Sacımı yana atınca olablr evet ama tenim bi tık dha koyuOnu bana benzeten de oldu acaba biz de birbizimize mi benziyoruz merak ettim şimdi
Yemeklerimi bile cok tuzlu yapmam anlamadim cok ayaktayim oyuzdenmi boyleTuz tüketiminiz nasıl oda yapar ya da su tüketiminizde önemli çok fayda sağlar
Bnce aynıdır da ekranda bize ördükleri kücük geliyor heraldeAlize coton gold, orenbayan madame cottonla örüyorum kuzucum. Çok güzel incelikleri filan. Ben bebekten ümidi kesnce niloyayı filan birilerine verdm ama yine örcem. Her ne kadar sayılarına göre örsem de Kafaları büyük oluyor evetarkadaşımın oğluna ördüm en son şunu bunun kafa ölçüsünü 1 sıra az yaptım yine büyük oldu
Valla çok zam geldi kuzum ya ben allahtan renk renk almıştım geçen yıldan onları kullanıyordum ama bitti yeni aldıklarımı ören bayan madame cotton alıyorum 19 lira o ekonomi hobiyi bile vurdu ya ne diyeyimBnce aynıdır da ekranda bize ördükleri kücük geliyor heraldeama bnde attıgının kafası büyük gelmedi bana tam olmuş..bnde alize cotton golda para yetişttiremiyorum alize cotton gold hobby var ondan alıyorum her renginden digerinden alnca kısıtlanıyor renk sayısı .burda 25 lira hobbyde 13 lira bi ten rengini 25 olandan alıyorum yetsn diye
Bilemiyorum ki olabilir doktorunuza sorun yinede bence daha yolumuz uzun malumYemeklerimi bile cok tuzlu yapmam anlamadim cok ayaktayim oyuzdenmi boyle
Olsun artık ya psikolojimizden önemlimi herşey bebişler içinValla çok zam geldi kuzum ya ben allahtan renk renk almıştım geçen yıldan onları kullanıyordum ama bitti yeni aldıklarımı ören bayan madame cotton alıyorum 19 lira o ekonomi hobiyi bile vurdu ya ne diyeyim
Benimde 11/6 10/7 10/6 falan cikiyo.eskiden 12 /8 cikardi.hamilelikte bir hormon tansiyonu dusuruyormuş.Kaç gündür baş dönmem vardı bugün tansiyonumu olctum 10a 6 çıktı biraz düşük 12den düşmezdi hiç hamilelikten heralde bu durumda olan varmı
Ama basim hic dönmediKaç gündür baş dönmem vardı bugün tansiyonumu olctum 10a 6 çıktı biraz düşük 12den düşmezdi hiç hamilelikten heralde bu durumda olan varmı
Cuma ya randovum var inslahBilemiyorum ki olabilir doktorunuza sorun yinede bence daha yolumuz uzun malum
Benim çok donuyor bazen ayaktayken düşecek gibi oluyorumAma basim hic dönmedi
Aynen ama benimki özellikle çişe sıkıştığımda karnım patlıcak gibi çok hassaslaşıyor kasıklarım sızlıyor gibi oluyor. Sık sık çişe gidiyorum tutmakta zorlanıyorum tutunca kasıklarım acıyor sizinde böyle mi? Gece falan 7-8 kere sabaha kadar çişe gidiyorum yoruldum valla. Uykum çok bölünüyorArkadaşlar kasiklarimda hafif ağrılar var
Acaba sizde de oluyormu normal mi intde rahim buyumesinden kaynakli ağrılar olabilir diyor ama yine biraz tedirginjm
Ahh benimde öyle öğretmenim her teneffüsüm wc de geçiyor akşamlarıda aynı şekilde uykumu bölmezsemde kasık ağrısı yapıp uyanmak zorunda kalıyorum illaki daha önceki kontrolümde doktor idrar tahlili yaptırdı enfeksiyon azıcık vardı bol bol su iç ilaç kullanmaya gerek yok dedi günde 2 lt içmeye çalışıyorum oda wc ye çok sık çıkarıyor tabi ama enfeksiyon olmasından iyidir sizde 2 lt içmeye çalışın mutlakaAynen ama benimki özellikle çişe sıkıştığımda karnım patlıcak gibi çok hassaslaşıyor kasıklarım sızlıyor gibi oluyor. Sık sık çişe gidiyorum tutmakta zorlanıyorum tutunca kasıklarım acıyor sizinde böyle mi? Gece falan 7-8 kere sabaha kadar çişe gidiyorum yoruldum valla. Uykum çok bölünüyorbu bebeğin baskısı mıdır acaba herkeste mi böyle yoksa benim enfeksiyon faln mı oldu ki diye korkuyorum
Bende zorla içiyorum aynen o yüzden olabileceğini düşünüyorum. İlaçta içmekte zorlanıyorum inş yoktur. Geceleri uyurken sadece baş ucuma koyuyorum ağzım kuruyor çok susuyorum yudum yudum sabaha kadar 500 ml isteyerek içiyorum. Gündüzleri su içme isteği olmuyor yanıma getiriyorum unutmayayım diye aklıma geldikçe içiyorum mecburen. Ama 1,5 lt toplam ancadır günlük. Ama geceleri wc işi çok yoruyor beni ya gitmessem gecikirsem karnım acıyorAhh benimde öyle öğretmenim her teneffüsüm wc de geçiyor akşamlarıda aynı şekilde uykumu bölmezsemde kasık ağrısı yapıp uyanmak zorunda kalıyorum illaki daha önceki kontrolümde doktor idrar tahlili yaptırdı enfeksiyon azıcık vardı bol bol su iç ilaç kullanmaya gerek yok dedi günde 2 lt içmeye çalışıyorum oda wc ye çok sık çıkarıyor tabi ama enfeksiyon olmasından iyidir sizde 2 lt içmeye çalışın mutlaka
Her ihtimale karşı idrar tahlili verin nolur nolmaz ama bu wc işi bizi çok zorlucakBende zorla içiyorum aynen o yüzden olabileceğini düşünüyorum. İlaçta içmekte zorlanıyorum inş yoktur. Geceleri uyurken sadece baş ucuma koyuyorum ağzım kuruyor çok susuyorum yudum yudum sabaha kadar 500 ml isteyerek içiyorum. Gündüzleri su içme isteği olmuyor yanıma getiriyorum unutmayayım diye aklıma geldikçe içiyorum mecburen. Ama 1,5 lt toplam ancadır günlük. Ama geceleri wc işi çok yoruyor beni ya gitmessem gecikirsem karnım acıyor
Bnm hergün 9larda canmKaç gündür baş dönmem vardı bugün tansiyonumu olctum 10a 6 çıktı biraz düşük 12den düşmezdi hiç hamilelikten heralde bu durumda olan varmı
Benim yaşadıklarımı anlatmışsın suan aynı şeyleri yaşıyor herkez demekkiAynen ama benimki özellikle çişe sıkıştığımda karnım patlıcak gibi çok hassaslaşıyor kasıklarım sızlıyor gibi oluyor. Sık sık çişe gidiyorum tutmakta zorlanıyorum tutunca kasıklarım acıyor sizinde böyle mi? Gece falan 7-8 kere sabaha kadar çişe gidiyorum yoruldum valla. Uykum çok bölünüyorbu bebeğin baskısı mıdır acaba herkeste mi böyle yoksa benim enfeksiyon faln mı oldu ki diye korkuyorum
Evet vercem mecbur tek korkum ilaç kullanmak ilaç yutmak beni öğüttürüyorHer ihtimale karşı idrar tahlili verin nolur nolmaz ama bu wc işi bizi çok zorlucak
bende zorlayayım da ilaç içmiyim bari. Geceler haram oluyor yoksa sersem gibi oluyorum tam dalmışım ne güzel bi geliyor patlıycak gibi gidiyorum bi kaç damlaBenim yaşadıklarımı anlatmışsın suan aynı şeyleri yaşıyor herkez demekkiben baktırdım enfeksiyon cıktı ama suyu arttırdım kramplarm azaldı gece daha rahat yatıyorum
Benim surekli 10 /11 oluyor en fazla o yuzden hep basim donuyor ayakta cok duramiyorumKaç gündür baş dönmem vardı bugün tansiyonumu olctum 10a 6 çıktı biraz düşük 12den düşmezdi hiç hamilelikten heralde bu durumda olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?