2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Desin kurban olduğum desin totosunu ısırdığım olsun da desin yeterki
İlk baba diyip ağladıklarında da Anneaaağ diyecekler muhtemelen
Ağlarsa ben de onunla beraber ağlarım zaten sulu göz bir anası var.

Zaten ilk zamanlar muhtemelen onlarla beraber ağlayacağız, uykusuzluk, ağrılar sızılar derken.

Şimdi 17. Hafta 16+ mı oluyor 17+ mı sana göre ona göre hevesleneceğim
Süzülmek mi
11+0 da resmen taklalar atışını izleyişimiz geldi aklıma o kadar seri hareketler süzülüyordu resmen

Ağlarsa ben de onunla beraber ağlarım zaten sulu göz bir anası var.

Zaten ilk zamanlar muhtemelen onlarla beraber ağlayacağız, uykusuzluk, ağrılar sızılar derken.
Allah gücünü kuvvetini verir be anacım böyle motive etmeye çalışıyorum kendimi ben de
Yoksa el kadar bebe ağladığını düşününce şimdi bile gözlerim doluyo

17+ canım bu kişiye göre değişiyor tabiki belki sen daha çabuk hissedersin oğlumu da 21 haftalar da hissetmiştim ben yaaa dimi çok ilginç Rabbimin mucizesi benimki de ayaklarını kaldirip ileri doğru oynatıyordu

Yaaa doğru ama senin 2. Çocuktu erken olması normal. Neyse bekleyeceğiz artık merakla
İçerde aerobik yapıyorlar

Verir tabii minnoşum, annelik bu annelik. Ağlarım ben ne olacak ki, belki beni ağlarken görünce susar. Çivi çiviyi söker.

Benimki de 20’sinde, dayanamazsam bir hafta erken giderim.
4 5 hafta bekleyebilenler benim gözümde bordo bereli.
Ajjajajaj cok haklisin varya gecen ay 1.5 ay vardi iki randevum arasinda uc kez acile gittim
Simdi o yuzden sakin kalmak istesemde basarmak imkansiz
Bak uyuyunca dinlenince bende de sikinti yok
Dinliyorum kendimi tekme duymuyorum ama belki kucuk hareket hissederim diye stresten onuda hissetmiyorum
bence seni tanımış ve napicani biliyo
Evet benide iyi tanidi basindan beri zor sahip oldugum icin kadin bana cok sakin davrandi ya sagolsun

Ay harika olmuşlar ellerine emeğine sağlık canım kesinlikle doğru söylüyorsun bir şeylerle uğraşınca hem insan fazla düşünmüyor hem de vakit hızlı geçiyor. Ben de bunları yaptım geçen yıl başlamıştım amigurumiye bunları yapabildim bi de çıngırak ve tırtıl yapmak istiyorum

Eklentiler

• 7022C48D-7830-46AC-A4D5-E12E39B71647.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 63
  • 03356846-0492-4303-8D6D-17A4852BEC35.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 60
  • 6E2D7752-9E24-4085-8303-AF24DA324205.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 56
  • 76338274-F3A3-4CFB-9504-30BA7212DDD0.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 63
Seninkilerde cok güzel hele kuzuya bayıldımmm hangi ipten örüyorsun peki..işin en zevkli yönüde inşallah bizim yaptıgımız oyuncaklarla oynucaklar nedense bnm yaptıklarm hep kocakafalı oluyor anlamış degilim mesela bu bebek kafası bana büyğk geliyor sninde öyle oluyormu

Eklentiler

• IMG_20220413_191020.webp
    61 KB · Görüntüleme: 85
Birde siyah saçlı kızda bana benziyor

Alize coton gold, orenbayan madame cottonla örüyorum kuzucum. Çok güzel incelikleri filan. Ben bebekten ümidi kesnce niloyayı filan birilerine verdm ama yine örcem. Her ne kadar sayılarına göre örsem de Kafaları büyük oluyor evet arkadaşımın oğluna ördüm en son şunu bunun kafa ölçüsünü 1 sıra az yaptım yine büyük oldu

Eklentiler

• 9802D879-0853-4E86-8E5F-83EFEB6BCD42.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 85
Allahımmm emzik de yapmış ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…