• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kuzum yok bi şey söylemedi, hatta ben sordum hangisini bulabiliyorsan onu yaptır ama boğmacalı bulabilirsen tabi o daha iyi olur dedi ( nerden öğreniyorsunuz bu detayları der gibidnshsh)😂

Gerçekten öyleydi her şeyi belli çok tuhaf darısı bir kaç hafta sonra başına💕
😅😅 araştırıyoruz hocam elimiz armut toplamıyor bizim de deseydin hahah 🙈
Difteri boğmaca tetanoz olan sadece bunu bulabildim diğerlerinde çocuk felci ve bilmem ne influenza için de aşı bulunuyor. Canım darlaniy 🤣
Ben de bugün doktoruma yazdım aşı ismi istedim bakalım inşallah elim boş dönmem 😅😅

İnşallah canım 16 gün kaldı şaka maka geri sayıma devam ediyoruz 🤩

Kızlar bugün kendime alışveriş yaptım biraz. Yalnız mağazalarda hamile seçenekleri çok kısıtlı çoğu online satışa açıkmış. Bende internetten sipariş verdim. Birkaç tayt tişört. Elbise olarakta hep oversıze giydiğim için hepsi oluyor şu an hamilelik için ayrı almadım. Lcw’da uygun fiyatlar. İlk defa üye olduğum içinde indirim geldi 80tl civarı ilgileniyorsanız bakın derim.

Çok iyi anlıyorum seni. İlk haftalarda ben de bi uyandım iç çamaşırım sırılsıklam nasıl korktum anlatamam hala da arada az az geliyor ama suyunda hiç sorun görmedik şimdiye kadar. İnsan bi an napacağını şaşırıyor çünkü hiç bi fikrin yok bu su ne bebek nasıl ne yapıcam. Doğana kadar bu endişeler hiç bitmiycek. Yolu yarıladık çok şükür bundan sonrasında da sadece dua edip bekleyebiliriz. Rabbim doğumdan sonraki o rahatlamayı o güzel hissi hepimize yaşatsın hep iyi haberler alalım topiğimizde 🤲🏻
inşallah😍aynen çok şükür anne olmak gerçekten çok zormuş.demekki bu sıvıda normal kalbindeki parlak noktoda aklıma takıldı

inşallah😍aynen çok şükür anne olmak gerçekten çok zormuş.demekki bu sıvıda normal kalbindeki parlak noktoda aklıma takıldı
En ufak şeylere takılıyor insan ama sonunda endişelerimiz boşunaymış diyeceğiz inşaallah eskiden daha mı kolaymış ne görüp bilmemek daha iyi sanki insan düşünmüyor en azından

Kızlar her şey yolunda bizde, detaylı ultrasonu tamamladık 21+3 gözüküyor ve 408 gram💙

Tetanoz aşısını sordum, boğmacalı olanı yaptırabiliyorsan o daha iyi tabi dedi. Serviks uzunmuşum da 4.4 mm çıktı.
İlişki haftada bir iki kere olabilirmiş, şeker yüklemem de 24. Haftada. Ben de haberler böyle bir de size bir bonus bırakıyorum🐣
Ya birsey sorcam sizlere benim gecmeyen siddetli oksuruk var karnim kasiliyor ve oksururken idrarimi kaciriyorum geberiyorum nerdeyse cok siddetli derecede oluyor 😪😪😪

Kızlar bugün kendime alışveriş yaptım biraz. Yalnız mağazalarda hamile seçenekleri çok kısıtlı çoğu online satışa açıkmış. Bende internetten sipariş verdim. Birkaç tayt tişört. Elbise olarakta hep oversıze giydiğim için hepsi oluyor şu an hamilelik için ayrı almadım. Lcw’da uygun fiyatlar. İlk defa üye olduğum içinde indirim geldi 80tl civarı ilgileniyorsanız bakın derim.
Ay bende yazıcaktım gruba bu konu hakkında. Lcw da çok güzel hamile emzirme atleti var. Çevremdeki herkes sütyenden ziyade atlet almamı önerdi. İç çamaşırcılardaki atletler kalitesiz geldi gözüme. Bir bakın derim lc de güzel emzirme atleti var ve piyasaya göre uygun fiyatı kaçırmayın

Rica ederim çiçeğim ne demek. Beni de çok bunaltıyordu düşünmek. Suan daha rahatım hatta bebenin doğru düzgün kıyafeti yok hiç ama alınır ya amaan 😅
Bez hem pahalı bi ürün dalı gün geçtikçe de zamlanıyor bekletme gereği duymadım.
Gerisi bebelerimizin iriliğine vücut tipine bacak yapısına göre bile değişecek 🤩 eksikler tamamlanır. Bebeğim zayıf olacak gibi durursa 1 bedene ekleme yapacağım ben de.
Bir de Prematüre İkiz bebeli bir anne premium care kullanıyordu. bebeklerin hassas cildinde bile sorun yaşamamış ona da güvendim biraz 🙈
Dua edelim de bizimkiler sorun çıkarmasın 🥰😅
Yaaa ben daha hiç bez almadım panikledim şuan 🙈

Ay bende yazıcaktım gruba bu konu hakkında. Lcw da çok güzel hamile emzirme atleti var. Çevremdeki herkes sütyenden ziyade atlet almamı önerdi. İç çamaşırcılardaki atletler kalitesiz geldi gözüme. Bir bakın derim lc de güzel emzirme atleti var ve piyasaya göre uygun fiyatı kaçırmayın
Ben atlet giyemiyorum ya nedense 😂 o yüzden sütyen aldım hep

Kızlar her şey yolunda bizde, detaylı ultrasonu tamamladık 21+3 gözüküyor ve 408 gram💙

Tetanoz aşısını sordum, boğmacalı olanı yaptırabiliyorsan o daha iyi tabi dedi. Serviks uzunmuşum da 4.4 mm çıktı.
İlişki haftada bir iki kere olabilirmiş, şeker yüklemem de 24. Haftada. Ben de haberler böyle bir de size bir bonus bırakıyorum🐣
Ammmaaaa yerim ben onu maşallah ya 😍 ne güzel poz vermiş annesi şeker yüklemesi düşünüyorsun o zaman canim bende kararsız kaldım bu konuda oğlumda yaptırmamistm ama şuan aile de var şeker hastalığı
Ben 10 kilo aldım hizlada alıyorum neden anlamıyorum kızlar ya okadar aşırı da yememe rağmen tartıya çıkmaya korkuyorum of😕
Papatyam biz aynı kaderin yolcularıyz galiba kilo alislarimiz bile aynı vitamin ve kan ilaçları yapıyor kiloyu vücutta elverişli ise vay halimize
Sagol canim benimmm🥰🥰 oğlumdan baya şey ayirmisim ama ilk üç aylık hicbisey birakmamisim😂 bi tek yenidogan takimlari alacagim sonrasi eksige gore alinir nasilsa 🥰
Evet yaa bende yeni doganlari vermişim birisine diğer bütün kiyafetleri duruyor hiç bakamadım bile ne var ne yok diye
Sat 26 Aralık şehir İzmir
İlk çocuk Kız 🙂 önemli değil canım teşekkürler şimdiden 😘
Ekledim kuzucm❤️

Ya birsey sorcam sizlere benim gecmeyen siddetli oksuruk var karnim kasiliyor ve oksururken idrarimi kaciriyorum geberiyorum nerdeyse cok siddetli derecede oluyor 😪😪😪
Canım bende de olmaya başladı bu ara, ben de grip olmuştum yeni atlatıyorum ama öksürük kaldı.
Hatta az evvel oldu, öldürürken hapşırırken idrarım kaçıveriyor. Daha önce hiç olmazdı😒
Ammmaaaa yerim ben onu maşallah ya 😍 ne güzel poz vermiş annesi şeker yüklemesi düşünüyorsun o zaman canim bende kararsız kaldım bu konuda oğlumda yaptırmamistm ama şuan aile de var şeker hastalığı

Papatyam biz aynı kaderin yolcularıyz galiba kilo alislarimiz bile aynı vitamin ve kan ilaçları yapıyor kiloyu vücutta elverişli ise vay halimize

Evet yaa bende yeni doganlari vermişim birisine diğer bütün kiyafetleri duruyor hiç bakamadım bile ne var ne yok diye

Ekledim kuzucm❤️
Evet kuzum doktorum yaptırmamı önerdi ben de hiç sorgulamadım kendisine güveniyorum, o ne derse o ama çok detay bilgim yok ben yanlış yönlendirmiş olmayayım seni.

Maşallah , ne kadar da güzel yakalamış🦋
Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim 💙

Bu şeker yüklemesi için doktora sordum , detaylı ultrasonda , yaptır dedi. Sonra dedim ben evde ara ara takip ediyorum ,

neden dedi?
Dedim , açlık yüksek çıkıyordu tahlillerde benim 95-105 arası.

Sonra merak edip alet aldım. Ama ilk saat ve ikinci saat tokluk normal çıkıyor, dedim.

Doktor da ,
“Açlık şekerin yüksek, ben gebelik şekeri var kabul ediyorum seni, şeker yüklemesi yaptırma. Belli ki insülin direncin var “ dedi . Doğrudur çünkü 2-3 sene önce vardı. Hatta regl aralıklarım bozulmuştu kilo verip düzeltinceye dek. Tekrar eski düzene girmişti, kilo verince. Makine gibiyiz. Binler bozulunca , başka yerler de etkileniyor 😌

Canım bende de olmaya başladı bu ara, ben de grip olmuştum yeni atlatıyorum ama öksürük kaldı.
Hatta az evvel oldu, öldürürken hapşırırken idrarım kaçıveriyor. Daha önce hiç olmazdı😒

Evet kuzum doktorum yaptırmamı önerdi ben de hiç sorgulamadım kendisine güveniyorum, o ne derse o ama çok detay bilgim yok ben yanlış yönlendirmiş olmayayım seni.
En korktugum sey ise siddetli gecmeyem oksuruk nefes alamiyorum.artik ve gunde 5 6 kez kaciriyorum idrari canimi skmaya basladi

Merhaba hanımlar
İki gecedir uyuyamıyorum. İçimde bir huzursuzluk var tarif edemediğim. Burnum tıkalı ondan dedim zaten çift yastıkla yatıyordum baktım olmadı okyanus suyu aldım . Bana mısın demedi. Hala tıkalı sanırım burun eti büyüdü başka açıklaması yok. Elim ayağım şişiyor uyuşuyor. Tuzu tamamen kestim evde ama annemlerde ipin ucunu kaçırıyorum.😋 24. Hafta da böyle ise diğer aylarda neler göreceğiz endişesi başladı. Karnım da ikizler ve ben.. korkmaya başladım. Eşim de endişelenmesn diye konuşamıyorum bile. Tek duam çocukların zamanında gelmesi ve sağlıklı bir şekilde şu süreci atlatmak...
Zor işmiş be hamilelik
Kalın sağlıcakla...

Back
X