2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benim surekli 10 /11 oluyor en fazla o yuzden hep basim donuyor ayakta cok duramiyorum
Ama doktor varis corabi verdi onunla daha iyim bas donmem de ciddi azalma var
Bende gittiğimde söyleyeceğim doktora 1 haftadır var bu baş dönmesi şeker yada tansiyondan suphelenmistim hızlı hareket etmemeye çalışıyorum tuzlu ayran ictim yine 10a 6 cikti

Canım benim de öyle hemen çişim geliyo, organlar sıkışmaya başladı ya rahim büyümedi ile beraber idrar torbası da etkilendi galiba :)

Bu arada doktorum bana sakın idrarını tutma çok zararlı bebeğe baskı yapar demişti.
Kizlar 19 haftalik kac Ay oluyor sizce
18+2 itibariyle imzamda tebrikler 4 aylık hamilesiniz diyordu canım, sanırım 4 ay.

Selamlar herkese , bayram haftasının birleşeceği söyleniyor. 5-6 Mayıs ‘ta randevusu olanlar , hastane/klinik / asistan tarafından aranıp değiştirildi mi? Yoksa özeller çalışmaya devam mı eder?

Basdonmen oluyormu seninde
Bende gittiğimde söyleyeceğim doktora 1 haftadır var bu baş dönmesi şeker yada tansiyondan suphelenmistim hızlı hareket etmemeye çalışıyorum tuzlu ayran ictim yine 10a 6 cikti
Evet bas donmesi cok vzrdi bende ama varis corabiyla duzeldi sanki
Hepsi duzelmese de mesela sahurda corapsiz oldugum icin basim direk donuyor bunu anliyorum birde cok ayakta kalirsam donuyor
Sekerden degil sanirim bu ay sekerim dusuk cikti ama gene donuyor
Ah ben 5. Aya girdikmi diye dusunmustum insanlara biraz daha duyurmamaya caliscam o zaman

Bu ay meselesi heryerde farklı yazıyor bende hangisine inanacagimi sasirdim

Eklentiler

• IMG_20220424_211825.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 76
Gece idrar sıkışıklığı bendede oluyor bende hep tutarım hiç alışkanlığım yoktur gece tuvalete gitmek ama bebek olunca gidiyorum artık yoksa baskı yapıyor karnım şişiyor ve sıkışıkken idrarımı birden yapamıyorum azar azar geliyor sizinde öyle mi acaba ? Birde bebek hareketlerini sıkışıkken hissedebiliyorum tek hala normal hissetmiyorum alt karnımın sertliğide geçti gibi bebek yukarı mı çıkıyor anlamadım gitti karnımda büyümüyor

Selamlar herkese , bayram haftasının birleşeceği söyleniyor. 5-6 Mayıs ‘ta randevusu olanlar , hastane/klinik / asistan tarafından aranıp değiştirildi mi? Yoksa özeller çalışmaya devam mı eder?
Bayram haftasi birlesecek ozellerde durum ne olur bilmiyorum lakin devlette tatil 9gun olacak

Canm 20+1 de 5 aylık oluyorsun yanı 1 hafta sonra 5 aylıksn

Canım değildir heralde bazen hıçkırık tutuyormuş bebekleri o da hareket yaratıyormuş.

Ben bebeğimi hissedemiyorum henüz
Ah bilmiyorum ki, artık iyice belirginleşti, her gün bu kadar olmuyor ama başladığında durmuyor geceleri özellikle, idrar yolu enfeksiyonu krampları yüzünden uyku da tutmuyor ya aklıma takıldı. Plesanta karın duvarında ise hissetmek zorlaşırmış, yakındır bence hissetmen artık iyice büyüdüler, hiç canını sıkma sağlıklı olsunlar yeter

Değildir herhalde. Benimki de çok hareketli gece falan gündüzde. Diyorum uyumuyo mu hiç. Babası yandık diyo uykuyu sevmicek herhalde diyo. Daha şimdiden baya hareketli.
Biraz rahatladim siz de öyle yazınca, napalim kostururuz peşlerinden inşallah, hele bı saglikla dogsunlar da

Reactions: Zzy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…