Ağlarsa ben de onunla beraber ağlarım zaten sulu göz bir anası var.Desin kurban olduğum desin totosunu ısırdığım olsun da desin yeterki
İlk baba diyip ağladıklarında da Anneaaağ diyecekler muhtemelen
Baba diye ağlaması işime geliyordu bunaldım mi aaaa bak babası seni istiyor diyordumvalla kuzum hiç sorma öğrendiğimiz dün gibi sanki zaman çabuk geçiyor hareketlerini 17.hafta da net hissetmeye başladım ama tekme gibi değil hala balık geziyor içimde süzülüyor resmen
Allah gücünü kuvvetini verir be anacımAğlarsa ben de onunla beraber ağlarım zaten sulu göz bir anası var.
Zaten ilk zamanlar muhtemelen onlarla beraber ağlayacağız, uykusuzluk, ağrılar sızılar derken.
17+ canım bu kişiye göre değişiyor tabiki belki sen daha çabuk hissedersin oğlumu da 21 haftalar da hissetmiştim ben
Şimdi 17. Hafta 16+ mı oluyor 17+ mı sana göreona göre hevesleneceğim
Süzülmek mi
11+0 da resmen taklalar atışını izleyişimiz geldi aklıma o kadar seri hareketler süzülüyordu resmen
Allah gücünü kuvvetini verir be anacımböyle motive etmeye çalışıyorum kendimi ben de
Yoksa el kadar bebe ağladığını düşününce şimdi bile gözlerim doluyo
Yaaa doğru ama senin 2. Çocuktu17+ canım bu kişiye göre değişiyor tabiki belki sen daha çabuk hissedersin oğlumu da 21 haftalar da hissetmiştim benyaaa dimi çok ilginç Rabbimin mucizesi benimki de ayaklarını kaldirip ileri doğru oynatıyordu
Verir tabii minnoşum, annelik bu annelik. Ağlarım ben ne olacak ki, belki beni ağlarken görünce susar.
Şimdi 17. Hafta 16+ mı oluyor 17+ mı sana göreona göre hevesleneceğim
Süzülmek mi
11+0 da resmen taklalar atışını izleyişimiz geldi aklıma o kadar seri hareketler süzülüyordu resmen
Allah gücünü kuvvetini verir be anacımböyle motive etmeye çalışıyorum kendimi ben de
Yoksa el kadar bebe ağladığını düşününce şimdi bile gözlerim doluyo
Yarışa girmez inşallahVerir tabii minnoşum, annelik bu annelik. Ağlarım ben ne olacak ki, belki beni ağlarken görünce susar.Çivi çiviyi söker.
Çoğu gitti azı kaldı canisii yakın zamanda hissedeceksin emin olamıyor ilkten insanYaaa doğru ama senin 2. Çocuktuerken olması normal. Neyse bekleyeceğiz artık merakla
İçerde aerobik yapıyorlar
Tövbe diyelim aman.Yarışa girmez inşallah
Allah eşlere şimdiden sabır versin şimdiden bol bol pratik yapıyorlar zaten
AhÇoğu gitti azı kaldı canisii yakın zamanda hissedeceksin emin olamıyor ilkten insan
Ay Buna da hazır olmak lazımTövbe diyelim aman.
Kocam da benimle lohusa depresyonuna girer diye çık kırkıyırım.
Depresyon benim işim bebeğim, kimseye bırakmam.Ah
Ay Buna da hazır olmak lazımFırsat bırakmadan ilk sen gir diyormuşum
Cok iyi ya bacaklarima basamiyorum bu aydaBende yok şu anlık karnımda zaten öyle yok kg göbeği gibi duruyor
Evet ayni sorunlar bende var topuklarim aciyorEllerimi kapatirken bazen geriliyor.yuruyus yapinca ayak tabanim aciyor.tansiyonunu ölc dediler ödem olunca
Ajjajajaj cok haklisin varya gecen ay 1.5 ay vardi iki randevum arasinda uc kez acile gittimBenimki de 20’sinde, dayanamazsam bir hafta erken giderim.
4 5 hafta bekleyebilenler benim gözümde bordo bereli.
Bak uyuyunca dinlenince bende de sikinti yokBenim uzanınca hafifledi ama tam geçmedi ayakları da üşüttüm sanırım ayaklara 2 saat sıcak su torbası koymak baya baya iyi geldi.
Ben de doktoruma sordum o da aynı cevabı verdi. Dinlenince geçiyorsa hafifliyorsa sorun yok dedi. Bi de bir sorunla gelen gebelerin genellikle bu sefer çok farklıydı dediklerinden bahsetti o zaman bi sorun olduğunu anlarsın dedi. Şimdi ben bu acıya da tanıdık oldum mesela
Asayiş berkemal sağolsun uğraştırmadı hiçata biniyo sıkıntı yok.
Evet benide iyi tanidibence seni tanımış ve napicani biliyo
Tuz tüketiminiz nasıl oda yapar ya da su tüketiminizde önemli çok fayda sağlarCok iyi ya bacaklarima basamiyorum bu ayda
Ay harika olmuşlar ellerine emeğine sağlık canımşiddetle katılıyorum sana.heleki evde oturan hamişler bişeyler yapsınlar.Bn örgü yapıyorum yoksa bnde paranoyak olucam iyice.cok faaydası oluyor kafa dagıtmaya birebir.becerebildigim kadar hemde bebişime örüyorummahsullerm bunlarda
Seninkilerde cok güzel hele kuzuya bayıldımmmAy harika olmuşlar ellerine emeğine sağlık canımkesinlikle doğru söylüyorsun bir şeylerle uğraşınca hem insan fazla düşünmüyor hem de vakit hızlı geçiyor. Ben de bunları yaptım geçen yıl başlamıştım amigurumiye bunları yapabildim bi de çıngırak tırtıl yapmak istiyorum
Birde siyah saçlı kızda bana benziyorAy harika olmuşlar ellerine emeğine sağlık canımkesinlikle doğru söylüyorsun bir şeylerle uğraşınca hem insan fazla düşünmüyor hem de vakit hızlı geçiyor. Ben de bunları yaptım geçen yıl başlamıştım amigurumiye bunları yapabildim bi de çıngırak ve tırtıl yapmak istiyorum
Alize coton gold, orenbayan madame cottonla örüyorum kuzucum. Çok güzel incelikleri filan. Ben bebekten ümidi kesnce niloyayı filan birilerine verdm ama yine örcem. Her ne kadar sayılarına göre örsem de Kafaları büyük oluyor evetSeninkilerde cok güzel hele kuzuya bayıldımmmhangi ipten örüyorsun peki..işin en zevkli yönüde inşallah bizim yaptıgımız oyuncaklarla oynucaklar nedense bnm yaptıklarm hep kocakafalı oluyor anlamış degilim mesela bu bebek kafası bana büyğk geliyor sninde öyle oluyormu
Onu bana benzeten de oldu acaba biz de birbizimize mi benziyoruz merak ettim şimdiBirde siyah saçlı kızda bana benziyor
Allahımmm emzik de yapmış yaSeninkilerde cok güzel hele kuzuya bayıldımmmhangi ipten örüyorsun peki..işin en zevkli yönüde inşallah bizim yaptıgımız oyuncaklarla oynucaklar nedense bnm yaptıklarm hep kocakafalı oluyor anlamış degilim mesela bu bebek kafası bana büyğk geliyor sninde öyle oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?