2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benimde artık pek boş kalmıyor. Şu içmek icin yiyorum ya diye kendimi teselli ediyorum. Yoksa alicam baya kilo galiba
Hiç sorma ne bulduysam ama genelde çig kuruyemişlere meyvelere yönelmeye calısıyorumda su ara hamur işinide kaçırdım canı istiyor insanın yemesek aklımızdan cıkmaz

Reactions: Zzy
Benim başından beri adet sancım var, 15.haftadayız her gün çekiyorum bu sancıyı.

Ayy çok güzeller yaa maşallah sana. Ben bundan mahsetmemitim bende becerebilsem keske böyle şeyler ellerine sağlık gerçekten çok güzeller

Ayy çok güzeller yaa maşallah sana. Ben bundan mahsetmemitim bende becerebilsem keske böyle şeyler ellerine sağlık gerçekten çok güzeller
Teşekkür ederm bnde actm youtubeyi baka baka yaptım yoksa kafamdan cok zor yaparm.bnce dene şimdide emzik zinciri yapmak istiyorum renk renk becerebilrisem

Kullanıyor musun ilaç bisey. Doktor bisey dedi mi. Ben adet sancısından korkuyorum sadece bıçak gibi saplanan veya adet sancısı olmayan ger ağrı sızı normal geliyo bana.
Ağrının her türlüsünü yaşıyorum hepsi de şiddetli ama doktorum rahim kasılmalarının bunlara sebep olabileceğini söyledi, adet sancısı da olabilir normal dedi.

Bazı arkadaşlarımda dönem dönem oluyor ama benimki geçmiyor mübarek, alıştırdı kendine.

Teşekkür ederm bnde actm youtubeyi baka baka yaptım yoksa kafamdan cok zor yaparm.bnce dene şimdide emzik zinciri yapmak istiyorum renk renk becerebilrisem
Bende bakayım bi yapabilirsem eğer çocuklardan. Ben aslında battaniye örmek istiyorum ama. Bilmemm hiç gördün mü. Kalpli falan.

Eklentiler

• Screenshot_20220423-190437_Google.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 65
Hmm anladım ne bikim işte herkes farklı. Ilk başlarda normal adet sancısı da. Sonradan ben onu yasamayim yeter diyorum. 2. Çocuk da doğum aşağı kağıt adet sancısı vardı. Baya hafifdi ama yine doktora gittim iyiki gitmişim 8 cm açılma vardı. O yüzden az da olsa ben kendim için söylim en azından onu dikkata alıyorum

Bende bakayım bi yapabilirsem eğer çocuklardan. Ben aslında battaniye örmek istiyorum ama. Bilmemm hiç gördün mü. Kalpli falan.
Evet gördüm bunları atıklarına benzer birtane daha örmek istiyorum.cocuklarda var eger bunlar ugrastırıcı dersen tunus işi battaniye örgüleri var onlardan da bakabilrisn cabuk biter.tunus işinden yaptım böyle bişey oldu.

Eklentiler

• IMG_20220326_171642.webp
    126,7 KB · Görüntüleme: 64
Doğrudur, hepimizin bünyesi farklı karşılıyor demek ki, azıcık korktum şimdi ama.

Yaa maşallah ne kadar güzeller benimde hiç elimden gelmez tanesini 300tlye sipariş verdim ben birkaç tane

17. Haftadan selamlar oynamasını hıssettıyordum ama demın konusurken öyle tekme yedım ki şok oldum resmen acıttı
Nasıl bir his bende böyle paloncuk patlaması gibi ya da kalbin birden güm güm atması gibi anlık bir şeydi sizinde öyle mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…