- 1 Ağustos 2022
- 1.278
- 1.497
- 53
Benim bebeğim 900 gram aldı anne sütüne devam dedilerKızlar bı arkadasimin bebeği ilk ayda 1 kilo aldığı için ek olarak mama verilmesi istenmiş. Sizin bebekler ilk ayda ne kadar aldı, bunun gibi bir öneride bulunuldu mu merak ettim.
Kesin iyileşme zamanı değil de. 5gün acısını hissetmiştim. Yamuk yumuk oturuyordum. 6.gün rahat oturdum. Ama benim çok dikişim vardı. Daha iyi durumda olanlar vardır mutlakaKızlar günaydın sorun olcak normal doğum yapanlar dikişleriniz ne zaman iyileşti acaba ?
Benim ilk bebeğim ilk ay 1200 Gr almıştı. Ama zaten çok minik bir bebekti. 3040 Gr dogmustuKızlar bı arkadasimin bebeği ilk ayda 1 kilo aldığı için ek olarak mama verilmesi istenmiş. Sizin bebekler ilk ayda ne kadar aldı, bunun gibi bir öneride bulunuldu mu merak ettim.
Ben evde kendim tartıya çıkıyorum sonra kızla çıkıyorum aradaki fark kilosuHiç sağmadım canım bundan sonra da sağmam herhalde. Diğerlerin de de sağmadım her istediğinde veriyorum bazen kendi bırakıyo bazen uyuyakalimca ben çıkartıyorum. Ne zaman ne kadar isterse. Kendimi biliyorum çünkü sagicam az çıkacak sonra üzülcem az cıktı diye. Emziriyorum sürekli. 1 aylık randevuda bakıcam kaç gram almış.
Baş kontrolü ufak ufak başladı galiba,ben sürekli yatakta yatmasın diye hemen almaya karar verdim.uyanınca etrafına bakınmak istiyor e yatakta olunca hemen uyuyor,kucağımda da çok durmuyor.ona koyarsam biraz bakınır etrafına bende yemek filan yaparım dedim.Tam olarak aynısıeninde sonunda alıp emiyor ama önceden üzülüyordum artık gülmeye başladım
Bende var ondan ben 5-6 günlükken birkaç dk yatırmaya başladım. Her gün süresini artırarak ve uyanık zamanına denk getirerek yatırıyorum. Başını dik tutmaya başlayınca konforlu okuyor bence oturmaktan ziyade. Sizinkinin baş kontrolü nasıl? Az buçuk dik tutabilirse keyif alabilir ana kucağından
Benimde öyle oldu bitti herhalde dedim 2-3 gün gelmedi sonra yoğun geldi.bende sizin gibi dikişlerimden korkmuştum.normal herhalde kiminin yoğun kiminib dengesiz oluyormuşMerhaba kızlar 2 hafta oldu doğumdan bu tarafa son 3 gündür hiç kan gelmiyor gibiydi bugün cok fazla geldi sizce normal mi? Dikiş patlasa böyle mi oluyor alttan mi gelir korktum biraz
Gün içinde gaz çıkaramazsa bazem gece huysuzlanıyor.ben ayaklarından anlıyorum.karnına çekiyor ıh ıh diye muzıklanıyorBebeğinin gazı çok olan annelerim bebişleriniz uyurken sürekli ses çıkarma ıkınma yapıyor mu ? Benimki devamlı uyurken ses çıkarıyor ıkınıyor araştırdım gazı çok olduğu için yaparmış ama başka yaşayan varmı
Sadece emmediğinde sağmıştım bide bebiş küvezdeyken, her memeyi 20 dk sağıyordumKızlar sütünüzü sağıyor musunuz? Günde kaç kere ve her memeyi kaç dakika sağım yapıyorsunuz?
Benmde çok değil dikişim ama dün iki gündür çok acıyo ilk zaman böyle değildi bugün 8. Gün olduKesin iyileşme zamanı değil de. 5gün acısını hissetmiştim. Yamuk yumuk oturuyordum. 6.gün rahat oturdum. Ama benim çok dikişim vardı. Daha iyi durumda olanlar vardır mutlaka
Merhaba Doğum sezeryanmı .Belki içerde kalanlar temizleniyordur . İçerde kalanlar zaman geçtikçe karın küçüldükçe atılıyor bazen et parçası gibi pıhtıda düşebiliyor. Dikiş patlaması mutlaka dikiş bölgesinde dayanılmayacak ağrı yada kanama iltihap gibi belirti veriyormuş. Sanmam alttan kanama ile ilgisi yokturMerhaba kızlar 2 hafta oldu doğumdan bu tarafa son 3 gündür hiç kan gelmiyor gibiydi bugün cok fazla geldi sizce normal mi? Dikiş patlasa böyle mi oluyor alttan mi gelir korktum biraz
Bizimde öyle sürekli mıkıldanıyor burun tıkanıklığıda oluyor. Sonra ne zaman alttan kaka yapsa beze rahatlıyor. Bazende kusunca rahatlayıp uykuya geri dalıyor . gaz ilacınıda 1 aylık olmadan veremeyiz dedi doktor bize.Bebeğinin gazı çok olan annelerim bebişleriniz uyurken sürekli ses çıkarma ıkınma yapıyor mu ? Benimki devamlı uyurken ses çıkarıyor ıkınıyor araştırdım gazı çok olduğu için yaparmış ama başka yaşayan varmı
Neyaptin canimBen de heyecanlandım hemen annemi çağırdım ah annelik ya
Senin kv ye güzel dileklerimi iletiyorum bu arada
Biz 3 günlükken başladık vallaBizimde öyle sürekli mıkıldanıyor burun tıkanıklığıda oluyor. Sonra ne zaman alttan kaka yapsa beze rahatlıyor. Bazende kusunca rahatlayıp uykuya geri dalıyor . gaz ilacınıda 1 aylık olmadan veremeyiz dedi doktor bize.
Bugün aile hekimliğinde bana sormuslardi, kanaman nasıl diye, az az devam ediyor dedim.. sence süregelen mi yoksa yeni bı kanama gibi mi demislerdi? Bı sebebi olabilir danışın isterseniz.dikisle değil de başka bı sebebi olabilirMerhaba Doğum sezeryanmı .Belki içerde kalanlar temizleniyordur . İçerde kalanlar zaman geçtikçe karın küçüldükçe atılıyor bazen et parçası gibi pıhtıda düşebiliyor. Dikiş patlaması mutlaka dikiş bölgesinde dayanılmayacak ağrı yada kanama iltihap gibi belirti veriyormuş. Sanmam alttan kanama ile ilgisi yoktur
Amin canım inşallahHadi hayırlı doğumlar olsun inşallah canım evet onu bizim kızlar da demişti ama deneyen oldu mu bilmiyorum hatta iciliyot mu diye kararsız kalmıştık normal de içine koyuyosun suyun rahimle oda aciliyormus diye biliyorum bende
Ya bende öyle yapıyorum da ama yüreği çok fazla eksiltmiyorum gramıBen evde kendim tartıya çıkıyorum sonra kızla çıkıyorum aradaki fark kilosu
Canım Naptin merak ettimBen de heyecanlandım hemen annemi çağırdım ah annelik ya
Senin kv ye güzel dileklerimi iletiyorum bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?