Aa evet buda çok güzel olmuş. Ekran görüntüsü aldım ipin ismini. O dediğin iple benim attigim bbattanieden örülür muEvet gördüm bunları atıklarına benzer birtane daha örmek istiyorum.cocuklarda var eger bunlar ugrastırıcı dersen tunus işi battaniye örgüleri var onlardan da bakabilrisn cabuk biter.tunus işinden yaptım böyle bişey oldu.
Endişelenme herkes farklı işte. Benimde ilk hamilelikte oluyordu adet sancısı gibi ufak şeyler. Ilk diyedir belki de.Doğrudur, hepimizin bünyesi farklı karşılıyor demek ki, azıcık korktum şimdi ama.
Tunus işi ni ince iple örüceksen olablr tabi bnm ördüğüm ip baya kalın mesela.attıgınn battaniyelerden n yaparsan alizenin bebek ipi cok güzel yumuşacık oluyorAa evet buda çok güzel olmuş. Ekran görüntüsü aldım ipin ismini. O dediğin iple benim attigim bbattanieden örülür mu
Teşekkürler canımÇok beğendim ben valla maşallah
Tuza dikkat et canimArkadaslar odemi olusan varmi bacaklarim ödem oldu şişti
Bende de oluyor normal karşılanıyor bu tarz durumlar endiselenmeyinMerhaba, belimin alt kısmında kuyruk sökümü dediğimiz yerde aşırı ağrı oluyor, sürekli de oturarak çalışıyorum ama bu hafta çok fazla ayağa kalkınca ya da evdeysen bu ağrıyı hissetmiyorum. Bu şekilde olan var mı? Endişelenmeli miyim?
Aynen dedıgın gıbı oluyordu canım ama bu sefer ki cok sertti kalakaldım cünkü erken daha kızlarımda bu kadar sert daha ılerleyen zamanlarda hissetmıstım ama inanılmaz bi duyguNasıl bir his bende böyle paloncuk patlaması gibi ya da kalbin birden güm güm atması gibi anlık bir şeydi sizinde öyle mi acaba
Bende bebek mi değil mi şüpheleniyordum ilk olunca bebek demekki ayy çok sevindim yaAynen dedıgın gıbı oluyordu canım ama bu sefer ki cok sertti kalakaldım cünkü erken daha kızlarımda bu kadar sert daha ılerleyen zamanlarda hissetmıstım ama inanılmaz bi duygu
Ay ben zincir dahi cekemiyorumVaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum hiç neler yapmak istersn youtuebde birsürü düşün yarn malzemelerini all başla
Kuruyemis agirlikli beslencem bundan sonra o kilo aldiriyormusÇig kuruyemiş meyve filan ye onları yiyince bn cok su içiyorum
Ay hic bisey olmadi demi kotu icim rahatladiBenim başından beri adet sancım var, 15.haftadayız her gün çekiyorum bu sancıyı.
Ah bunu hic dusunmedim benOlabilir tabiisizin ikiz ya bize göre daha fazla olması normal bencede
Bilemiyorum tabii ama ikiz olunca öyle olur herhalde rahim daha hızlı gelişiyordurAh bunu hic dusunmedim benaceba ikiz de iki kati oluyormu
Haklisin bunu dusunmemistimBilemiyorum tabii ama ikiz olunca öyle olur herhalde rahim daha hızlı gelişiyordur
Canm baska bişide yapablrsn örgü şart degilkiAy ben zincir dahi cekemiyorumbir deniycem ama Annem sagolsun dosedi kazak battaniye bebekler evlenene kadar giyer heralde
Kuruyemis agirlikli beslencem bundan sonra o kilo aldiriyormus
Ay hic bisey olmadi demi kotu icim rahatladi
Ah bunu hic dusunmedim benaceba ikiz de iki kati oluyormu
Yok beybisi her şey yolunda çok şükür, bazılarımız için gayet normalmiş demek ki bu durum.Ay hic bisey olmadi demi kotu icim rahatladi
Tamam canım inşallah becerebilirimTunus işi ni ince iple örüceksen olablr tabi bnm ördüğüm ip baya kalın mesela.attıgınn battaniyelerden n yaparsan alizenin bebek ipi cok güzel yumuşacık oluyor
İnşallah canım baslarsan resim atarsnTamam canım inşallah becerebilirim
Yaparsam resim atmadığım.yer kalmazİnşallah canım baslarsan resim atarsn
Ahahah ya erkekler daha pimpirikli gerçekten bizdenHaklisin bunu dusunmemistim
Doktora bunu da sorcam insallah
Ama varya gecen gun esim doktora sey sordu
Bebekler anne karninda aglarmidoktor sok olmustu buna da sok olmaz umarim
Haklisin bir hobi bulmak sart oldu banaCanm baska bişide yapablrsn örgü şart degilkiyeterki kendini rahatlat biraz
Benim her zaman stres yaptigimda agrilarim basliyor Of bugun gecer sandim gecmedi buda daha cok stres yapiyor dongu dévam ediyor boyleYok beybisi her şey yolunda çok şükür, bazılarımız için gayet normalmiş demek ki bu durum.
Bazen cok sasirtiyor beniAhahah ya erkekler daha pimpirikli gerçekten bizden
O kadar şiddetli ağrılarım var ki, vajinal batma, makat ağrısı, kasıklara saplanıp dize kadar inen ağrı, bazen çığlık atıyorum iki büklüm kalıyorum, ağladığım oluyor ağrılardan ki acı eşiğim yüksektir.Haklisin bir hobi bulmak sart oldu bana
Benim her zaman stres yaptigimda agrilarim basliyor Of bugun gecer sandim gecmedi buda daha cok stres yapiyor dongu dévam ediyor boyleinsallah hersey yolundadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?