2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Çok teşekkürler canım ben takip edeyim bakalım hangisi denk gelecek

Kizmizilar kahveler yoksa sorun olmayacagini düşünüyorum.bende hem iş hem ev isleri yemek bazen yorukuyorum cok egilip uzaniyorum mecburen.icini ferah tut.
Yok yok Allaha şükür ama bu aralar çevremdeki çoğu hamileden ağrı şikayeti duyuyorum haftalarımız da çok yakın acaba büyümesiyle alakalı bişi olabilir mi diye de düşündüm hemen hemen aynı şikayetler çünkü gaz sancısı gibi sancılar mesela

Selam kizlar bugün eşimle biraz tartıştık kafam gitti hamile olduğumu unuttum enerji içeceği içtim bebeğim tekmelemeye başladı korktum yarım bardak falan içmiştim insAllah bişey olmaz ne yapabilirim etkisi gitsin diye su falan mı icsem

Herkese merhaba kızlar, 2 gündür çok şiddetli devam eden alt karın ve kasık ağrım vardı. Dün iş çıkışı iş yerime en yakın hastaneye gittim muayene oldum, miniğim çok iyi çok şükür ama rahimin konumu ile ilgili sıkıntı varmış. Dünden beri çok kötüyüm ağlaya ağlaya içim çıktı daha bugün 20 haftalık oldu miniğim, bişey olacak diye çok korkuyorum.. Şimdi bugün izin aldım işten kendi doktoruma muayene 8lmaya gideceğim bakalım o ne diyecek dua edin ne olur erken doğum ya da düşük vs gibi bi durumu olmasın bebeğimin..

Olmasin insallah, iyi dusun.
Minik de annesi de, iyi olsun Senin icin de dua edecegim arkdasim.

Rahmin konumu ile ilgili nasıl bir sıkıntı olduğunu söyledi mi canım doktor?

Olmasin insallah, iyi dusun.
Minik de annesi de, iyi olsun Senin icin de dua edecegim arkdasim.
Rahmin konumu ile ilgili nasıl bir sıkıntı olduğunu söyledi mi canım doktor?
Çok teşekkür ederim muayene oldum rahim ağzı yetmezliği, rahim ağzımda hunileşme ve kasılma varmış, progestan başladı ve haftalık iğne yapılacakmış. Pazartesi detaylı ultrason var öne çekti randevuyu. Orada da rahim ağzı ölçümü alınacakmış.duruma göre dikiş atılacak rahmime. Önlem alınmazsa Allah korusun 24.haftada düşük oluyormuş rahim ağzı açıldığı için. Çalışmak, yürüyüş, spor yapmak hepsi yasak. Rapor yazdı iş için. Sadece yatmak ve dinlenmek serbest. Durum böyle çok üzgünüm çok ağlıyorum çok korkuyorum..

Çok çok geçmis olsun benzer durumdan ben de acillik oldum kasılmalarım da vardı üstelik serviks boyu acilde 32 mm ölçüldü yatacaksın hicbir iş yapmıcaksın ilişki yasak dedi ertesi gün kendi doktoruma gittim serviks boyunu 48mm ölçtü şuan tehlike görünmüyor dedi ama çok dinlenmen lazım yormuş olabilirsin kendini dedi ki haklıydı temizlik iftar vs 2.trimesterın verdiği o enerjiyle yorulduğumu farketmemiştim ama fazla yormuştum gerçekten. Bi haftadır yatıyorum evde, her şeyden öncelik bebek. herhangi riskli bi durum olsa da olmasa da hamilelerin dinlenmesi gerekiyor demisti doktorum. benzer duygular yaşıyoruz biliyorum çok zor ama sadece moralini yüksek tutmaya çalış..

Size de çok geçmiş olsun benim de iş yerimde çok stresli ve yorucu günlerim oldu onun etkisi sanırım. Bebeğim herşeyden önemli moralim çok bozuk ama elimden geleni yapacağım, pazartesi detaylı ultrason bakılacak rahim de ölçülecek ve duruma göre dikiş atılacak bakalım hayırlısı olsun..

-Sunshine cım şimdi bir öneride bulunacağım sana ama sakın gülme :))) Kesinlikle yaprak sarması öneriyorum. Hatta ben Ramazan ayında oruç tutarken çok tuvalete çıkma problemim olurdu. Ramazanın başında hemen ilk iş sarma sarar dolaba atardım her gün biraz yiyince tuvalete çıkarıyordu. Hamilelikte de denedim bende % 100 işe yarıyor. Belki sizde de etkili olur bir deneyin derim ben :)

lütfen ağlama. üzülmek ağlamak da kasılma tetikler.
dua edelim.
çok geçmiş olsun. Allahım sağlık sıhhat versin bebeğinle sana inşallah. Allahtan umut kesilmez.

ahh sabah sabah acılaaar modundayım gene ah canım hiç hamarat dönemimde değilim dolapta da yok sarma hazır yaprak var şişede cıkarıp boş boş onu mu yesem acaba
incirli kayısılı kompostu yaptım onu da içicem şimdi :))
L Lalalala1 cim bu arada doktorunun önerdiği probiyotiklerden pregnam olanı bulamadım depolarda yokmuş da adult olanı varmış :) bulabildin mi sen.

ahh sabah sabah acılaaar modundayım gene ah canım hiç hamarat dönemimde değilim dolapta da yok sarma hazır yaprak var şişede cıkarıp boş boş onu mu yesem acaba
Bir dene derim ben haşlayıp da azıcık yesen nasıl olur acaba. Kesin yaprakta bulunan birşey o işe yarıyor. Denemekten zarar gelmez. İnşallah kurtulursun biran önce çok zor oluyor bilirim

Yine bir ilaç krizi ile karşı karşıyayız

evet kuzum hatta bu sabah aldım ama ben de adult bulabildim. Aç tok farketmez dedi ben tok karnına alayım dedim birazdan içeceğim hatta bakalım iyi gelecek mi, şifa niyetine.

Bir dene derim ben haşlayıp da azıcık yesen nasıl olur acaba. Kesin yaprakta bulunan birşey o işe yarıyor. Denemekten zarar gelmez. İnşallah kurtulursun biran önce çok zor oluyor bilirim
deneriz yapacak bi şey yok
şifa olsun inşallah dene bakalım :)
elenatal 2 de böyle böyle piyasadan silindi
@Birbasak’ın randevusu kaçtaydı?
o ekim analarında Birbasak genelde öğlenleri gidiyor canım o.

deneriz yapacak bi şey yok

şifa olsun inşallah dene bakalım :)
elenatal 2 de böyle böyle piyasadan silindi

o ekim analarında Birbasak genelde öğlenleri gidiyor canım o.
Ya 2 grubu takip ediyorum ya ben karışmış

Elenetal 2 kullanıyordum ben de yok yok yok onun yerine regenesis max kullanımına geçtim sen ne kullanıyorsun kuzu?

Ya 2 grubu takip ediyorum ya ben karışmış

Elenetal 2 kullanıyordum ben de yok yok yok onun yerine regenesis max kullanımına geçtim sen ne kullanıyorsun kuzu?

ocean mummy ye geçtim canım 17 tane bitti. ilk izlenimime göre elenatal 2 bulantı yaparken bu pek yapmıyor. yine de yapmasın diye tok alıyorum hapı. üzerine de bir kaç lokma ekmek tost gibi kuru bir şeyler atıştırıyorum.

Kendine son derece dikkat ediceksin canim Allahin izniyle birsey olmaz böyle olup yatan dokuz ayı tamamlayan çok hamile var

Merhaba kızlar, bebişler büyüyor artık azar azar alışverişe başlamaya karar verdim. burdan da paylaşalım mı neler aldık, nerde ne indirimi var, neler alınması gerek diye?

lütfen ağlama. üzülmek ağlamak da kasılma tetikler.
dua edelim.
çok geçmiş olsun. Allahım sağlık sıhhat versin bebeğinle sana inşallah. Allahtan umut kesilmez.
Biliyorum ama elimde değil, hiçbir risk vs yokken birden böyle oldu şok oldum resmen.. Amin inşallah, beklemek tek çare..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…