- 29 Ocak 2019
- 1.871
- 2.248
- 133
Amin inşallah bişey olmaz, çok tedirginim, çok korkuyorum elimde değil ama dikkat etmekten başka çarem yok maalesef..Kendine son derece dikkat ediceksin canim Allahin izniyle birsey olmaz böyle olup yatan dokuz ayı tamamlayan çok hamile var
evet maalesef aniden gelişebiliyormuş.Biliyorum ama elimde değil, hiçbir risk vs yokken birden böyle oldu şok oldum resmen.. Amin inşallah, beklemek tek çare..
Ne kadar oldu senin canım? Aslında çok güzel olur aldıkça paylaşmakMerhaba kızlar, bebişler büyüyor artık azar azar alışverişe başlamaya karar verdim. burdan da paylaşalım mı neler aldık, nerde ne indirimi var, neler alınması gerek diye?
Allah korusun inşallah ikinizde iyisinizdirHerkese merhaba kızlar, 2 gündür çok şiddetli devam eden alt karın ve kasık ağrım vardı. Dün iş çıkışı iş yerime en yakın hastaneye gittim muayene oldum, miniğim çok iyi çok şükür ama rahimin konumu ile ilgili sıkıntı varmış. Dünden beri çok kötüyüm ağlaya ağlaya içim çıktı daha bugün 20 haftalık oldu miniğim, bişey olacak diye çok korkuyorum.. Şimdi bugün izin aldım işten kendi doktoruma muayene 8lmaya gideceğim bakalım o ne diyecek dua edin ne olur erken doğum ya da düşük vs gibi bi durumu olmasın bebeğimin..
Allah yardımcınız olsun, evet zor bir durum ama 9 ay yatarak geçirip sağlıklı doğum yapan çok kişi var. Lütfen süreci daha iyi yönetmeye çalışın. Hem kendiniz hem bebeğiniz için bu şekilde daha kolay geçecektir. Hiç merak etmeyin sağlıkla kavuşacaksınız Allahın izniyleÇok teşekkür ederim muayene oldum rahim ağzı yetmezliği, rahim ağzımda hunileşme ve kasılma varmış, progestan başladı ve haftalık iğne yapılacakmış. Pazartesi detaylı ultrason var öne çekti randevuyu. Orada da rahim ağzı ölçümü alınacakmış.duruma göre dikiş atılacak rahmime. Önlem alınmazsa Allah korusun 24.haftada düşük oluyormuş rahim ağzı açıldığı için. Çalışmak, yürüyüş, spor yapmak hepsi yasak. Rapor yazdı iş için. Sadece yatmak ve dinlenmek serbest. Durum böyle çok üzgünüm çok ağlıyorum çok korkuyorum..
Lütfen iyi düşünün ağlamak şuan ikinizede yaramaz Allahtan erken farkedilmiş doktor kontrolünde herşey yoluna girer merak etmeyin bol bol yatın ayaklarınızı uzatın herşey olması gerektiği gibi olucakÇok teşekkür ederim muayene oldum rahim ağzı yetmezliği, rahim ağzımda hunileşme ve kasılma varmış, progestan başladı ve haftalık iğne yapılacakmış. Pazartesi detaylı ultrason var öne çekti randevuyu. Orada da rahim ağzı ölçümü alınacakmış.duruma göre dikiş atılacak rahmime. Önlem alınmazsa Allah korusun 24.haftada düşük oluyormuş rahim ağzı açıldığı için. Çalışmak, yürüyüş, spor yapmak hepsi yasak. Rapor yazdı iş için. Sadece yatmak ve dinlenmek serbest. Durum böyle çok üzgünüm çok ağlıyorum çok korkuyorum..
eylül sonu doğacak inşallah, 16 hafta doldu. her şeye sürekli zam geliyor aldığımız kar olacak gibi duruyor bu gidişleNe kadar oldu senin canım? Aslında çok güzel olur aldıkça paylaşmak
Evet iyi bir değer. Benim 0.02 idi 2.5 hafta önceBen 2 hafta önce baktırdım tsh 0,81 çıktı
Doktor.iyi dedi
Mutlaka indirimleri takip edin. Ben nisanda olan amazon indiriminden biberon, emzik, tirnak makasi ve saç fırçası seti, biberon fırçası, 1ve 2 numara bez, ates ölçer aldim. Trendyol sleepy lansmanı vardı. Bu indirimden islak mendil ve 2 numara bez aldim. Bebek bezi organizeri, hastane cantasi icin bavul ici duzenleyici, 4lü cekmece duzenleyici ve a101 den emzirme yastığı aldim.eylül sonu doğacak inşallah, 16 hafta doldu. her şeye sürekli zam geliyor aldığımız kar olacak gibi duruyor bu gidişle
Aynı zamanda imişiz öyleyse bende 16+3 teyimeylül sonu doğacak inşallah, 16 hafta doldu. her şeye sürekli zam geliyor aldığımız kar olacak gibi duruyor bu gidişle
Canım benim korkma. Ben de üç gün önce kanama şikayetiyle perinatolojiye gittim. Baktı ve incelme gördü, 20 mm. gerilemiş.Çok teşekkür ederim muayene oldum rahim ağzı yetmezliği, rahim ağzımda hunileşme ve kasılma varmış, progestan başladı ve haftalık iğne yapılacakmış. Pazartesi detaylı ultrason var öne çekti randevuyu. Orada da rahim ağzı ölçümü alınacakmış.duruma göre dikiş atılacak rahmime. Önlem alınmazsa Allah korusun 24.haftada düşük oluyormuş rahim ağzı açıldığı için. Çalışmak, yürüyüş, spor yapmak hepsi yasak. Rapor yazdı iş için. Sadece yatmak ve dinlenmek serbest. Durum böyle çok üzgünüm çok ağlıyorum çok korkuyorum..
Miniğimin sağlıkla ve zamanında dünyaya gelmesi için çekilecek her çileye razıyım. Anne olmak gerçekten kolay değilmiş Allah Yardımcımız olsun hepimizin sağlıkla kucağımıza alalım inşallahevet maalesef aniden gelişebiliyormuş.
doktoruma bir şey yapabilir miyiz oluşmaması için diye daha geçen hafta sordum ben de. aniden gelişebiliyor sürekli takibini yapmak lazım dedi doktorum.
bir de tarif ettiğin gibi sorun olacak kasılmaları hissedersin bu farklıydı dersin ve dinlendiğinde geçmez demişti. kuzum bir de allahtan ümit kesilmez gebeliğin sağlıklı devam etmesini sağlayan çözümler var neyseki. daha dün dikiş ile 39. haftada doğum yapan bir gebeyi forumda okudum. dua edelim bol bol hepimiz için.
Evet erkek olacak, senin ?Aynı zamanda imişiz öyleyse bende 16+3 teyim
Kesinlikle öyle çok zamlandı herşey. Cinsiyet belli mi peki?
Düşük riskim varmış sürekli yatmam gerekiyor, pazartesi detaylı ultrason var ona göre rahme bakılıp gerekirse dikiş atılacakmışAllah korusun inşallah ikinizde iyisinizdir
Elimden geleni yapacağım, bol vol dua edip iyi şeyler düşüneceğim inşallah hayılrısı ile sağlıkla ve zamanında doğacak bebeğimAllah yardımcınız olsun, evet zor bir durum ama 9 ay yatarak geçirip sağlıklı doğum yapan çok kişi var. Lütfen süreci daha iyi yönetmeye çalışın. Hem kendiniz hem bebeğiniz için bu şekilde daha kolay geçecektir. Hiç merak etmeyin sağlıkla kavuşacaksınız Allahın izniyle
Çok sevimliymiş benim bebiş kız bende karpuz kiyafeti aldimBuda benim civcivim cinsiyetimiz göstermediği için sarı takiliyoruz baya ,
Belli değildi son gittiğimizde inşallah bir dahaki gidişimize öğrenirizEvet erkek olacak, senin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?