Doktorun verdiği batikon vardı sanırım. Onu sürüyordum. Bir de sarı kantaron yağı. Saç kurutma makinesiyle kurutuyordum sürekli. Hem dikişler çabuk toparladı ve döküldü hem yaralar çabuk iyileşti.Benmde çok değil dikişim ama dün iki gündür çok acıyo ilk zaman böyle değildi bugün 8. Gün oldu
Hahahh bu ben yaa. İlk bebeğimde sürekli böyle tartıyordum onu. Yalnız değilmişimBen evde kendim tartıya çıkıyorum sonra kızla çıkıyorum aradaki fark kilosu
Ben yemek yapmaktan ziyade yiyebilmek için kullanıyorum kucağa çok alıştığı içinBaş kontrolü ufak ufak başladı galiba,ben sürekli yatakta yatmasın diye hemen almaya karar verdim.uyanınca etrafına bakınmak istiyor e yatakta olunca hemen uyuyor,kucağımda da çok durmuyor.ona koyarsam biraz bakınır etrafına bende yemek filan yaparım dedim.
Ahhh en güzel dönemler başladı sizde canim her ay bişey keşfedeceksiniz birlikteKesinlikle katılıyorum canım, bende yaşadım aynı şeyi bana yendigan bebekte gaz olmaz 1 aydan sonra başlar dediler ama ben ne yasadigimi biliyorum sonuç olarak.aynen anlattığım gibi bizim gazimiz ona geciyor.cunku ben WC ye çıkınca 4.gunmu 5 mi neydi gaz falan kesilmişti.ben tahmin bile edemiyormusum güzelliğini yaşayınca anladim onlar için tüm zorluklara degermishele birde şimdi gulucukler agucuklar falanda var içimden sevgi fiskiriyor resmen
Ay Hadi ınslalah
Napalım gün içinde açık memeyle gezmek işe yarıyor mu diye merak ediyor insanHahahh bu ben yaa. İlk bebeğimde sürekli böyle tartıyordum onu. Yalnız değilmişim
O da varBen yemek yapmaktan ziyade yiyebilmek için kullanıyorum kucağa çok alıştığı içindurum vahim bende
Ay yokAy Hadi ınslalah
Bakmayı denedin mi canım. Bi ayna yardımıyla bak ister. Bence dikişler düşüyordur veya iyileştiği içindirBenmde çok değil dikişim ama dün iki gündür çok acıyo ilk zaman böyle değildi bugün 8. Gün oldu
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar alıntı yapamadım doğdu bebişim sezeryan oldum kilosu 3750 Gr boyu 50 cm adı Selim
Bazen oluyor böyle şeyler işteBenim sinirden gözüm dönerdi sanırım senin kadar sakin kalamazdım helal olsun
Doktorunla iletişime geç kuzum krem veriyor iyi gelirMerhaba kızlar doğum sonrası hemoroid cikmis biraz onu farkettim sizde var mı nasil geçecek bu
Aynenn canim bu durumu yaşayan bir tek ben değilmişim demek ki o yüzden karını sarma yada korse kullanımı oluyor heraldeAynen normalde uzakta yaşıyorlar canısı
Ben karnıma bastırıldı mı bilmiyorum ama
Bazen eğilip iki büklüm emzirmem gerekiyor, oturarak emzirince bükülüyorum çoğunlukla, ayağa kalkınca bi miktar kan boşalıyor, sebebi böyle bi şey demek ki, şu an aydınlandım.
Ben kısa bi süre golden goat kullandım sorun yaşamamıştık
Keşke tester gibi boylarda satılsa şu mamalar
Sarmak nasıl oluyor sıkı sıkı sarmıyorsunuz değil mi ?
Ağrıya iyi geliyor mu cok şaşırdım 10 gün boşa mı geçirdik
Doktorum korse kullanabilirsin dedi pentidekilerden giyilebilir filan ama henüz başlamadım zaman tanıyayım biraz diye düşünmüştüm
Doktor kontrolün yarın mi canim ne zaman doguruyonDoğum yapan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bende daha dogurmadim :))) kimse sormamış ama diyeyim :)))
Ahhh o günler de gelecek dilosummmSonra da uyumuyor diye aglaşırsak bak artık
Sabahları uyanınca sagiriyorm canim şişmiş oluyor onun dışında hep emziriyorum zatenKızlar sütünüzü sağıyor musunuz? Günde kaç kere ve her memeyi kaç dakika sağım yapıyorsunuz?
Dikişlerin patlasa ağrıdan duramazsn canim kanama devam ediyordur kirkina kadar sürebilir demisti bana doktorumMerhaba kızlar 2 hafta oldu doğumdan bu tarafa son 3 gündür hiç kan gelmiyor gibiydi bugün cok fazla geldi sizce normal mi? Dikiş patlasa böyle mi oluyor alttan mi gelir korktum biraz
Bebeğin nasıl oldu çıktı mı küvezden canimBenmde çok değil dikişim ama dün iki gündür çok acıyo ilk zaman böyle değildi bugün 8. Gün oldu
İnşallah dilediğin gibi bir doğum gerçekleşir canım çok az kaldı hayırlı haberlerle gel inşallah inşallahAmin canım inşallahiçine koyuyomussun sancı baslayınca rengi kahve rengine donunce bir yudum yada 1 bardak içiyomussun kaç yerde oyle okudum içine koyunca suyun meryem suresi Ayetel Kürsi naz Felak okuyomussun içiyomussun doguma giderken yanında gidecek dogum yapınca bekleyen biri cıkaracak sudan diye okudum bakalım eşimi tembihliycem deniycem
Kanalda mi peki canım nasılmış genel durumuAy yok
Ama ilk defa sancı çıktı kızlar 70’lere kadar falan, 4 kere. Ama ben hiçbir şey hissetmiyorum. Doktorum sancın var ama sen hissetmiyorsun demek dedi. 3500 olmuş kilosu haftasonu bile gelebilir dedi, sabah da nişana benzer bi akıntı gelmişti biliyorsunuz.
Olmazsa Ptesi çatı muayenesi akabinde salı günü bebek gelişi inşallah
Ne cahillik şoktayim Allahtan anane sütü olsaydı birdi bir yerlerde süt kardes olacaktı çok sıkıntı işler
Evet canim doğum sezaryenMerhaba Doğum sezeryanmı .Belki içerde kalanlar temizleniyordur . İçerde kalanlar zaman geçtikçe karın küçüldükçe atılıyor bazen et parçası gibi pıhtıda düşebiliyor. Dikiş patlaması mutlaka dikiş bölgesinde dayanılmayacak ağrı yada kanama iltihap gibi belirti veriyormuş. Sanmam alttan kanama ile ilgisi yoktur
Kadin dogumcudan mi hemoroid icin krem isticsmGözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Bazen oluyor böyle şeyler işte
Doktorunla iletişime geç kuzum krem veriyor iyi gelir
Aynenn canim bu durumu yaşayan bir tek ben değilmişim demek ki o yüzden karını sarma yada korse kullanımı oluyor heralde
Doktor kontrolün yarın mi canim ne zaman doguruyon
Ahhh o günler de gelecek dilosummm
Sabahları uyanınca sagiriyorm canim şişmiş oluyor onun dışında hep emziriyorum zaten
Dikişlerin patlasa ağrıdan duramazsn canim kanama devam ediyordur kirkina kadar sürebilir demisti bana doktorum
Bebeğin nasıl oldu çıktı mı küvezden canim
İnşallah dilediğin gibi bir doğum gerçekleşir canım çok az kaldı hayırlı haberlerle gel inşallah inşallah
Selam kızlar doğum yapan arkadaşları tebrik ederim Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallahKv olaylarını okudukça bende kuruluyorum iyice halbuki çok da severim kvyi ama gözüm korkuyor şimdiden bende bugün muayene oldum uyarı verdi doğumu tetikler dedi, pztye kadar gelmezse tekrar uyarı vericem tüp bebek olduğu İçin fazla bekletmek istemiyorum dedi pzt tam 40.haftamız, hayırlısı bakalım
Genel cerrahiden. Ben hamileyken yaşadım malesef. Bebeğin baskısından çok şiddetli hissettim. Doğumda bu kadar sıkıntı çekmedimKadin dogumcudan mi hemoroid icin krem isticsm
Benimki gazı çıkarmasına rağmen hep gazlı uyurken hep ıkınıyorGün içinde gaz çıkaramazsa bazem gece huysuzlanıyor.ben ayaklarından anlıyorum.karnına çekiyor ıh ıh diye muzıklanıyor
Hadi ya bizimki 2 haftalıkken verdiBizimde öyle sürekli mıkıldanıyor burun tıkanıklığıda oluyor. Sonra ne zaman alttan kaka yapsa beze rahatlıyor. Bazende kusunca rahatlayıp uykuya geri dalıyor . gaz ilacınıda 1 aylık olmadan veremeyiz dedi doktor bize.
Benim özellikle sabah şişlik çok oluyor ağrı yapmaya başlayınca sağım yapıyorum mecburen mastit olmamak için. Her istediğinde bende meme veriyorum , emziriyorum sürekli.Hiç sağmadım canım bundan sonra da sağmam herhalde. Diğerlerin de de sağmadım her istediğinde veriyorum bazen kendi bırakıyo bazen uyuyakalimca ben çıkartıyorum. Ne zaman ne kadar isterse. Kendimi biliyorum çünkü sagicam az çıkacak sonra üzülcem az cıktı diye. Emziriyorum sürekli. 1 aylık randevuda bakıcam kaç gram almış.
Ben de o şekilde yapıyorum,az mı diye düşündüm de.Sadece emmediğinde sağmıştım bide bebiş küvezdeyken, her memeyi 20 dk sağıyordum
Ben de mastit olmamak için sagiyorum, şişlik olup ağrı hissettiğimde.Sabahları uyanınca sagiriyorm canim şişmiş oluyor onun dışında hep emziriyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?