• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
4.3 ve 4.5 yazıyor fotolarda ayrı ayrı. Netten baktım bu değerler çok fazla çıkıyor. Ultrason fotosu karşılaştırma sebebim neredeyse sırttan ölçmüş eklediğim fotolarda belli biraz. Üstte de dediğim gibi son çare devlete gidip perinatologa sevk isticem. Gerekli görürlerse verirlermi zaten
Evet mesela ben özel hastaneye girmiştim doktor beyin sıvısında genişleme görüyorum deyince hemen radyoloji bölümün gönderdi beni orda detaylı baktılar. Allah yüreğine ferahlık versin canım, şuan ne halde olduğunu anlamak zor değil..
Umarım her şey yoluna girecek. Sen sakin ol ve tez vakitte başla bir doktora muhakkak git.

Yarın 4 te gidiyorum başka doktora. Bu direk nift veya amniyosentez dedi. 11+1 deyim yani 12+1 de nasıl yanlış sonuç alabilir ben hala onu anlamıyorum. Direk o zamana kadar geçebilir kalnlık diyip git test yaptır dedi. 12+larda ikili yaptıranlar boşuna yaptırıyor demekki ona göre. Oysaki çok da güvenirdim neyse
Evet mesela ben özel hastaneye girmiştim doktor beyin sıvısında genişleme görüyorum deyince hemen radyoloji bölümün gönderdi beni orda detaylı baktılar. Allah yüreğine ferahlık versin canım, şuan ne halde olduğunu anlamak zor değil..
Umarım her şey yoluna girecek. Sen sakin ol ve tez vakitte başla bir doktora muhakkak git.

18+5 haftalık hamileyim ancak karnım çok az çıktı normal mi ilk gebelik. İnternette ki fotoğraflara bakıyorum bu haftalarda çok çıkmış karnı bazılarının
Benimde az dar giyersem belli
Ustumde trencle anlayan yok
Kizlar herkes tekme hissetmis ben daha hic hissetmedim ya normal deml

pecan pecan @hatibulut @dream_catcherr kızlar nasılsınız var mı güzel haberler
Ben sürekli kendimi dinliyorum, bir sorun var mı diye. Dinleniyorum bol bol, bayram tatili bitince ilk muayene.O zamana kadar hep tetikteyim. Çok teşekkürler sorduğun için ❤️

Bu arada bayram tatili 9 gün değil galiba , bugün kabine toplantısında hiç konuşulmamış.

Ben sürekli kendimi dinliyorum, bir sorun var mı diye. Dinleniyorum bol bol, bayram tatili bitince ilk muayene.O zamana kadar hep tetikteyim. Çok teşekkürler sorduğun için ❤️

Bu arada bayram tatili 9 gün değil galiba , bugün kabine toplantısında hiç konuşulmamış.
İnsan kafayı meşgul edecek bir şey bulamayınca kendini dinliyor canım çok normal, bir de senin özel bir durumun var şuan
Ama nasıl ki bebeğin gelmesi bir mucizeyse ve bizimle çok da bir alakası yoksa gebeliğin devamı ve sağlıkla ilerlemesi de aynı şekilde işte.
Bize düşen tevekkül ve sabır🙏
Her şey güzel olacak inşallah.

selam hanımlar hepinize sağlıklı gebelik diliyorum kolaylıkla kucagmıza Alalım bebisleri bende dort bucuk aylık hamileyim bebişimiz kızmış gecen hafta öğrendim sağlıkla kavusalim insaallah 28 eylul gibi dogum ama simdiden cok korkuyorum 😱😱😱

selam hanımlar hepinize sağlıklı gebelik diliyorum kolaylıkla kucagmıza Alalım bebisleri bende dort bucuk aylık hamileyim bebişimiz kızmış gecen hafta öğrendim sağlıkla kavusalim insaallah 28 eylul gibi dogum ama simdiden cok korkuyorum 😱😱😱
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin. Hiç düsünmeyin ben ilk hamilelikte gece yarısı uyanıp doğum düşünürdüm herşey olacağına variyo şimdi 3. Gelecek 😄 bi şekilde doğacak öyle ya da böyle yeterki sağlıkla gelsin. Bebek doguyo 5 dk sonra herşey unutuluyo

Ya benim bebis kasiklarimda hissediyorum cok asagida deilmi😒 hareketleri kasiklarimda
Ben çoğu zaman kasıklarımda hissediyorum çünkü ayakları orda 😅 kafası göbek deliği hizamda üst tarafta hafif oynama hissediyorum sadece ama benim kız çok hareketli maşallah artık babası da elini koyunca hissediyo tekmeleri

Kızlar bende bulantı geçti gibi ama ağzımın tadı hiç yok ne yesem ağzımda leş gibi bi tat bırakıyo midem yanıyo hele su içince midem fena oluyo sizde ne var ne yok

Back
X