2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Çok teşekkür ederim amin inşallah dediğiniz gibi olur, erken farketmem avantajmış evet doktorum da aynısını söyledi. Sağlıkla ve zamanında doğsun inşallah bebeğim

Karnına hindistancevizi yağı kullanan varmı kıllanma yapar dediler biraz tedirginim aldım ama kullanamadım kizlar

Rabbim iyiliginizi versin dualarimdasin insallah iyi gecer de dayanir bebegin
Igne ilac la daha uzun tutma suresi varmi bu durumda
Bebek icin iki gunluk ciger gelistirici igne vurduk bacim progestan fitil igneler antibiyotikler herşeye başladık bugunde kontrol vardi bebek 315 gram gayette iyi görünüyor ama alttan muayenede nişan gördüm o yuzden yatmaya devam et dedi.annem geldi sehir disindan bana bakiyor elimizden baska hicbisey gelmiyor bacim

Merhaba, belimin alt kısmında kuyruk sökümü dediğimiz yerde aşırı ağrı oluyor, sürekli de oturarak çalışıyorum ama bu hafta çok fazla ayağa kalkınca ya da evdeysen bu ağrıyı hissetmiyorum. Bu şekilde olan var mı? Endişelenmeli miyim?

Aynen bacim bende yogun akinti yaşıyorum ama iki tane fitil kullaniyorum onlardan olur dedi doktor bebegin suyu gayet iyi dedi

Karnına hindistancevizi yağı kullanan varmı kıllanma yapar dediler biraz tedirginim aldım ama kullanamadım kizlar
Ben kullanıyorum ama tüylenme bence hamilelikten çünkü sürmediğim yerlerde de aynı oranda çıktı bende bio oil ilede destekliyorum

Badem yağı içinde öyle diyorlar ama bence kişiden kişiye değişen bir durumdur bu ki birde hormonlar dan kaynaklıda olabilir tüylenme sorunu.

Bende ikiz olduğu için erken başladım evde kendş yaptığım kantaron yağımı kullanıyorum başka birşey kullanmama gerek var mı bilmem

Aynen bacim bende yogun akinti yaşıyorum ama iki tane fitil kullaniyorum onlardan olur dedi doktor bebegin suyu gayet iyi dedi
Ben enfeksiyon olmuşum canım o yüzdenmiş o akıntı. Sedimantasyon crp yükselmiş sanırım antibiyotik başlayacak. Sen nasılsın daha iyisinidir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…