2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Doppler ile dinledikleri için 20den önce duymaları çok zor o yüzden öyle demişlerdir :)

Merhaba kızlar birşey soracagım. Bebeğinize isim düşündünüzmü?
Benim eşim HAYRUNİSA koymayı çok istiyor fakat ben kararsızım

Evet tutmuyorum genelde bazen sabahları cok uykulu oluyorum geç gidiyorum sonra kendime kızıyorum zararlı diye

Evet alıyordum canım ama yınede dıkkat et canım kucagıma ılk aylar aldıgımda oturduğum yerde almaya calısıyordum rabbım buyuk yardım edıyor canım

Çok çok üzüldüm inşallah bisey olmaz başka bi yolu yokmuymus? Rabbim aynı acıları göstermesin bir daha geçmiş olsun dualarim seninle rabbim şifa versin

Kızlar renkli ultrason ne zaman yapılır? Her hastane yapar mı
Devlet hastanelerini soruyorsanız çoğunda ekipman var diyebiliyorum ama randevu almak imkansız. Ben geçen hafta şehir hastanesine gittim renkli ultrason için. 18 haftalıktım bana 22. Ve 24. Haftalarda girmen gerekiyor ama ikiside dolu başka bir yerde baktırmalısın dediler. Bende özelde yaptırcağım. Bildiğim kadarıyla 18.-23. haftalar da yapılıyor diye biliyorum

Hangi bölüm yapıyor ?

Hangi bölüm yapıyor ?
Benim bildiğim perinatoloji bölümü. Ama ondan direkt randevu alamadım MHRS den bakınca bölüme yönlendirdi. Önce gidip kadın doğum doktoruyla görüşüyorsunuz o yönlendiriyor. Ama doktor 12. Hafta da yönlendiriyoruz zamanında randevu alabilirsin diye sen geç kalmışsın ama yine yönelendiricem bi şansını dene dedi

Cok iyi anlıyorum seni ama suyu arttırdıgımdan beri bi sabah 6 7 gibi uyanıyorum o kdar kramplarmda cok azaldı.birde bnde sag böbrekte taş var sürekli enfeksiyon yapıyor bıkmış durumdaym
Benimde yıllar önce bekarken sol böbrekte kum vardı kendi kendine düşüyordu suyla. Gebelikten önce bi ara tekrarlamıştı şuan inş bi sorun yoktur. 2 gündür şükür çok sızlamıyor hafta sonu çok yorulmuştum uykusuzluk misafir falan o yüzden de uyku sistemi bozulunca da keyifsiz ve takıntılı oluyorum. İnş ondandır. Yarın randevüm var tahlil vericem bakalım. Korkudan su içmeye başladım

Çok çok üzüldüm inşallah bisey olmaz başka bi yolu yokmuymus? Rabbim aynı acıları göstermesin bir daha geçmiş olsun dualarim seninle rabbim şifa versin
Allah razı olsun kardeşim beklemedeyiz doktor bebek iyi diyor igne vuruyoruz devamli yatiyorum simdilik beklemedeyim insallah sonu güzel olsun ne diyeyim

Aslında geç kalmış sayılmazsınız,zaten devlette randevular 2 hafta sonraya açılıyor en çok.Yarin mesela saat 15.59 da MHRS de hazır olun alacağınız bölümü filan seçip bekleyin saat tam 16.00 olunca ara tuşuna basın o zaman çıkıyor randevu,hemen almanız lazım.Yarin bakarsanız 12 Mayıs'a randevu alırsınız haftaniz da geçmemiş olur hem daha

Şişene Az bir limon sıkarakta içebilirsn oda iyi oluyor.sag salim geçirsek bu günlerii başka birşey istemiyorm

Tsh nedir

Teşekkür ederim şehir hastanesindeki hem doktor hem sekreter öyle söyleyince dedim herhalde doğrudur ama denicem mutlaka çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…