2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar bı arkadasimin bebeği ilk ayda 1 kilo aldığı için ek olarak mama verilmesi istenmiş. Sizin bebekler ilk ayda ne kadar aldı, bunun gibi bir öneride bulunuldu mu merak ettim.
Benim bebeğim 900 gram aldı anne sütüne devam dediler

Merhaba kızlar 2 hafta oldu doğumdan bu tarafa son 3 gündür hiç kan gelmiyor gibiydi bugün cok fazla geldi sizce normal mi? Dikiş patlasa böyle mi oluyor alttan mi gelir korktum biraz

Kızlar günaydın sorun olcak normal doğum yapanlar dikişleriniz ne zaman iyileşti acaba ?
Kesin iyileşme zamanı değil de. 5gün acısını hissetmiştim. Yamuk yumuk oturuyordum. 6.gün rahat oturdum. Ama benim çok dikişim vardı. Daha iyi durumda olanlar vardır mutlaka

Bebeğinin gazı çok olan annelerim bebişleriniz uyurken sürekli ses çıkarma ıkınma yapıyor mu ? Benimki devamlı uyurken ses çıkarıyor ıkınıyor araştırdım gazı çok olduğu için yaparmış ama başka yaşayan varmı

Ben evde kendim tartıya çıkıyorum sonra kızla çıkıyorum aradaki fark kilosu

Baş kontrolü ufak ufak başladı galiba,ben sürekli yatakta yatmasın diye hemen almaya karar verdim.uyanınca etrafına bakınmak istiyor e yatakta olunca hemen uyuyor,kucağımda da çok durmuyor.ona koyarsam biraz bakınır etrafına bende yemek filan yaparım dedim.

Merhaba kızlar 2 hafta oldu doğumdan bu tarafa son 3 gündür hiç kan gelmiyor gibiydi bugün cok fazla geldi sizce normal mi? Dikiş patlasa böyle mi oluyor alttan mi gelir korktum biraz
Benimde öyle oldu bitti herhalde dedim 2-3 gün gelmedi sonra yoğun geldi.bende sizin gibi dikişlerimden korkmuştum.normal herhalde kiminin yoğun kiminib dengesiz oluyormuş

Gün içinde gaz çıkaramazsa bazem gece huysuzlanıyor.ben ayaklarından anlıyorum.karnına çekiyor ıh ıh diye muzıklanıyor

Kesin iyileşme zamanı değil de. 5gün acısını hissetmiştim. Yamuk yumuk oturuyordum. 6.gün rahat oturdum. Ama benim çok dikişim vardı. Daha iyi durumda olanlar vardır mutlaka
Benmde çok değil dikişim ama dün iki gündür çok acıyo ilk zaman böyle değildi bugün 8. Gün oldu

Merhaba Doğum sezeryanmı .Belki içerde kalanlar temizleniyordur . İçerde kalanlar zaman geçtikçe karın küçüldükçe atılıyor bazen et parçası gibi pıhtıda düşebiliyor. Dikiş patlaması mutlaka dikiş bölgesinde dayanılmayacak ağrı yada kanama iltihap gibi belirti veriyormuş. Sanmam alttan kanama ile ilgisi yoktur

Bizimde öyle sürekli mıkıldanıyor burun tıkanıklığıda oluyor. Sonra ne zaman alttan kaka yapsa beze rahatlıyor. Bazende kusunca rahatlayıp uykuya geri dalıyor . gaz ilacınıda 1 aylık olmadan veremeyiz dedi doktor bize.

Biz 3 günlükken başladık valla

Bugün aile hekimliğinde bana sormuslardi, kanaman nasıl diye, az az devam ediyor dedim.. sence süregelen mi yoksa yeni bı kanama gibi mi demislerdi? Bı sebebi olabilir danışın isterseniz.dikisle değil de başka bı sebebi olabilir Jajinda

Son düzenleme:
Amin canım inşallah içine koyuyomussun sancı baslayınca rengi kahve rengine donunce bir yudum yada 1 bardak içiyomussun kaç yerde oyle okudum içine koyunca suyun meryem suresi Ayetel Kürsi naz Felak okuyomussun içiyomussun doguma giderken yanında gidecek dogum yapınca bekleyen biri cıkaracak sudan diye okudum bakalım eşimi tembihliycem deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…