2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Hormonlardan kaynaklı sanırım hiç bişey kullanmadan tuylendi göbeğim zaten mecburen kullanacağım buyumeye başladı çünkü karnım

Insallah hic birsey olmadan atlatirsin bu zamanlari dualarimdasin stres yapma aman kalkma yeter dayanir kucuk mucizen

Kızlar benim göbeğim de tüylendi.

Genital bölgemde de tüylenme daha hızlı olmaya başladı sürekli temizlemek durumunda kalıyorum.

Çok geçmiş olsun umarım hiçbir sıkıntı yaşamazsın

Ağlama korkma stres bebeğini daha çok etkiler dizi film izle kafanı dağıtmaya çalış eşimin işyerinde arkadaşı yaşadı gayet sağlıkla aldı bebişini kucağına biraz erken doğdu sadece o kadar iyi düşünelim

Merhaba kızlar, bebişler büyüyor artık azar azar alışverişe başlamaya karar verdim. burdan da paylaşalım mı neler aldık, nerde ne indirimi var, neler alınması gerek diye?
Özellikle qcemiligini atan ikinci bebegini bekleyen anneler neler alınması gerek fikir beyan edebilirler

Elimden geleni yapmaya çalışıyorum, suan biraz daha aklı selim durumdayım, yatmaktan başka çarem yok. Bebeğim sağlıkla gelişimi tamamlanmış ve zamanında doğsun gerisi önemli değil

Detayli.ultrason için randevu aldinizmi hangi haftalar yaptırmayı.dusunuyrosnz benim doktorum 20. Hafta yaptır dedi ben 21-22 olsun istiyorum bebek daha büyümüş olur

Bende şuan organik soğuk sıkım Hindistan cevizi yağı kullanıyorum karnıma. Çoğu kişi de kullanmış bence tüylenme hamilelik hormonlarında oluyor hafif zaten kullanmmadan önce karnımdaki tüyler hamile kaldığımda kararmıştı birazcık zaten. Ama shea butter yağı varmış bitkisel Afrika da üretilen mucizevi onarıcı özelliği olan bir yağmış araştırdım baya. Aktara da sordum onunla Hindistan cevizini elimizde karıştırarak karnımıza uygulamak çok iyiymiş. Onu alıcam ek olarak. Vücudun her yerinde kullanılırmış.

Canim gecmis olsun Allahtan farkedilmis.bir belirtin oldu mu bizimde basimiza gelirse farkedelim.cok yuruyuş falan mi yapinca oluyormuş mesela ayakta kalinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…