• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Böyle ağrılar çok normal. Benim de her gün farklı ağrılarım oluyor, dinlenince geçmezse korkmak lazım. Her ufak detayı da kafaya takmamak lazım yoksa deli oluruz 😃 benim bundan önce bir düşüğüm oldu, bu gebeliğimde rahimde kanama yerim vardı falan felan baya zorlandım ama kafama takmıyorum inan. Olacak olan sen ne yaparsan yap oluyor, stres yapmak daha kötü. En iyisi akışına bırakmak ve Allahtan hayırlısını istemek 🤲🏻♥️
Benimde onceden dusugum var ve dedigin gibi bu dusunceler yuzunden delircem artik inanirmisin
Bir yandan tevekkul ediyorum ama bir yandan icim icimi yiyor
Cok haklisin akisina biraksam daha rahatlarim ♥️🥲

Benimde onceden dusugum var ve dedigin gibi bu dusunceler yuzunden delircem artik inanirmisin
Biz stres yapınca onlar da hissediyor, rahat ol ağrılar çok normal içimizde insan büyüyor 🙈 kanama veya şiddetli ağrın olmadığı sürece sıkıntı yok inan kötü bir şey olursa hissedersin zaten

Biz stres yapınca onlar da hissediyor, rahat ol ağrılar çok normal içimizde insan büyüyor 🙈 kanama veya şiddetli ağrın olmadığı sürece sıkıntı yok inan kötü bir şey olursa hissedersin zaten
Allah razi olsun daha uc gun oldu doktora gideli onu rahatsiz etmemek icin direniyorum resmen 😂

Ah cok gecmis olsun 🥲nolur stres yapmamaya calis
Insallah bebegini korusun rabbim

pecan pecan sen nasilsin Kuzum sana da gecmis olsun 🥲
Çok teşekkür ederim canım ❤️ evde dinleniyorum, ağrım yok şimdilik , serklaj başarılı geçti , dedi doktor ama bayramdan sonraki kontrolde daha belli olur her şey. O zamana kadar dinlenmece bol bol ve tabi ilaçlarımı kullanmak. İnşallah faydası olur ve pozitif devam ederiz bu yolculuğa 🙏🏻🦋

Allah Bagislasin ne güzel bir mucize. Peki ilk kiziniz kac yasinda? Onu kucaginiza alip kaldiriyormusunuz
Canım ilk kızım 18 aylıkken hamıle kaldım ne kadar dıkkat etmeye calıssamda o zaman cok kucuktü ve cok hareketlıydı ozellıkle ılk aylar dıkkat etmeye calıstım ama elden ne kadar geldıyse canm sorunsuz bır sekılde dogdu kızım

Çok teşekkür ederim canım ❤️ evde dinleniyorum, ağrım yok şimdilik , serklaj başarılı geçti , dedi doktor ama bayramdan sonraki kontrolde daha belli olur her şey. O zamana kadar dinlenmece bol bol ve tabi ilaçlarımı kullanmak. İnşallah faydası olur ve pozitif devam ederiz bu yolculuğa 🙏🏻🦋
Oh hamdolsun insallah da daha iyi olursunuz rabbim mucizeni korusun su mubarek aylarin hurmetine guzelce kolaylikla devam et yoluna ♥️

Insallah iyi olursunuz rabbim sifanizi versin ♥️Eminim en iyisini yapiyorsunuzdur
Sadece dinlenin gerisi guzel gitsin

Off inanirmisiniz nasil korkuyorum tekme de hissedemedigim icin umarim bir daha olmaz ani kalkismi yaptim anlamadim
İnşallaah, çok teşekkür ederim, elimden gelenin en iyisini yapmak zorundayım miniğim için💖 ben de hareketlerini hissetmiyordum henüz, ağrı olunca korktum artınca gittim hemen, doktora ilk sorduğum soru kalbi atıyor mu oldu. Şükür ki bebeğim iyiydi ama ağrı rahim ağzımdan kaynaklıymış, umarım tekrarı olmaz sizin de ama sakın ihmal etmeyin..

Canım benim korkma. Ben de üç gün önce kanama şikayetiyle perinatolojiye gittim. Baktı ve incelme gördü, 20 mm. gerilemiş.
Vakit kaybetmeden bence dikiş atalım dedi.
Dün oldum operasyon,( serklaj işlemi )bir gece kaldım hastanede , çünkü belden aşağısı uyuşturuldu, bir kaç saatte tamamiyle açıldı anestezi etkisi.
Yapılacak herşeyi yapmak görevimiz, gerisi Allah’a kalmış.

Seni çok iyi anlıyorum, endişeni , üç gündür aynı yollardan geçiyorum.

Vücut uyarı veriyor zaten, git muayene ol diyor. Senin sorun da keşfedilmiş zamanında. Keşke hiç olmasaydı, rahat rahat devam etseydik.🥺
İnşallah şifa olur bizlere ; bütün alınan önlemler.
Bol bol dinlenip yormayacağız kendimizi, operasyondan da hiç korkma.❤️
Çok geçmiş olsun size de, benim cuma yapılan ölçümüm 30 çıktı. Dün günde 3 tablet progestan ve haftada 1 proluton depot başladı. Pazartesi bakılacak ayrıntılıda hem rahme hem bebeğe. Kötü bir süreç yıpratıcı ama oldu ve ne gerekiyorsa yapacağız. Miniklerimiz iyi olsun sağlıklı ve zamanında doğsunlar da anneleri herseye katlanır.. Operasyondan korkmuyorum aslında miniğime bişey olursa tek korkum bu.. Ama güçlü olmak zorundayız🙏
Bu arada operasyon sonrası da yatış devam mı edecek sonuna kadar sizin ne dedi doktor

Canım hepimiz aynı kaygıları yaşıyoruz emin ol. Ama vücut hiç bilmediği bir şeyi tecrübe ediyor.
Ben de dün baya yağlı beslendim sonra yığılıp kalmışım koltuğa sabaha kadar bölük pörçük uyudum uyandım. Vicdan yaptım sonra da tabi neden böyle beslendim acaba bir şey olur mu diye.

Akıl sağlığımızı kaybetmeden geçirsek hayırlısı ile sürecimizi🙏
Canım Allah yüreğine ferahlık versin, inşallah bayram ikinci bayram olur senin için her şey olması gerektiği gibi çıkar kontrolde.
3.5 cm üstü normalmiş diye biliyorum ben de bu rahim ağzı uzunluk kısalığında.
Bir araya gelip bir bebek yaratacak koşullar öyle çok ki mucize işte.. 💕

T temmuzekim bende hala bir hareket yok😢

Çok geçmiş olsun size de, benim cuma yapılan ölçümüm 30 çıktı. Dün günde 3 tablet progestan ve haftada 1 proluton depot başladı. Pazartesi bakılacak ayrıntılıda hem rahme hem bebeğe. Kötü bir süreç yıpratıcı ama oldu ve ne gerekiyorsa yapacağız. Miniklerimiz iyi olsun sağlıklı ve zamanında doğsunlar da anneleri herseye katlanır.. Operasyondan korkmuyorum aslında miniğime bişey olursa tek korkum bu.. Ama güçlü olmak zorundayız🙏
Bu arada operasyon sonrası da yatış devam mı edecek sonuna kadar sizin ne dedi doktor
Çok teşekkür ederim🙏🏻
İstirahat et bir süre ve kendini yorma dedi. Bir süre sonra da ağır iş olmadığı sürece , yorulmadan ufak ufak işlerini yapabilirsin dedi. Yani yataktan WC ye , yemekten tekrar yatağa demedi. Yürüyüş de yapabilir miyim dedim, yapabilirsin dedi.
15 gün sonra görmek isterim dedi.
Ama ben detaylıya gireceğimi söyledim. Tamam ona git önce , biz ondan bir 15 gün sonra görüşürüz dedi.

Bilmemiyorum, kanama alanı kalmayınca , progestanı bırak dediler bana. Belki düzenli almaya devam etsem, böyle bir şey olmayacaktı. Çünkü problem doğuştan değil , bir önceki normal doğumdan gelen komplikasyon imiş. ( Doktoru bırak dediği halde ben progestanı bırakmam diyen biri vardı- kimdi hatırlamıyorum- o kadar çok hayranım ki iç güdüsüne)

Neyse ki bebek kanama ile uyarı verdi ve çok geç kalınmadan müdehale edildi.

Şu aşamada önemli olan incelemenin inşallah durması ve enfeksiyon kapmamak. İlk hedefim bu.
Sonra 28. Hafta… sonra 32 …erken doğsa yaşayabileceği şansı olan haftalara gelebilmek.❤️
Canım Allah yüreğine ferahlık versin, inşallah bayram ikinci bayram olur senin için her şey olması gerektiği gibi çıkar kontrolde.
Canım benim çok sağol, inşallah
O kadar haklısın ki hepsi , her aşama mucize❤️
Evet benimki de 4 cm idi , ama yavaş yavaş 20 mm gerilemiş. Bu ölçümler ne kadar önemliymiş,
Hepiniz sağlıkla alalım kucağımıza 🦋

HERKESİN BAYRAMI KUTLU OLSUN BU ARADA 🥰🎈🇹🇷

Çok teşekkür ederim🙏🏻
İstirahat et bir süre ve kendini yorma dedi. Bir süre sonra da ağır iş olmadığı sürece , yorulmadan ufak ufak işlerini yapabilirsin dedi. Yani yataktan WC ye , yemekten tekrar yatağa demedi. Yürüyüş de yapabilir miyim dedim, yapabilirsin dedi.
Ama ben detaylıya gireceğimi söyledim. Tamam ona git önce , biz ondan bir 15 gün sonra görüşürüz dedi.

Bilmemiyorum, kanama alanı kalmayınca , progestanı bırak dediler bana. Belki düzenli almaya devam etsem, böyle bir şey olmayacaktı. Çünkü problem doğuştan değil , bir önceki normal doğumdan gelen komplikasyon imiş. ( Doktoru bırak dediği halde ben progestanı bırakmam diyen biri vardı- kimdi hatırlamıyorum- o kadar çok hayranım ki iç güdüsüne)

Şu aşamada önemli olan incelemenin inşallah durması ve enfeksiyon kapmamak. İlk hedefim bu.
Sonra 28. Hafta… sonra 32 …erken doğsa yaşayabileceği şansı olan haftalara gelebilmek.❤️
Benim bu zamana kadar herhangi bir kanamam vs Olmadı, rahim çevresinde kanama alanım da yok hiç, hatta ilk gebeliğim. Nasipte varsa yaşıyoruz herşeyi, Allah beterinden korusun ne gerekirse yapmaya razıyım. Pazartesi ölçümde bakılacak inşallah orada net belli olur ne olduğu herşeyin hayırlısı olsun inşallah. Dediğiniz gibi erken doğsa da yaşayacakları zamana kadar kalsınlar bizimle minikler Allah yardımcımız olsun hepimizin 💞

Benim bu zamana kadar herhangi bir kanamam vs Olmadı, rahim çevresinde kanama alanım da yok hiç, hatta ilk gebeliğim. Nasipte varsa yaşıyoruz herşeyi, Allah beterinden korusun ne gerekirse yapmaya razıyım. Pazartesi ölçümde bakılacak inşallah orada net belli olur ne olduğu herşeyin hayırlısı olsun inşallah. Dediğiniz gibi erken doğsa da yaşayacakları zamana kadar kalsınlar bizimle minikler Allah yardımcımız olsun hepimizin 💞
Aminnn 💞

Canım benim bugün sabahtan beri pıt pıt iyice arttı uykudan uyandım erkenden artık bebek diye düşünüyorum yani inşallah öyledir kendime teselli veriyorum doktor gününe kadar ☺️ Seninle aynı gidiyoruz bence seninkide hareketlidir baya ama plesenta konumundan hissedemiyorsundur

Çok teşekkür ederim🙏🏻

Canım benim çok sağol, inşallah
O kadar haklısın ki hepsi , her aşama mucize❤️
Evet benimki de 4 cm idi , ama yavaş yavaş 20 mm gerilemiş. Bu ölçümler ne kadar önemliymiş,
Hepiniz sağlıkla alalım kucağımıza 🦋

HERKESİN BAYRAMI KUTLU OLSUN BU ARADA 🥰🎈🇹🇷
Doktorum bana son kontrolde 3 hafta sonra görüşelim dedi, ben düşükten sebep ilk etapta hep her hafta gittim, 12. Haftadan sonra 2 hafta birde düştü şimdi 3 hafta.
Eşim doktora sordu hatta 1 hafta nasıl dayanacağız diye. Doktor da normalde 1 ay da size 3 hafta dedi benim pimpirkli oluşumu bildiğimden.

Hadi diyelim bu 3 haftada böyle bir şey oldu? Nasıl hissedeceğim ben bunu? Yani demem o ki kontrol süreleri üzüm veriliyor diye düşünüyorum bu gibi durumlar İçin.
Devlet olsa anlayacağım ama bu söylediğim gittiğim doktorum özelde mesela. Değişik şeyler.

Hepimizin bayramı kutlu olsun, bir sonraki sene bebeklerimizle sağlıkla gireriz inşallah❤️
Canım benim bugün sabahtan beri pıt pıt iyice arttı uykudan uyandım erkenden artık bebek diye düşünüyorum yani inşallah öyledir kendime teselli veriyorum doktor gününe kadar ☺️ Seninle aynı gidiyoruz bence seninkide hareketlidir baya ama plesenta konumundan hissedemiyorsundur
Ayy gerçekten mi? 2 gün var aramızda. Akşam göbeğimi açıp bakma olayı devam ediyor canım sağala böyle göbekte bi pıt pıt var ama düzenli mesela yani hareket olsa o kadar uzun olmaz o yüzden bence damar atması o.

Evet benim plesanta hala öndeymiş değişmez dedi doktorum bakalım. Hareketi net hissedince söyle bana🥲💕

Bende şuan organik soğuk sıkım Hindistan cevizi yağı kullanıyorum karnıma. Çoğu kişi de kullanmış bence tüylenme hamilelik hormonlarında oluyor hafif zaten kullanmmadan önce karnımdaki tüyler hamile kaldığımda kararmıştı birazcık zaten. Ama shea butter yağı varmış bitkisel Afrika da üretilen mucizevi onarıcı özelliği olan bir yağmış araştırdım baya. Aktara da sordum onunla Hindistan cevizini elimizde karıştırarak karnımıza uygulamak çok iyiymiş. Onu alıcam ek olarak. Vücudun her yerinde kullanılırmış.
Yaa çok teşekkür ederim olmadı bende bir bakayım bu dediğine.

Canım hepimiz aynı kaygıları yaşıyoruz emin ol. Ama vücut hiç bilmediği bir şeyi tecrübe ediyor.
Ben de dün baya yağlı beslendim sonra yığılıp kalmışım koltuğa sabaha kadar bölük pörçük uyudum uyandım. Vicdan yaptım sonra da tabi neden böyle beslendim acaba bir şey olur mu diye.

Akıl sağlığımızı kaybetmeden geçirsek hayırlısı ile sürecimizi🙏

Daha guzel anlatilamazdi yeminle akil sagligimizi kaybetmeden gecirdeydik 😅
Kuzum agrim varya mesela veya batma oldu
O zaman yaninda belirti varmi diye bakiyorum ornegin dun midemde de agri vardi acile gitmemek icin kendimi zor tuttum surekli affedersin kanama felan varmi diye bakiyorum sizofrene ramak kaldi 😂

Ayy gerçekten mi? 2 gün var aramızda. Akşam göbeğimi açıp bakma olayı devam ediyor canım sağala böyle göbekte bi pıt pıt var ama düzenli mesela yani hareket olsa o kadar uzun olmaz o yüzden bence damar atması o.

Evet benim plesanta hala öndeymiş değişmez dedi doktorum bakalım. Hareketi net hissedince söyle bana🥲💕
Ya böyle bende elimi koyduğumda düzenli atan damar var. Ama diğeri farklı böyle sanki içinde baloncuk patlaması gibi ya da böyle koşarsında kalp çok aşırı hızlı atar ya öyle bir şey anlık vurup geçip gidiyor elimi koysamda elimle hiç hissedemedim onu daha bilmiyorum ki bebek mi 😂 ama çok hızlı büyüyorlar artık canım yakında seninkide hissettirir bence büyüdükçe plesentası küçük kalacak 🥰

Back
X