram almış.Kızlar sütünüzü sağıyor musunuz? Günde kaç kere ve her memeyi kaç dakika sağım yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?