2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
İnşallah canım inşallah sen nasılsın iyi oldun mu
iyiym çok şükür cnm.mastit ağrısı ateşi geçti ama ufak ele gelen yumrular tam olarsk geçmedi.elektrikli pompa göğüs ucu yarası yaptı lansinohlada geçmefi bugin zeytinyağına başlafım bakalım nadıl olcak. srnlr ilk hamile kaldığımız zamanlar aklıma geliyo sayfaya girdikçe ne kadar çabuk geçti

Kadin dogumcudan mi hemoroid icin krem isticsm
Doğumdan önce olmuştum ben canim kadın doğum doktorum krem yazmıştı iyi geldi bı danış istersen
Ben de ilk dogumda yaşadım azcik sisse korkuyorum canim o yüzden her sabah sagarim

Hadi hayırlısı canım belki ptesini bile beklemiyecek ege bey

Yaa seni emmez. Acaba bu sarılık olayı ne zaman sona eriyor aç kalsada sarılık olmaz?

Kızlar bebek aşağı çok baskı yapıyor bide avuç içinden daha az su gibi akıntım oldu hep oluyordu doktor suyunda azalma var falan demeyince onemsemiyordum bu sefer aşağı baskı yapınca korktum normalmidir oluyormuydu sizde de böyle az akıntılar

Benim şeffaf akıntım oluyor canım, avuç içinden az şeklinde bir ölçüm yapamam ama çamaşırımın ıslandığı oldu mesela. Bana da suyun iyi diyor hep. Suyun gelse anlarsın demişti.

Bugün hemen doğar mı diye sordum Başak olmasın istiyordum çünkü yok en yakın yarın olur dedi ama lekelenme filan olmadı bende, baya soktu elini kafası kanalda sancı hissedersin dedi 60ları gördüm nst de, inşallah kendiliğinden normal doğum yapmak nasip olur bize de

Bende 70 kere falan çıktım ben bebek ittiriyor ondan karın sertleşiyor zannediyordum meğer onlar sancıymış yeni öğrendim
İnşallah canım, bana bir tırsma geldi yavaştan nedense. Umarım sağlıkla doğarlar

Ayy bilemedim kuzum şöyle bir söylenti duydum ama inanmıyorum böyle şeylere memesini verince ona düşkün olurmuş kokusunu aldığı için hurafe gibi geldi bana
tövbeler tövbesi
Tam olarak o işte nişan bence başlar senin doğum yarına filan gibi sankiii
Allahım ne kafalar var yereeebbiiim
Kızlar alıntı yapamadım doğdu bebişim sezeryan oldum kilosu 3750 Gr boyu 50 cm adı Selim
Gözün aydın canım analı babalı sağlıcakla büyüsün
Merhaba kızlar doğum sonrası hemoroid cikmis biraz onu farkettim sizde var mı nasil geçecek bu
Benim çıkmıştı doktor ağrı varsa uyuşturucu anestol dedi ama benim ağrı pek yoktu. Bir de proctolog verdi onun da iyileştirici özelliği varmış sıcak suya oturup günde 2 defa kremliyorsun bana çok iyi geldi
Merhaba kızlar 2 hafta oldu doğumdan bu tarafa son 3 gündür hiç kan gelmiyor gibiydi bugün cok fazla geldi sizce normal mi? Dikiş patlasa böyle mi oluyor alttan mi gelir korktum biraz
Canım artıp azalabiliyor korkma bence dönem dönem artıyo kanama tam kesildi diyosun yine oluyo filan
Hadi bakalım az kaldı ama kendi doğacak

Ağzın bal damlıyor

Biz 3 günlükken başladık valla
Özelde bizede sanki erken vermişti nurse harveys şurubunu hatta önermişti doktor. Şimdi şehir hastanesindeki doktorda 1 ay olmadan vermiyoruz dedi. Bakalım bende beklemeye karar verdim . Gazını da çıkaramıyorum kendi yatınca çıkarıyor gibi şimdilik

Bana da sordular topuk kanı için gittiğimizde ama yeni kanama var mı diye sormadılar normal adet kanaması gibi oluyor benim normal pede geçiş yaptım. Ama hala pıhtı vs atmadı vücud karnımda yumuşamaya başladı.

Bende seni merak edip girmiştim.rabbim yardımcın olsun. Sağlıcakla kavuşun inşallah.hemen gidecekmisin hastaneye
Canım çok sağol düşündüğün İçin

Bugün kontrolüm vardı 70 lerde 3-4 sancım çıktı ama ben hissetmiyordum, eve gelince Takip ettim evet gerçekten karnım sertleşiyor. Sabah da nişan başlangıcı gelmişti az evvel yine iki kez geldi.

Şuan ağrım yok o yüzden gitmeyeceğim, Ptesi sözleştik doktorumla o zamana kadar bekleyebilirsen beklerim. Belki de bekletmez :)

Nişan gelince doğum hemen de başlayabiliyor ama başlamayadabiliyor bildiğim kadarıyla o yüzden paniğe girmeden bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…