Hiç sorma ne bulduysam ama genelde çig kuruyemişlere meyvelere yönelmeye calısıyorumda su ara hamur işinide kaçırdım canı istiyor insanın yemesek aklımızdan cıkmazBenimde artık pek boş kalmıyor. Şu içmek icin yiyorum ya diye kendimi teselli ediyorum. Yoksa alicam baya kilo galiba
Vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum hiç neler yapmak istersn youtuebde birsürü düşün yarn malzemelerini all başlaOff ugrasacak biseyler bulmam lazim
Bu ne hamaratlik harika olmuslar
Çig kuruyemiş meyve filan ye onları yiyince bn cok su içiyorumTuzlu yemekmi iyi aceba aklima gelsin
Benim başından beri adet sancım var, 15.haftadayız her gün çekiyorum bu sancıyı.Su iç canım elinde olsun yanında olsun bence iyi gelecektir ağrı veya kasilman varsa. Ve düşünmemeye çalış. Vesveseden kurtul bence çünkü daha yolun yarısı böyle kendini üzersin. Benimde oluyo ağrı kasılma sizi. Tam olarak senin nasıl bilmiyorum ama normal şeyler. Sadece dikkat et az çok adet ağrısını biliyoruz. Onun gibi bi ağrı mi. Adet ağrısı gibiyse gidersin doktora bence. Oruçlu değilsen şu iç sen bol bol. Ayakta da durma ben ayakta fazla durunca kasiliyo karnım hemen taş gibi sertleşiyo. Ilk gebeligimde oturdugum yerden doktor farketmişti benim kasilmami apar topar yatırmıştı 25 haftamda falan. Öyle korkmuştum ki. Alttan falan da muayene ediyorladi daha ilk şuan bile alttan muayene geriyo beni. O zaman sürekli serum verdiler sıvı baya gibi sıvı girmişti vücuduma ve şu iciriyorladi 3 4 gün sonra çıkmıştım. Su içmek iyi geliyor gerçekten hem idrar için hem rahîm kasılması için. Bide eğer kabızlık falan varsa o da rahatszii ediyo. Kusura bakma uzun oldu biraz. Bide senin ikiz bebek daha fazla su lazım diye düşünüyorum. Som olarak tekrar söylüyorum düşünmemeye çalış. Bak ne güzel gayet iyi ilerlerdi herşey. 2 bebisinde seninle. Bazen olani durduramazsın. Allah korusun bebislerimizi inşallah. Anliyorsan falan el işi örgü falan yao. Veya boyama da yapabilirsin iyi dağılır kafan.
Ayy çok güzeller yaa maşallah sana. Ben bundan mahsetmemitimşiddetle katılıyorum sana.heleki evde oturan hamişler bişeyler yapsınlar.Bn örgü yapıyorum yoksa bnde paranoyak olucam iyice.cok faaydası oluyor kafa dagıtmaya birebir.becerebildigim kadar hemde bebişime örüyorummahsullerm bunlarda
Kullanıyor musun ilaç bisey. Doktor bisey dedi mi. Ben adet sancısından korkuyorum sadece bıçak gibi saplanan veya adet sancısı olmayan ger ağrı sızı normal geliyo bana.Benim başından beri adet sancım var, 15.haftadayız her gün çekiyorum bu sancıyı.
Teşekkür edermAyy çok güzeller yaa maşallah sana. Ben bundan mahsetmemitimbende becerebilsem keske böyle şeyler ellerine sağlık gerçekten çok güzeller
Ağrının her türlüsünü yaşıyorum hepsi de şiddetli ama doktorum rahim kasılmalarının bunlara sebep olabileceğini söyledi, adet sancısı da olabilir normal dedi.Kullanıyor musun ilaç bisey. Doktor bisey dedi mi. Ben adet sancısından korkuyorum sadece bıçak gibi saplanan veya adet sancısı olmayan ger ağrı sızı normal geliyo bana.
Bende bakayım bi yapabilirsem eğer çocuklardan. Ben aslında battaniye örmek istiyorum ama. Bilmemm hiç gördün mü. Kalpli falan.Teşekkür edermbnde actm youtubeyi baka baka yaptım yoksa kafamdan cok zor yaparm.bnce dene şimdide emzik zinciri yapmak istiyorum renk renk becerebilrisem
Teşekkür edermbnde actm youtubeyi baka baka yaptım yoksa kafamdan cok zor yaparm.bnce dene şimdide emzik zinciri yapmak istiyorum renk renk becerebilrisem
Hmm anladım ne bikim işte herkes farklı. Ilk başlarda normal adet sancısı da. Sonradan ben onu yasamayim yeter diyorum. 2. Çocuk da doğum aşağı kağıt adet sancısı vardı. Baya hafifdi ama yine doktora gittim iyiki gitmişim 8 cm açılma vardı. O yüzden az da olsa ben kendim için söylim en azından onu dikkata alıyorumAğrının her türlüsünü yaşıyorum hepsi de şiddetli ama doktorum rahim kasılmalarının bunlara sebep olabileceğini söyledi, adet sancısı da olabilir normal dedi.
Bazı arkadaşlarımda dönem dönem oluyor ama benimki geçmiyor mübarek, alıştırdı kendine.
Evet gördüm bunları atıklarına benzer birtane daha örmek istiyorum.cocuklarda var eger bunlar ugrastırıcı dersen tunus işi battaniye örgüleri var onlardan da bakabilrisn cabuk biter.tunus işinden yaptım böyle bişey oldu.Bende bakayım bi yapabilirsem eğer çocuklardan. Ben aslında battaniye örmek istiyorum ama. Bilmemm hiç gördün mü. Kalpli falan.
Doğrudur, hepimizin bünyesi farklı karşılıyor demek ki, azıcık korktum şimdi ama.Hmm anladım ne bikim işte herkes farklı. Ilk başlarda normal adet sancısı da. Sonradan ben onu yasamayim yeter diyorum. 2. Çocuk da doğum aşağı kağıt adet sancısı vardı. Baya hafifdi ama yine doktora gittim iyiki gitmişim 8 cm açılma vardı. O yüzden az da olsa ben kendim için söylim en azından onu dikkata alıyorum
Olabilir tabiiZaten benim kaygilarim ust safhada boyle rahat durduguma bakmayin
Acile doktorlardan daha cok gidiyorum da hep agri yuzunden gidince alistim sanirim
Yaa maşallah ne kadar güzellerşiddetle katılıyorum sana.heleki evde oturan hamişler bişeyler yapsınlar.Bn örgü yapıyorum yoksa bnde paranoyak olucam iyice.cok faaydası oluyor kafa dagıtmaya birebir.becerebildigim kadar hemde bebişime örüyorummahsullerm bunlarda
Nasıl bir his bende böyle paloncuk patlaması gibi ya da kalbin birden güm güm atması gibi anlık bir şeydi sizinde öyle mi acaba17. Haftadan selamlar oynamasını hıssettıyordum ama demın konusurken öyle tekme yedım ki şok oldum resmen acıttı
Modelleri nasıl varmı resmleri merak ettmYaa maşallah ne kadar güzellerbenimde hiç elimden gelmez tanesini 300tlye sipariş verdim ben birkaç tane
Yok valla canım kadına bıraktık gelince eklerim model olur.Modelleri nasıl varmı resmleri merak ettmbnde geldigi kadar bişeyler yapmaya calısıyorum
Bazıları zor oluyor ayrıntılı onlara bnm kafam dayanmıyorYok valla canım kadına bıraktık gelince eklerim model olur.Bir oyuncak,bir uyku arkadaşı birde çıngırak örecek
Çok beğendim ben valla maşallahBazıları zor oluyor ayrıntılı onlara bnm kafam dayanmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?