• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Yaptirdiginda bı zararı olacağını düşünmüyorum sonuçta ilkokuldan bu yana olduğumuz aşılar aksine faydası olur sadece ameliyat için değil günlük hayatta da insanın başına küçük kazalar gelebiliyor
Yani doğrusun aslında yaptırmakda zarar olmaz. Belkide ne bileyim bazı yorumlar okumuştum aşıdan sonra bebeiğin kalbi durdu yavaşladı gibi endişe yaptı biraz bende

Yani doğrusun aslında yaptırmakda zarar olmaz. Belkide ne bileyim bazı yorumlar okumuştum aşıdan sonra bebeiğin kalbi durdu yavaşladı gibi endişe yaptı biraz bende
Allah korusun canim olacağın önüne geçilmiyor ama sen bilirsin etkilemiş olmayayım ilkinde olmuştum ben hiç bir sorun yaşamadım kolumun ağrısı dışında

Oyyy maşallah bu tam bebek artık ya benimkisi yarısı mide 😅 çok ilginç ama benim ilk oğlumda da çıkmadı göbek deliği bunda da yok şimdilik bide ortadan bir çizgi iniyormus mesela oda olmamisti
Yapısal canım demekki bnde çizgide var.amann saglıklıca doguralmda gerisi mühim degil🤲🏼rüyamda dogurucakmışım içimi bi korku salmış cins bi ebeye denk geldim bana su cocuguda dogurtalm diyordu bnde bn cocuk değilim yaşım 30 diyordum hala etkisindeym 🤣

Öyle olsa bile memleket dönüşü geç olur ayrıntılı için bakalım ne diyecekler öne almaları lazım.aynen canım öğrenip içimi rahatlatmak lazım
Haklısın randevu bulmak da sıkıntı devletler de iki hafta sonrasına veriyorlar

Yapısal canım demekki bnde çizgide var.amann saglıklıca doguralmda gerisi mühim degil🤲🏼rüyamda dogurucakmışım içimi bi korku salmış cins bi ebeye denk geldim bana su cocuguda dogurtalm diyordu bnde bn cocuk değilim yaşım 30 diyordum hala etkisindeym 🤣
Amin canım inşallah 😍 ya aslında ne düşünerek yatarsan o yönde rüyalar görüyorsun bide ilk doğum olacak ya başına nasıl bişey gelecek bilmiyorsun onun tedirginliği de var ben hiç unutmuyorum sezeryan a ağlayarak girdim ağlayarak çıktım ama acıdan falan değil tamamen duygusal çok başka bir duygu ya bu sefer arkamda oğlumda kalacak içim çıkar heralde ağlamaktan 😅

Amin canım inşallah 😍 ya aslında ne düşünerek yatarsan o yönde rüyalar görüyorsun bide ilk doğum olacak ya başına nasıl bişey gelecek bilmiyorsun onun tedirginliği de var ben hiç unutmuyorum sezeryan a ağlayarak girdim ağlayarak çıktım ama acıdan falan değil tamamen duygusal çok başka bir duygu ya bu sefer arkamda oğlumda kalacak içim çıkar heralde ağlamaktan 😅
Senin durum daha farklı onu düşüneceksin ikiye bölüneceksin.hikayelerinizi hikayemi cok merak ediyorum sabırsızlanıyorum.🤗

Tetanoz aşısını yaptırdınızmı. Bugün sağlık ocağından çağırdılar hem izlem hemde aşı için. İkiz gebeliğimde doktorum pek önermemişti nasıl olsa ameliyathaneler steril eskisi gibi değil diye.şimdide kararsızım takipli doktorumda birşey söylemedi yaptır yaptırma diye.
Bn yaptırdım ikinciside ayın 9nda bi sorun olmadı canm

Ense kalınlığı 4. 46 çıktı maks sınır 3 müş şimdi kan falan aldılar perinatoloji ye yönlendirdiler ama 13 mayısa kadar yok yani randevu falan :(

Şimdi bikaç kişi ile konuştum da 11. Hafta fotosu falan attılar neredeyse hiç fark yok benim bebeğimle. Bayramdan önce bi doktora daha gidip içimi rahatlatmam lazım gerekirse devlete gidip yönlendirme isticem
Canm bnmde 11.haftafw görüntüsü böyleydi ama ense kalınlığı ölçmedi hşç

Eklentiler

• IMG_20220426_121820.webp
    IMG_20220426_121820.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 91
Çok şükür ❤️ şifa olsun inşallah sağlık ocağı demişken benim de geçen hafta gitmem gerekiyordu bugün gideyim bari teşekkürler hatirlattiniz 🙈😅
Beni de aradılar dün çağırdılar gittim ben de bugün sonraya kalmasın diye minimum hareket ile hallettim işlerimi 🥰 gidin gidin ihmal olmasın, sorduğunuz ve ilginiz için de ayrıca çok mutlu oldum 💖

Mrb iyi olmanıza sevindim gercekten, kullandığınız progestan fitil su gibi akıntı yapıyor mu size? Artık her şeyden korkar oldum progestana tekrar başladığımdan beri su gibi akıntım var başka konularda normal olduğu yazıyor ama amniyon sıvısı mı acaba diye de endişeleniyorum
Çok teşekkür ederim🥰 ben progestanı kapsül olarak kullanıyorum, fitil kullanmadım hiç. Ancak kapsul olan herhangi bi su gibi akıntı yapmadı sadece daha çok idrara çıktım ve akınyı miktarı biraz arttı ama su gibi olmadı hiç. Fitilde farklı bir etki yapıyorsa bilemiyorum, kullanan arkadaşlara sormak lazım ancak içinizi ferah tutun evham yapmayın hemen, doktorunuz ile iletişim halindeyseniz ona danışmanız en doğru ve sağlıklısı olur, sevgiler.. 🌸

Ense kalınlığı 4. 46 çıktı maks sınır 3 müş şimdi kan falan aldılar perinatoloji ye yönlendirdiler ama 13 mayısa kadar yok yani randevu falan :KK43:
Öncelikle içinizi ferah tutun, iyi düşünün ki herşey iyi olsun inşallah.. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ancak eğer durumunuz imkanınız varsa şehrinizdeki bildiğiniz iyi bir özel hastaneden iyi bir Perinatolog randevusu alıp baktırın en kısa sürede. Böylece kendinizi strese sokmadan güzel zamanlar geçirirsiniz, iyi düşünün iyi olsun herşey yoluna girecek inanıyorum 🤲💗

Benim 15.haftada çağırdılar sağlık ocağından yaptırmıştım sonraki hafta doktora gittiğimde 20.haftadan önce yapılmaz bebeği düşürebilirdin dedi bereket düşük tehliken yoktu dedi erken doğumu tetikliyormuş 20.haftadan önce yapılmazmış 2. Aşımı 20.haftaya vermişlerdi gittiğimde şikayet edicem aile hekimini çok şükürki bebeğime bişey olmadı 2.yi bende olmak istemiyorum o yüzden doktoruma tekrar danışıcam

Aynaya ne hacet canim ben burdayım diyor miniğin maşallah 💙 isim düşündünüz mü bu arada 😍
Tam içime sinen bir isim bulamadım canım daha 🙈
Ege diye düşünüyoruz ama o da kuranda geçen bir isim değil, yanlış anlaşılmasın öyle çok bilgi sahibi olduğum şeyler değil bu konular herkes kadar yapmaya çalıştığım şeyler var ama geçen bir yakınmış kuranda geçmezse isimsiz diye çağırılıyor falan dedi içime bir şey oturdu nedense. İstemsizce etkilenmişim.

Senin ilk oğlunun ismi ne 2. Ye düşündünüz mü?💕
Ense kalınlığı 4. 46 çıktı maks sınır 3 müş şimdi kan falan aldılar perinatoloji ye yönlendirdiler ama 13 mayısa kadar yok yani randevu falan :KK43:
Stresle yaşamak ne zor şey..
Allah yardımcın olsun canım. Sonuç ne olursa olsun sürekli kendine hatırlat olur mu ‘bunun sebebi sen değilsin, nasip’

Bu gittiğin farklı bir doktordu dimi?

Benim 15.haftada çağırdılar sağlık ocağından yaptırmıştım sonraki hafta doktora gittiğimde 20.haftadan önce yapılmaz bebeği düşürebilirdin dedi bereket düşük tehliken yoktu dedi erken doğumu tetikliyormuş 20.haftadan önce yapılmazmış 2. Aşımı 20.haftaya vermişlerdi gittiğimde şikayet edicem aile hekimini çok şükürki bebeğime bişey olmadı 2.yi bende olmak istemiyorum o yüzden doktoruma tekrar danışıcam
Kuzu o detayları hiç bilmiyorum ama sen tetanoz aşını yaptırırken bana da erken gelmişti, bahsi geçmişti hatta burda anımsıyorum.
Bana özellikle 20. Haftadan sonra dediler çünkü. Çok şükür sorunsuz atlattın ama şikayetini yap başka kişilere sebep olmasın bu insanlar.

Çünkü sen gitmemişsin özellikle arayıp çağırmış kim bilir kaç kişiyi çağırdılar böyle.

Back
X