2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Güzel anneler merhaba bi sorum var size
12 haftalık gebeyim ben de dün kontrolüm vardı doktor her şey cok güzel dedi ama bebeğim pek hareket etmiyordu youtube’ta hafta hafta ultrason görüntülerini izlerim hep bir cok bebek kıpır kıpır yerinde durmuyorlar bu durum beni endişelendirdi doktora sordum her bebek aynı olmaz dedi sizin bebişlerinizin hareketleri nasıl ultrasonda cevaplarsanız cok sevinirim

Ben 12 haftalıkken gittiğimde elleri ayakları asla durmadı sürekli sallıyordu elleri havadaydı sonra doktor değiştirdim aynı hafta tekrar gittim çok sakindi elleri yandaydı oynatmadı ben de aynı şeyi sordum doktor bir sıkıntı olmadığını söyledi içiniz rahat olsun

Benimde çoğuna baktım da kıza işaret sabah bulantısı hariç pek yaşamadım çünkü ilk zamanlar vardi o da hastalıktan, bakalım ne çıkacak

Çok şükür maşallah sağlıklı olsunlar da başka ultra isteğim yok cok tesekkur ederim

Ben de en son doktora gittiğimde 12 haftalıktı öyle çokta kıpır kıpır değildi sadece sanırım kollarıydı bi kaç defa oynattı o kadar yarın tekrar gidicem sadece bana biraz haftasına göre gramı ağır geldi 12. Haftada gittiğimde 58 gr olduğunu söylemişti doktorum ama şuan kullandığım gebelik takibi uygulamalarında tahmini 45-50 gr olarak gösteriyor benimde aklıma o takıldı sizinki kaç gr?

Bizimki de hareket etti baya. Eli yukarıda idi döndü falan . Sakindi sanki bana öyle geldi . Kahvaltıyı da 2 saat önce edip gittim .

Bende baktım internetten . Teori tutuyorsa güvenelim . 3 hafta sonra öğreneceğiz hayırlısı ile

Maşallah diyelim Gram olarak yanılmıyorsam belirtmedi boyunu 5.5 cm olarak söyledi ilk gebeliğim benim de aklıma sormak gelmedi vallahi ama aklımda olsun artık

Bizimki de hareket etti baya. Eli yukarıda idi döndü falan . Sakindi sanki bana öyle geldi . Kahvaltıyı da 2 saat önce edip gittim .
Ben de ultrason videolarından gördüğüm kadarıyla hareket eden bi bebek görüntüsü bekliyordum biraz endişelendim doktorum problem yok dedi ama buraya da bir yazayım dedim. Sağlıklı rahat olsunlar yeter

Sagolll ..Canım kordon sanırım o ya da ayak . O kadar ben buradayım demez sanırım pipi
Bi doktorun videosunda nadiren 11. Haftada cinsiyet gosterdigini söylemişti, bi erkek annesi arkadaşıma da 11. Haftada doktor söylemiş cinsiyeti. Tabi bu kadar net olur mu bilemem ama zaten bebis görüntüsü de çok net çekilen cihazdan herhalde
Bende bulantı hala var o kısım bozuyor
Benimde bu hafta başında oldu biraz biraz yemekten sonra hafif şekilde, ya da maske takınca gibi. Biraz da tiksinme ve koku hassasiyeti de var. Bu hafta da olması beni de şaşırttı biraz belki midemi de üsütmüş olabilirim hiç bilmiyorum
Bakalım 2 gün sonra gidince benim bebiste bu kadar net gözükür insallahh. Hareketlerini gördün mü

Benimki hiç durmadığı ve plesantanin arkasına geçtiği için ikili testte görüntü alamadık. 15 dk ara verdiğimizde başı soldan sağa geçmişti plesanta arkasında kalmıştı ve sakince yatıyordu Yani sürekli hareket halinde olmayabilirler, kafanıza takmayın

Maşallah içimi rahatlattınız tesekkur ettim

Doktorumda bana bu teoriye göre erkek dedi bilimsel bir yönü var bence yoksa demezdi. Kızda yuvarlak gibi gidiyormuş erkekte yuvarlak gelip dikleşir sizinkide öyle olmuş demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…