2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benmde çok değil dikişim ama dün iki gündür çok acıyo ilk zaman böyle değildi bugün 8. Gün oldu
Doktorun verdiği batikon vardı sanırım. Onu sürüyordum. Bir de sarı kantaron yağı. Saç kurutma makinesiyle kurutuyordum sürekli. Hem dikişler çabuk toparladı ve döküldü hem yaralar çabuk iyileşti.

Ben yemek yapmaktan ziyade yiyebilmek için kullanıyorum kucağa çok alıştığı için durum vahim bende

Ahhh en güzel dönemler başladı sizde canim her ay bişey keşfedeceksiniz birlikte

Ay Hadi ınslalah
Ay yok

Ama ilk defa sancı çıktı kızlar 70’lere kadar falan, 4 kere. Ama ben hiçbir şey hissetmiyorum. Doktorum sancın var ama sen hissetmiyorsun demek dedi. 3500 olmuş kilosu haftasonu bile gelebilir dedi, sabah da nişana benzer bi akıntı gelmişti biliyorsunuz.

Olmazsa Ptesi çatı muayenesi akabinde salı günü bebek gelişi inşallah

Kızlar alıntı yapamadım doğdu bebişim sezeryan oldum kilosu 3750 Gr boyu 50 cm adı Selim
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Benim sinirden gözüm dönerdi sanırım senin kadar sakin kalamazdım helal olsun
Bazen oluyor böyle şeyler işte
Merhaba kızlar doğum sonrası hemoroid cikmis biraz onu farkettim sizde var mı nasil geçecek bu
Doktorunla iletişime geç kuzum krem veriyor iyi gelir
Aynenn canim bu durumu yaşayan bir tek ben değilmişim demek ki o yüzden karını sarma yada korse kullanımı oluyor heralde
Doğum yapan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bende daha dogurmadim :))) kimse sormamış ama diyeyim :)))
Doktor kontrolün yarın mi canim ne zaman doguruyon
Sonra da uyumuyor diye aglaşırsak bak artık
Ahhh o günler de gelecek dilosummm
Kızlar sütünüzü sağıyor musunuz? Günde kaç kere ve her memeyi kaç dakika sağım yapıyorsunuz?
Sabahları uyanınca sagiriyorm canim şişmiş oluyor onun dışında hep emziriyorum zaten
Merhaba kızlar 2 hafta oldu doğumdan bu tarafa son 3 gündür hiç kan gelmiyor gibiydi bugün cok fazla geldi sizce normal mi? Dikiş patlasa böyle mi oluyor alttan mi gelir korktum biraz
Dikişlerin patlasa ağrıdan duramazsn canim kanama devam ediyordur kirkina kadar sürebilir demisti bana doktorum
Benmde çok değil dikişim ama dün iki gündür çok acıyo ilk zaman böyle değildi bugün 8. Gün oldu
Bebeğin nasıl oldu çıktı mı küvezden canim
İnşallah dilediğin gibi bir doğum gerçekleşir canım çok az kaldı hayırlı haberlerle gel inşallah inşallah

Kanalda mi peki canım nasılmış genel durumu

Selam kızlar doğum yapan arkadaşları tebrik ederim Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah Kv olaylarını okudukça bende kuruluyorum iyice halbuki çok da severim kvyi ama gözüm korkuyor şimdiden bende bugün muayene oldum uyarı verdi doğumu tetikler dedi, pztye kadar gelmezse tekrar uyarı vericem tüp bebek olduğu İçin fazla bekletmek istemiyorum dedi pzt tam 40.haftamız, hayırlısı bakalım

Ne cahillik şoktayim Allahtan anane sütü olsaydı birdi bir yerlerde süt kardes olacaktı çok sıkıntı işler

Kesinlikle ne tehlikeli insanlar var dedim burnumun dibinde.bu olay artık eşim tarafina güvenimi sıfırladi.kac yaşında kadın yaptığını bı de normal normal anlatmıştı bana tövbe tövbe ha bire günaha giriyorum ölmüş kadının arkasından böyle konusuyorum.

Evet canim doğum sezaryen ne bileyim 2. Günümde pıhtı gelmisti qma şimdi 2 hafta geçince cok kan korkuttu

Kadin dogumcudan mi hemoroid icin krem isticsm

maviss_34 kanala biraz daha inmiş dedi canım, inşallah inmiştir de kendi gelir :)

Valla aynı vakitte doğurucaz galiba şurda bir kaç kişi kaldık. Bana da Ptesi çatı muayenesi yapacak o zaman belki kendiliğinden başlar.

Benim özellikle sabah şişlik çok oluyor ağrı yapmaya başlayınca sağım yapıyorum mecburen mastit olmamak için. Her istediğinde bende meme veriyorum , emziriyorum sürekli.
Sadece emmediğinde sağmıştım bide bebiş küvezdeyken, her memeyi 20 dk sağıyordum
Ben de o şekilde yapıyorum,az mı diye düşündüm de.
Sabahları uyanınca sagiriyorm canim şişmiş oluyor onun dışında hep emziriyorum zaten
Ben de mastit olmamak için sagiyorum, şişlik olup ağrı hissettiğimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…