- 9 Ağustos 2011
- 7.772
- 1.541
- 448
- 41
Canım iyiyim ytmaya devam ignelere devam bayramdan sonraya kdr yatak istirahatine devam bebegi şükürler olsun hissedince insan umut doluyor insallah hepimiz bu dönemi atlatiriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım iyiyim ytmaya devam ignelere devam bayramdan sonraya kdr yatak istirahatine devam bebegi şükürler olsun hissedince insan umut doluyor insallah hepimiz bu dönemi atlatiriz
Ayrintiliya girdinizmiBn sordumda normal dedi.yavas yavas yuksrda hissetmeye başladım bile göbek deliğinin etrafında![]()
Insllah bende solumda hissederdim kasiklarimda dunden beriBugun bende kasiklarimda hissrdiyorum.gobegimin solunda hissederdim ins her sey yolundadir.
Aynaya ne hacet canim ben burdayım diyor miniğin maşallahmaviss_34 göbekler çıkmış, benim evde bir boy aynası olmadığı İçin en size şöyle bir fotoğraf bırakayım
![]()
Çıkınca bizleri de haberdar et inşallah hiç biseye gerek kalmadan verir güzel haberiŞuan yoldayım bi doktora daha gidiyorum beklemek mahfedici oldu. Bu da olumsuz konuşursa devlete gidip Perinatoloji ye sevk isticem. Adana da özel perinatoloji yok mersinde varmış oraya da düşük tehlikemden dolayı gitmem zor yol ortalama 1.5 saat sürer
İnşallah canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına çoğunluğu muzun randevusu bayram sonrasında sanırsamCanım iyiyim ytmaya devam ignelere devam bayramdan sonraya kdr yatak istirahatine devam bebegi şükürler olsun hissedince insan umut doluyor insallah hepimiz bu dönemi atlatiriz![]()
18 inde de mi varmış grev benimde randevum 18inde iptal ederlermi acaba şehir hastanesindeHangi tarihe aldın randevuyu grev 5-6 17-18 26-27 mayista
Aboo baya çıkmış minnoş yesinlerBende sorduum onu genelde hep solum da diye hakkaten sola meyilli büyüyor dedi 20.haftada göbek deliğinin üzerinde olur dedi yani artık bariz hamile modu onlinebenim midem çok çıkıyordu artık göbek ve mide birleşti sanırım
gelsin mi göbekler
![]()
Kesinlikle hastaneyi ara sor canim grev etkiliyor mu diye çoğu kişiyi arayıp iptal etmişler mesela benim ki iptal olmadı diye gittim kapı duvar kimse yoktu geçen ki grev de18 inde de mi varmış grev benimde randevum 18inde iptal ederlermi acaba şehir hastanesinde
Farklılık gösterebilir nedense çoğu doktor sağlık ocağının sonuçlarına bakmıyo bile belki yeniden isteyebilir doktorunuz .ama çok yüksek çıkcağını sanmam. Bende bugün tetanoz aşısı için çağırdılar ama ikizlerde yaptırmamıştım şimdi yaptırsammı kararsızım . Kalp atışıda dinlemeyi isteyecem bakalım dinleteceklermiKızlar benim tsh kontrol altında tutulduğu İçin aylık rutin kan veriyorum ona göre doz ayarlaması yapıyoruz.
Doktorum izinliymiş bu hafta, e diğer haftada bayram. Ben de sağlık ocağına gidip kan verdim.
Sağlık ocağında kan veren oldu mu tsh için bildiğim kadarıyla labaratuvar farklılığı olabiliyor özellikle sağlık ocaklarında bi tık yüksek çıkıyor diye aklımda kalmış.
Var mı başına gelen? daha sonucum çıkmadı ama.
Bu arada hemşireye kalp atışını dinleyebiliyor muyuz dedim? 20. Haftadan sonra duyabiliriz şimdi duyamayız dedi.
Yarın sonucu almaya geldiğinizde bi deneriz dedi ama şimdi duramayız falan ben panik olurum o yüzden istemedim:)
Bence saçmalıyor çünkü ben Bursa daha erken haftalarda sağlık ocağında kalp atışı dinlendiğini biliyorum.
Perşembe günü gidecegim cok az kaldıAyrintiliya girdinizmi
Aynen aramam lazım öyleyse. Sağlık bakanlığında arkadaşımda var bakayım öğrenebilirmi onad sorayımKesinlikle hastaneyi ara sor canim grev etkiliyor mu diye çoğu kişiyi arayıp iptal etmişler mesela benim ki iptal olmadı diye gittim kapı duvar kimse yoktu geçen ki grev de
Oyyy maşallah bu tam bebek artık ya benimkisi yarısı mideAboo baya çıkmış minnoş yesinlerbnmkide genelde solda vuruyor
göbek deliğimm dışarı cıktı bnm ordan anlıyorım yukarı cıktıgını seninde dısarı cıktımı
![]()
Sevinçli haberlerle gel canimOrtalama 3 dk sonra renkli ultrasonda bakılcak dua edin nolur![]()
Yani bide uzaksa yazık boşu bosuna gitmiş olma çok sinir bozucu eli boş dönmekAynen aramam lazım öyleyse. Sağlık bakanlığında arkadaşımda var bakayım öğrenebilirmi onad sorayım
Sorma hem uzak 1.30 saat otobüsle gidiyoruz. Hemde aynı gün memlekete gidelim diyorduk.Yani bide uzaksa yazık boşu bosuna gitmiş olma çok sinir bozucu eli boş dönmek
Senin minnoşta belli baya canm poz güzel olmuş amamaviss_34 göbekler çıkmış, benim evde bir boy aynası olmadığı İçin en size şöyle bir fotoğraf bırakayım
![]()
Yaptirdiginda bı zararı olacağını düşünmüyorum sonuçta ilkokuldan bu yana olduğumuz aşılar aksine faydası olur sadece ameliyat için değil günlük hayatta da insanın başına küçük kazalar gelebiliyorTetanoz aşısını yaptırdınızmı. Bugün sağlık ocağından çağırdılar hem izlem hemde aşı için. İkiz gebeliğimde doktorum pek önermemişti nasıl olsa ameliyathaneler steril eskisi gibi değil diye.şimdide kararsızım takipli doktorumda birşey söylemedi yaptır yaptırma diye.