• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benmde çok değil dikişim ama dün iki gündür çok acıyo ilk zaman böyle değildi bugün 8. Gün oldu
Doktorun verdiği batikon vardı sanırım. Onu sürüyordum. Bir de sarı kantaron yağı. Saç kurutma makinesiyle kurutuyordum sürekli. Hem dikişler çabuk toparladı ve döküldü hem yaralar çabuk iyileşti.

Baş kontrolü ufak ufak başladı galiba,ben sürekli yatakta yatmasın diye hemen almaya karar verdim.uyanınca etrafına bakınmak istiyor e yatakta olunca hemen uyuyor,kucağımda da çok durmuyor.ona koyarsam biraz bakınır etrafına bende yemek filan yaparım dedim.
Ben yemek yapmaktan ziyade yiyebilmek için kullanıyorum kucağa çok alıştığı için 😃 durum vahim bende 😄😄

Kesinlikle katılıyorum canım, bende yaşadım aynı şeyi bana yendigan bebekte gaz olmaz 1 aydan sonra başlar dediler ama ben ne yasadigimi biliyorum sonuç olarak.aynen anlattığım gibi bizim gazimiz ona geciyor.cunku ben WC ye çıkınca 4.gunmu 5 mi neydi gaz falan kesilmişti.ben tahmin bile edemiyormusum güzelliğini yaşayınca anladim onlar için tüm zorluklara degermis🥰hele birde şimdi gulucukler agucuklar falanda var içimden sevgi fiskiriyor resmen 🤭😍
Ahhh en güzel dönemler başladı sizde canim her ay bişey keşfedeceksiniz birlikte ❤️😍

Ay Hadi ınslalah 🥰
Ay yok 😂

Ama ilk defa sancı çıktı kızlar 70’lere kadar falan, 4 kere. Ama ben hiçbir şey hissetmiyorum. Doktorum sancın var ama sen hissetmiyorsun demek dedi. 3500 olmuş kilosu haftasonu bile gelebilir dedi, sabah da nişana benzer bi akıntı gelmişti biliyorsunuz.

Olmazsa Ptesi çatı muayenesi akabinde salı günü bebek gelişi inşallah❤️🙏💃

Kızlar alıntı yapamadım doğdu bebişim sezeryan oldum kilosu 3750 Gr boyu 50 cm adı Selim
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün ❤️
Benim sinirden gözüm dönerdi sanırım senin kadar sakin kalamazdım helal olsun
Bazen oluyor böyle şeyler işte 🙈
Merhaba kızlar doğum sonrası hemoroid cikmis biraz onu farkettim sizde var mı nasil geçecek bu
Doktorunla iletişime geç kuzum krem veriyor iyi gelir
Aynen normalde uzakta yaşıyorlar canısı

Ben karnıma bastırıldı mı bilmiyorum ama
Bazen eğilip iki büklüm emzirmem gerekiyor, oturarak emzirince bükülüyorum çoğunlukla, ayağa kalkınca bi miktar kan boşalıyor, sebebi böyle bi şey demek ki, şu an aydınlandım.

Ben kısa bi süre golden goat kullandım sorun yaşamamıştık
Keşke tester gibi boylarda satılsa şu mamalar

Sarmak nasıl oluyor sıkı sıkı sarmıyorsunuz değil mi ?
Ağrıya iyi geliyor mu cok şaşırdım 10 gün boşa mı geçirdik 😂
Doktorum korse kullanabilirsin dedi pentidekilerden giyilebilir filan ama henüz başlamadım zaman tanıyayım biraz diye düşünmüştüm
Aynenn canim bu durumu yaşayan bir tek ben değilmişim demek ki o yüzden karını sarma yada korse kullanımı oluyor heralde
Doğum yapan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bende daha dogurmadim :))) kimse sormamış ama diyeyim :)))
Doktor kontrolün yarın mi canim ne zaman doguruyon 😅
Sonra da uyumuyor diye aglaşırsak bak artık 😅😅
Ahhh o günler de gelecek dilosummm
Kızlar sütünüzü sağıyor musunuz? Günde kaç kere ve her memeyi kaç dakika sağım yapıyorsunuz?
Sabahları uyanınca sagiriyorm canim şişmiş oluyor onun dışında hep emziriyorum zaten
Merhaba kızlar 2 hafta oldu doğumdan bu tarafa son 3 gündür hiç kan gelmiyor gibiydi bugün cok fazla geldi sizce normal mi? Dikiş patlasa böyle mi oluyor alttan mi gelir korktum biraz
Dikişlerin patlasa ağrıdan duramazsn canim kanama devam ediyordur kirkina kadar sürebilir demisti bana doktorum
Benmde çok değil dikişim ama dün iki gündür çok acıyo ilk zaman böyle değildi bugün 8. Gün oldu
Bebeğin nasıl oldu çıktı mı küvezden canim
Amin canım inşallah 🙏 içine koyuyomussun sancı baslayınca rengi kahve rengine donunce bir yudum yada 1 bardak içiyomussun kaç yerde oyle okudum içine koyunca suyun meryem suresi Ayetel Kürsi naz Felak okuyomussun içiyomussun doguma giderken yanında gidecek dogum yapınca bekleyen biri cıkaracak sudan diye okudum bakalım eşimi tembihliycem deniycem 😅
İnşallah dilediğin gibi bir doğum gerçekleşir canım çok az kaldı hayırlı haberlerle gel inşallah inşallah❤️

Ay yok 😂

Ama ilk defa sancı çıktı kızlar 70’lere kadar falan, 4 kere. Ama ben hiçbir şey hissetmiyorum. Doktorum sancın var ama sen hissetmiyorsun demek dedi. 3500 olmuş kilosu haftasonu bile gelebilir dedi, sabah da nişana benzer bi akıntı gelmişti biliyorsunuz.

Olmazsa Ptesi çatı muayenesi akabinde salı günü bebek gelişi inşallah❤️🙏💃
Kanalda mi peki canım nasılmış genel durumu

Selam kızlar doğum yapan arkadaşları tebrik ederim Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏 Kv olaylarını okudukça bende kuruluyorum iyice halbuki çok da severim kvyi ama gözüm korkuyor şimdiden😂 bende bugün muayene oldum uyarı verdi doğumu tetikler dedi, pztye kadar gelmezse tekrar uyarı vericem tüp bebek olduğu İçin fazla bekletmek istemiyorum dedi pzt tam 40.haftamız, hayırlısı bakalım 🙏

Ne cahillik şoktayim Allahtan anane sütü olsaydı birdi bir yerlerde süt kardes olacaktı çok sıkıntı işler

Kesinlikle ne tehlikeli insanlar var dedim burnumun dibinde.bu olay artık eşim tarafina güvenimi sıfırladi.kac yaşında kadın yaptığını bı de normal normal anlatmıştı bana tövbe tövbe ha bire günaha giriyorum ölmüş kadının arkasından böyle konusuyorum.

Merhaba Doğum sezeryanmı .Belki içerde kalanlar temizleniyordur . İçerde kalanlar zaman geçtikçe karın küçüldükçe atılıyor bazen et parçası gibi pıhtıda düşebiliyor. Dikiş patlaması mutlaka dikiş bölgesinde dayanılmayacak ağrı yada kanama iltihap gibi belirti veriyormuş. Sanmam alttan kanama ile ilgisi yoktur
Evet canim doğum sezaryen :( ne bileyim 2. Günümde pıhtı gelmisti qma şimdi 2 hafta geçince cok kan korkuttu

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün ❤️

Bazen oluyor böyle şeyler işte 🙈

Doktorunla iletişime geç kuzum krem veriyor iyi gelir

Aynenn canim bu durumu yaşayan bir tek ben değilmişim demek ki o yüzden karını sarma yada korse kullanımı oluyor heralde

Doktor kontrolün yarın mi canim ne zaman doguruyon 😅

Ahhh o günler de gelecek dilosummm

Sabahları uyanınca sagiriyorm canim şişmiş oluyor onun dışında hep emziriyorum zaten

Dikişlerin patlasa ağrıdan duramazsn canim kanama devam ediyordur kirkina kadar sürebilir demisti bana doktorum

Bebeğin nasıl oldu çıktı mı küvezden canim

İnşallah dilediğin gibi bir doğum gerçekleşir canım çok az kaldı hayırlı haberlerle gel inşallah inşallah❤️
Kadin dogumcudan mi hemoroid icin krem isticsm

Selam kızlar doğum yapan arkadaşları tebrik ederim Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏 Kv olaylarını okudukça bende kuruluyorum iyice halbuki çok da severim kvyi ama gözüm korkuyor şimdiden😂 bende bugün muayene oldum uyarı verdi doğumu tetikler dedi, pztye kadar gelmezse tekrar uyarı vericem tüp bebek olduğu İçin fazla bekletmek istemiyorum dedi pzt tam 40.haftamız, hayırlısı bakalım 🙏
maviss_34 maviss_34 kanala biraz daha inmiş dedi canım, inşallah inmiştir de kendi gelir :)

Valla aynı vakitte doğurucaz galiba şurda bir kaç kişi kaldık. Bana da Ptesi çatı muayenesi yapacak o zaman belki kendiliğinden başlar.

Hiç sağmadım canım bundan sonra da sağmam herhalde. Diğerlerin de de sağmadım her istediğinde veriyorum bazen kendi bırakıyo bazen uyuyakalimca ben çıkartıyorum. Ne zaman ne kadar isterse. Kendimi biliyorum çünkü sagicam az çıkacak sonra üzülcem az cıktı diye. Emziriyorum sürekli. 1 aylık randevuda bakıcam kaç gram almış.
Benim özellikle sabah şişlik çok oluyor ağrı yapmaya başlayınca sağım yapıyorum mecburen mastit olmamak için. Her istediğinde bende meme veriyorum , emziriyorum sürekli.
Sadece emmediğinde sağmıştım bide bebiş küvezdeyken, her memeyi 20 dk sağıyordum
Ben de o şekilde yapıyorum,az mı diye düşündüm de.
Ben de mastit olmamak için sagiyorum, şişlik olup ağrı hissettiğimde.

Back
X