2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Cinsiyeti raporda yazamiyorlar, yasak. Rapor cıkınca telefonla aradım. Söylediler. Sizin ilk bebek mi? İçinizden hangi cinsiyet geçiyor?
Evet ilk bebek. :) cinsiyet hic bisi hissedemiyorum. Ruya da gormuyorum. Ama cok merak ediyorum Rabbim gonlumuze gore versin insallah. Size de saglikla kucaginiza almak nasip etsin.

Evet ilk bebek. :) cinsiyet hic bisi hissedemiyorum. Ruya da gormuyorum. Ama cok merak ediyorum Rabbim gonlumuze gore versin insallah. Size de saglikla kucaginiza almak nasip etsin.
Merak ettim kız mı erkek mi, içimden erkek gibi geçti sizi takip edicem sonucu alana kadar siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah

Canım inşallah bi sıkıntı olmaz dualarımız seninle

Evet canım Allah kısmet ederse aynı zamanlar da kucağımıza alacağız evlatlarımızı inşallah boyunu şimdi hesapladım 18,48 çıktı suanlik herşey normal sanırım doktorunun taktiği çok iyiymis canım kendi hallediyor yönlendirmiyor kimseye bayramdan sonra da kendi doktoruma giderim ben bu ara doktor doktor geziyorum galiba ya
Öncelikle çok geçmiş olsun sagsalim kucağınza alın evladinizı sonuçların temiz olmasına çok sevindim sağlıklı olsunlar hiç önemli değil benimde üç buçuk yaşında bir oğlum var kısmetse ikinci oğlum geliyor kaderdasim
Talep oluşturdum canim evet onun dışında dediğin gibi 4 de girip bakicam nasip artık ne zaman bulabilirsek yeşil alan açan doktor devlet Hastanesi'nde kuzum araştırma hastanesi dedi ama fark eder mi sehie yada araştırma hastanesi başakşehir şehir hastanesinden şansımı denemek istiyorum oluyorsa

Kizlar ben Size bisey sormak istiyorum
Doktor fransiz oldugu icin malum sizin yorumlariniz da onemli benim icin

Simdi uygulamada bakinca bebekler 18+6 da
Bir defa doktora gittigimde bebeklerin 1 gun geriden diye hesapladi
Iki gun once geri 2 gun demisti
Yani bugun uygulamada 18+6
Doktora gore 18+4
Bu bir problem degil demi sizce
Anlamadigim icin takildi aklima

Fark edermi bilmiyorum inan ben hep aynı hastaneye gttigim için.yesil alanıda orda açtırdım.eger sistem hepsine açılıyorsa sorun olmaz şehir hastanesinden alabilirsin.ama bence hepsine açılıyor sanırım ben başka hastanenin perinatoliji bölümünü gormusdum sanki randevularda bakarken öyle hatırlıyorum.sehir Hastanesi'ne denk gelirsen Pakizer banu Kılıçoğlu dane yada İbrahim Polat bu iki doktorda iyi.ikisinede gttim ben.ikiliyi İbrahim hoca yapdi detayliyi pakizer hoca.

Benimde farkli cikiyo ultrason bebegin boy kilosuna göre hesapliyor sanirim.minyon yapili misiniz yada zayif misiniz

Merhaba Kızlar,
troidlere baktıran oldu mu? Uzun süredir giredemedim belki konuşulmuştur.
TSH çok düşük çıktı benim 15-5 te. Dün doktorum tekrarlamamı istedi bu sabah yine kan verdim.
Ben 2 hafta önce baktırdım tsh 0,81 çıktı
Doktor.iyi dedi

Hiç sorma ya hemde 2 tane evlatlarım bebek gelince nasıl olucak evin için merakla bekliyorum senin minnoşta çok hoşuma gidiyor ıssırmalık
Allahımmmm yerimm bunları bennn kulaklarını ısırdıklarım ilk zamanlar küsüyorlarmış bebek gelince ama yapacak bişi yok mecbur kabullenecekler. Benim oğlan zaten çok sırnaşık değil muhtemelen gidip sokulmaz koynuna ama yine de tıraş ettireceğim ben 6 ayda bir ,aşılarını yaptırıyorum zaten düzenli olarak.Veterinerimizin de bebeği oldu o da böyle yapıyormuş ve hiç sorun yaşamamışlar biz de öyle yaparız napalım onlar da bizim çociiklerimiz ben kediyle büyüdüm ve bi sorunum olmadı şükür kızım da bi ev hayvanıyla büyüsün istiyorum inşallah bir sorun çıkmaz da

Hayır canım bi sorun olmuyo. Benim ki de alman hiç bi şekilde ileri geri demiyo ben görüyorum ölçümlerde. Hatta dün bebeğin kafası 2 hafta ilerde cıktı nerdeyse. Ama diğer kısımları geride veya gününde. Bunları düşünme. 2 hafta geride olup gününü yakalayanlar oluyo. Sorun değil yani. 2. Çocuğum da kafa ölçümü gerideydi hep diyodum icimden nedne böyle doktor da bisey demiyo kafası çok mu küçük olacak diye. Bi sıkıntı olmadı. Normal yani.

Hangi videoda izlediysem bebekten korkup kacıyorlar kediler tekir biraz daha yaramaz ıssırgan beyaz olan cok sakin artık bebişler kendilerini toparlayana kadar dikkat edicez.tüylerini agustosta kestirsek baya götürür bizi 5 6 ay gidiyor

Aynen kuzucum 6 aylık bi tıraş idare eder bizi. İlk zamanlar bebeği kediden sonra da kediyi bebekten korumak lazım kuyruktan çekiveriyolar aniden bebekle kıvrılıp yatan kedi fotolarına filan içim erirdi allhım nasip eder inşallah o anlarını da görmeyi

İnşallah nasıl alıştırılır pek bilmiyorum ama alıştırıcaz.gırtlagından filan sıkıyolar bebekler etrafımda bebek olnca seni görcem kedileri gözün görcekmi acaba diyen insanlar var bi sinir oluyorm böylelerine sendede varmı böyle insanlar

Ay olmaz mı hamile olduğumu duyan ee kediyi napcan diyor napcam o da benim çocuğum tabi ki bizimle yaşamaya devam edecek diyorum garip garip bakıyorlar yüzüme. Ya da dediğin gibi hiç umrunda olmayacak o kedi koyarsın kapıya diyen de oluyor laf anlatmaya bile tenezzül etmiyorm ben artık 6 yıldır benimle Allah izin verdiği sürece de benimle gidecek sonuna kadar ayrılma düşüncesi bile içimi paramparça ediyor. Tüyleri kadar ömürleri olsun inşallah

Kedicikleri degilde sizi eve almıcam diyelm artk amin inşallah

Ilk gebelik olunca herseyi yeni kesfediyorum Cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…