2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benim dun geceden beri var gecmedi hani cok siddetli degil ama ilac alcam simdi aceba acile mi gitsem
Benimde başından beri ara ara hergün mutlaka oluyor. Hatta her ay regl belirtileride yaşıyorum. Doktorum bunların çok normal olduğunu söyledi rahim büyüdüğü için.Sadece dinlenince geçmeyen sürekli ve şiddetliyse sıkıntılı olabilir o zaman direk gelebilirsin dedi. Birde siz bilirsiniz ama şiddetli değilse ilaç almasanız daha iyi olabilir.

Aslinda siddetli degil ama gecmeyince korkmaya basladim dun gece sahurda basladi hafiften hissettiriyor yuruyunce felan
Uygulamada da baktim normal diyor ama kalbime soz geciremiyorum

Birde bizim Acil felaket simdi gitsem gece 12-1 gibi evde olurum gozumde korkuyor bundan da

Bn olsam giderdim çoktan organ taramasına 4 gün kaldı diye dişimi sıkıyorum birde artk hissettigim için durabiliyorm
Sorun su hep agri sebebiyle gittigim icin gene gitsem mi diye bir durakliyorum
En son sali randevudaydim insallah gecer yoksa duramam ki ben

Hani tekmeyi tam hissetmezsiniz de genelde yavas yavas hareket hissedilir ya oyle bisey de var o yuzden durabiliyorim sanirim

İdrar yolu enfeksiyonun varmı acaba oda cok yapıyor

Yani içinize sinmiyorsa gidin tabiki mutlaka. Ama hamilelik şüphe işi malesef evhamlı olmamakta fayda var ister istemez paniklesekte bazen teslim olmak lazım kadere. nasipte varsa doğacaklar

Yani içinize sinmiyorsa gidin tabiki mutlaka. Ama hamilelik şüphe işi malesef evhamlı olmamakta fayda var ister istemez paniklesekte bazen teslim olmak lazım kadere. nasipte varsa doğacaklar
Zaten benim kaygilarim ust safhada boyle rahat durduguma bakmayin
Acile doktorlardan daha cok gidiyorum da hep agri yuzunden gidince alistim sanirim

1 litre cok az bnde içemiyordumda artk alıştm daha dogrusu mecbur olnca içiliyor
Aynen tek su ve cay cayda az iciyorum mecbur kaliyorum ama cidden cok zorlaniyorum Birde ben bulantilarim varken sudan tiksinmistim gene iyi iciyorum bunu arttirmaya caliscam

Ben suyu cok icemiyorum zorlaya zorlaya bir litre anca onu arttirmam gzrek galiba
Su iç canım elinde olsun yanında olsun bence iyi gelecektir ağrı veya kasilman varsa. Ve düşünmemeye çalış. Vesveseden kurtul bence çünkü daha yolun yarısı böyle kendini üzersin. Benimde oluyo ağrı kasılma sizi. Tam olarak senin nasıl bilmiyorum ama normal şeyler. Sadece dikkat et az çok adet ağrısını biliyoruz. Onun gibi bi ağrı mi. Adet ağrısı gibiyse gidersin doktora bence. Oruçlu değilsen şu iç sen bol bol. Ayakta da durma ben ayakta fazla durunca kasiliyo karnım hemen taş gibi sertleşiyo. Ilk gebeligimde oturdugum yerden doktor farketmişti benim kasilmami apar topar yatırmıştı 25 haftamda falan. Öyle korkmuştum ki. Alttan falan da muayene ediyorladi daha ilk şuan bile alttan muayene geriyo beni. O zaman sürekli serum verdiler sıvı baya gibi sıvı girmişti vücuduma ve şu iciriyorladi 3 4 gün sonra çıkmıştım. Su içmek iyi geliyor gerçekten hem idrar için hem rahîm kasılması için. Bide eğer kabızlık falan varsa o da rahatszii ediyo. Kusura bakma uzun oldu biraz. Bide senin ikiz bebek daha fazla su lazım diye düşünüyorum. Som olarak tekrar söylüyorum düşünmemeye çalış. Bak ne güzel gayet iyi ilerlerdi herşey. 2 bebisinde seninle. Bazen olani durduramazsın. Allah korusun bebislerimizi inşallah. Anliyorsan falan el işi örgü falan yao. Veya boyama da yapabilirsin iyi dağılır kafan.

Allah razi olsun ne guzel yazmissin
Agrilarim hep oldu ve ben hep korktum haklisin
Dun gece de adet sancisi gibi desem de daha hafifiydi siddetli olsa anlardim saniyorum uyuyunca hissetmedigim bir agriydi mesela bugun de sabahtan beri bir gelip gidiyor sanirim bendeki korkular tetikliyor
Birde ben stres yapinca veya uzulunce agrim oluyor ki dun birazcik agladim hormonlar sagolsun buda tetiklemis olabilir sanirim
Of su konusunda cok haklisiniz oruc degilim ama aklima ne yemek ne icmek geliyor kendimi zorluyorum Her konuda midem
Stres yaptikca istahim da kapaniyor
Herseyin basinda bu stres geliyor
Haklisin bebekleri dusunmem gerek sanirim
Sertlesme dedin ya cok sukur sertlesme kasilma yok bazen bicak saplaniyor ve agri gecer insallah tekrar Cok tesekkur ederim

şiddetle katılıyorum sana.heleki evde oturan hamişler bişeyler yapsınlar.Bn örgü yapıyorum yoksa bnde paranoyak olucam iyice.cok faaydası oluyor kafa dagıtmaya birebir.becerebildigim kadar hemde bebişime örüyorum mahsullerm bunlarda

Eklentiler

• IMG_20220418_235755.webp
    59,6 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20220418_174412.webp
    69,6 KB · Görüntüleme: 66
Off ugrasacak biseyler bulmam lazim
Bu ne hamaratlik harika olmuslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…