• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benimde az dar giyersem belli
Ustumde trencle anlayan yok
Kizlar herkes tekme hissetmis ben daha hic hissetmedim ya normal deml
Benimde belli olmuyo otobüste yer vermiyolar sinirleniyorum haha herkes tekmeleri aynı zamanda hissetmiyomuş ben bayadır hissediyorum ama 23 24. Haftada başlayanlarda varmış

Bn sordumda normal dedi.yavas yavas yuksrda hissetmeye başladım bile göbek deliğinin etrafında 🥰
Bende sorduum onu genelde hep solum da diye hakkaten sola meyilli büyüyor dedi 20.haftada göbek deliğinin üzerinde olur dedi yani artık bariz hamile modu online 😇 benim midem çok çıkıyordu artık göbek ve mide birleşti sanırım 😂 gelsin mi göbekler 🥰🥰

Eklentiler

• IMG_20220426_101057.webp
    IMG_20220426_101057.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 91
Şimdi bikaç kişi ile konuştum da 11. Hafta fotosu falan attılar neredeyse hiç fark yok benim bebeğimle. Bayramdan önce bi doktora daha gidip içimi rahatlatmam lazım gerekirse devlete gidip yönlendirme isticem
İnşallah güzel haberler alırsın gönlüne su serpilir canim dualarımız seninle

Merhaba, bugün sabah ayrıntılı usg vardı bebeğimiz gayet iyi çok şükür gelişimi, boyu ağırlığı, organlarda çok şükür bi sıkıntı yok. Rahim ağzımdaki hunileşme ve kısalmaya da baktı perinatolog. Proluton ve progestan ile birlikte yatak istirahati iyi gelmiş dedi. Suan için dikiş vs gerek yokmuş. Progestan pazar akşama kadar içmeye devam edeceğim. İğne yapmaya gerek görmedi. 7 mayısta tekrar kontrol var, o zaman da bakılacak duruma göre ilerleme yapacağız. Yatak istirahati devam tabi. Ben de haberler böyle şimdilik 🙂
Canim haberlerin güzel olmasina çok sevindim 🥰 çalışıyor muydun yeterki bebişin iyi olsun bir süre dinlenirsin hem sağlıklı bir şekilde alacağız kucağımıza inşallah 😇

Ben sürekli kendimi dinliyorum, bir sorun var mı diye. Dinleniyorum bol bol, bayram tatili bitince ilk muayene.O zamana kadar hep tetikteyim. Çok teşekkürler sorduğun için ❤️

Bu arada bayram tatili 9 gün değil galiba , bugün kabine toplantısında hiç konuşulmamış.
Yaaa ne demek olur mu öyle sey kalbim dualarım sizinle ❤️ inşallah güzel şeyler olacak onlar iyi olsun yeter ki herşeye razıyız 😇 bilim kurulu bugün toplanacak mis belki ordan çıkar bı haber eşimin iş yeri özel onlar şimdiden hem Ramazan bayramını uzattılar hem de kurban bayramını

İnşallah güzel haberler alırsın gönlüne su serpilir canim dualarımız seninle
Çok teşekkür ederim zaten bu sitedeki bikaç bayan içime öyle bi su serpti ki. Benim bebeğimin burun kemiğini görmüştü doktorum down sendromunda görüntülenemiyormuş bide yanlış ölçümle ilgili bi iki yabancı makale atan oldu. Tabi bunların hepsi belki şanslı örneklemeler ama yine de doktora gidene kadar buna ihtiyacım varmış onu anladım.

Canim haberlerin güzel olmasina çok sevindim 🥰 çalışıyor muydun yeterki bebişin iyi olsun bir süre dinlenirsin hem sağlıklı bir şekilde alacağız kucağımıza inşallah 😇
Çok teşekkür ederim ben ve eşim de çok rahatladık 🥰 çalışıyorum evet ama sanırım bundan sonrasını raporla falan halledicem, tekrar kasılma olmaması için. Aminn inşallah 🤲🙏 Bugün de sağlık ocağına gittim kan, idrar verdim, tetanoz aşısı oldum, bebeğimin kalp atımına bakıldı şükür herşey yolunda şimdilik 🧿

Çok teşekkür ederim zaten bu sitedeki bikaç bayan içime öyle bi su serpti ki. Benim bebeğimin burun kemiğini görmüştü doktorum down sendromunda görüntülenemiyormuş bide yanlış ölçümle ilgili bi iki yabancı makale atan oldu. Tabi bunların hepsi belki şanslı örneklemeler ama yine de doktora gidene kadar buna ihtiyacım varmış onu anladım.
Kesinlikle öyle ben sizi tanımıyorum mesela ama risk olduğuna da inanmıyorum ölçümlerde sapmalar olabilir ki siz en başında gitmişsiniz 14.haftaya kadar yolu var ben son hafta da gitmiştim o yüzden net bı ultrason görüntüsü atamadım size. Gönlünüzü ferah tutun 🥰

Çok teşekkür ederim ben ve eşim de çok rahatladık 🥰 çalışıyorum evet ama sanırım bundan sonrasını raporla falan halledicem, tekrar kasılma olmaması için. Aminn inşallah 🤲🙏 Bugün de sağlık ocağına gittim kan, idrar verdim, tetanoz aşısı oldum, bebeğimin kalp atımına bakıldı şükür herşey yolunda şimdilik 🧿
Çok şükür ❤️ şifa olsun inşallah sağlık ocağı demişken benim de geçen hafta gitmem gerekiyordu bugün gideyim bari teşekkürler hatirlattiniz 🙈😅

Bebeği sürekli aynı yerde hissetmek normal mi yani sadece sağ tarafta bir seyirme hissi oluyor solda olmuyor mesela normal mi acaba bu

Kesinlikle öyle ben sizi tanımıyorum mesela ama risk olduğuna da inanmıyorum ölçümlerde sapmalar olabilir ki siz en başında gitmişsiniz 14.haftaya kadar yolu var ben son hafta da gitmiştim o yüzden net bı ultrason görüntüsü atamadım size. Gönlünüzü ferah tutun 🥰
Şuan yoldayım bi doktora daha gidiyorum beklemek mahfedici oldu. Bu da olumsuz konuşursa devlete gidip Perinatoloji ye sevk isticem. Adana da özel perinatoloji yok mersinde varmış oraya da düşük tehlikemden dolayı gitmem zor yol ortalama 1.5 saat sürer

Bebeği sürekli aynı yerde hissetmek normal mi yani sadece sağ tarafta bir seyirme hissi oluyor solda olmuyor mesela normal mi acaba bu
Evet benin 1 hafta hep soldandi ayni yerde. sonra sagdan bi gün sonra asagida hissettim.sonra yine soldan hissettim 2 gün.sonraki gub sol sag degisiyor.

Mrb iyi olmanıza sevindim gercekten, kullandığınız progestan fitil su gibi akıntı yapıyor mu size? Artık her şeyden korkar oldum progestana tekrar başladığımdan beri su gibi akıntım var başka konularda normal olduğu yazıyor ama amniyon sıvısı mı acaba diye de endişeleniyorum

Back
X