2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kalp dinleme cihazini doktor yasakladi bana hajajajja daha cok stres yapiyorsun kalpten gitme diye

Ay hamdolsun varya agrim olmasa da korkuyorum olsa da cok haklisin
Olacaksa herturlu rabbim hepimizin bebelerini korusun

Of bende de normal sızlamalarım haricinde ikindi vaktinden beri resmen rahmimi bıçakla ortadan yarıyorlar sık sık giriyo sancı. Yatıyorum iyi geliyo da dayanamıcam kalkıp dinlicem bebeği herhalde içim rahat etmiyo

Aha bu ben adini unuttum adamin jajjajaja kaan varya jinekolok o sey demisti
Uzaninca gecen agridan korkmayin korkuyoruz ama napalim
Hehe dur buraya yazayım. Doktor dicek bu türkler bi çılgın
Valla cidden oyle kendileri o kadar cool anlatamam
Bana diyorki simdiden bebekler tekme atinca rahatlarsin ama sakin atmadilar diye acile gelme onlarinda uykusu var

Kalp dinleme cihazini doktor yasakladi bana hajajajja daha cok stres yapiyorsun kalpten gitme diye

Ay hamdolsun varya agrim olmasa da korkuyorum olsa da cok haklisin
Olacaksa herturlu rabbim hepimizin bebelerini korusun
Sorma benim doktor da bana kızdı, bu cihaz sana göre değil, duyamayınca evham yapacaksın dedi, bana ne iyi ki almışım.

Amin amiinnn, hayırlısıyla ve sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah.

Dinle de geceniz şenlensin çiçeğiiiiim.

Sorma benim doktor da bana kızdı, bu cihaz sana göre değil, duyamayınca evham yapacaksın dedi, bana ne iyi ki almışım.

Amin amiinnn, hayırlısıyla ve sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah.
Evet bazen dogru oturtamazsan kalp sesi duymazsan telas etme diye demisti
Ay ben simdi askerlik gibi gun sayiyorum
Ki gelsin 17 mayis

Aha bu ben adini unuttum adamin jajjajaja kaan varya jinekolok o sey demisti
Uzaninca gecen agridan korkmayin korkuyoruz ama napalim
Benim uzanınca hafifledi ama tam geçmedi ayakları da üşüttüm sanırım ayaklara 2 saat sıcak su torbası koymak baya baya iyi geldi.

Ben de doktoruma sordum o da aynı cevabı verdi. Dinlenince geçiyorsa hafifliyorsa sorun yok dedi. Bi de bir sorunla gelen gebelerin genellikle bu sefer çok farklıydı dediklerinden bahsetti o zaman bi sorun olduğunu anlarsın dedi. Şimdi ben bu acıya da tanıdık oldum mesela

Dinle de geceniz şenlensin çiçeğiiiiim.
Asayiş berkemal sağolsun uğraştırmadı hiç ata biniyo sıkıntı yok.

Yaaa. Dört nala.. Allahım dünyanın en güzel sesi, tabii anne diyene kadar, ay bayılıcam heyecandan.

Evet bazen dogru oturtamazsan kalp sesi duymazsan telas etme diye demisti
Ay ben simdi askerlik gibi gun sayiyorum
Ki gelsin 17 mayis
İnsan deneye deneye onda da ustalaşıyor ya ben doktorların bu konuda gerçekten empati yapabildiğini düşünmüyorum

Yaaa. Dört nala.. Allahım dünyanın en güzel sesi, tabii anne diyene kadar, ay bayılıcam heyecandan.
Agu magu ık gık dese de yeter kız anne için de baya beklemek lazım

17. Haftadan selamlar oynamasını hıssettıyordum ama demın konusurken öyle tekme yedım ki şok oldum resmen acıttı
Ayy ben tekme hissetmiyorum hala balık suzuliyor gibi hareketleri tekme asamasina ne zaman geçeceğim acaba

bence seni tanımış ve napicani biliyo

Desin kurban olduğum desin totosunu ısırdığım olsun da desin yeterki
İlk baba diyip ağladıklarında da Anneaaağ diyecekler muhtemelen
Benim oğlan bı ara bildiğin babaaaaa diye ağlıyordu millet anne diye aglad benim kide baba diye gerçi hala erkekci bu gelen evladım kime düşkün olacak acabaa

Benim oğlan bı ara bildiğin babaaaaa diye ağlıyordu millet anne diye aglad benim kide baba diye gerçi hala erkekci bu gelen evladım kime düşkün olacak acabaa
Bu bebişi kendi tarafına çekmelisin ağladıklarında babaya düşkün olmaları fena değil bence sana nazını geçiremiyo demek ki diyebilir miyiz

Bi de mavişim net hareketleri ne zaman hissetmeye başladın sen ben bugün 16+1 e girdim

Ay böyle yazınca da maşallah suphanallah mucize resmen nasıl geçti günler

Baba diye ağlaması işime geliyordu bunaldım mi aaaa bak babası seni istiyor diyordum valla kuzum hiç sorma öğrendiğimiz dün gibi sanki zaman çabuk geçiyor hareketlerini 17.hafta da net hissetmeye başladım ama tekme gibi değil hala balık geziyor içimde süzülüyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…