Kuzum yok bi şey söylemedi, hatta ben sordum hangisini bulabiliyorsan onu yaptır ama boğmacalı bulabilirsen tabi o daha iyi olur dedi ( nerden öğreniyorsunuz bu detayları der gibidnshsh)
Gerçekten öyleydi her şeyi belli çok tuhaf darısı bir kaç hafta sonra başına
inşallahÇok iyi anlıyorum seni. İlk haftalarda ben de bi uyandım iç çamaşırım sırılsıklam nasıl korktum anlatamam hala da arada az az geliyor ama suyunda hiç sorun görmedik şimdiye kadar. İnsan bi an napacağını şaşırıyor çünkü hiç bi fikrin yok bu su ne bebek nasıl ne yapıcam. Doğana kadar bu endişeler hiç bitmiycek. Yolu yarıladık çok şükür bundan sonrasında da sadece dua edip bekleyebiliriz. Rabbim doğumdan sonraki o rahatlamayı o güzel hissi hepimize yaşatsın hep iyi haberler alalım topiğimizde
En ufak şeylere takılıyor insan ama sonunda endişelerimiz boşunaymış diyeceğiz inşaallah eskiden daha mı kolaymış ne görüp bilmemek daha iyi sanki insan düşünmüyor en azındaninşallahaynen çok şükür anne olmak gerçekten çok zormuş.demekki bu sıvıda normal kalbindeki parlak noktoda aklıma takıldı
Ya birsey sorcam sizlere benim gecmeyen siddetli oksuruk var karnim kasiliyor ve oksururken idrarimi kaciriyorum geberiyorum nerdeyse cok siddetli derecede oluyorKızlar her şey yolunda bizde, detaylı ultrasonu tamamladık 21+3 gözüküyor ve 408 gram
Tetanoz aşısını sordum, boğmacalı olanı yaptırabiliyorsan o daha iyi tabi dedi. Serviks uzunmuşum da 4.4 mm çıktı.
İlişki haftada bir iki kere olabilirmiş, şeker yüklemem de 24. Haftada. Ben de haberler böyle bir de size bir bonus bırakıyorum
Sat 26 Aralık şehir İzmirKuzum mesaj araya kaynadı sanırım ya sat yaş sehir kaçıncı çocuk birde cinsiyet yazar mısın hemen ekliyim
Ay bende yazıcaktım gruba bu konu hakkında. Lcw da çok güzel hamile emzirme atleti var. Çevremdeki herkes sütyenden ziyade atlet almamı önerdi. İç çamaşırcılardaki atletler kalitesiz geldi gözüme. Bir bakın derim lc de güzel emzirme atleti var ve piyasaya göre uygun fiyatı kaçırmayınKızlar bugün kendime alışveriş yaptım biraz. Yalnız mağazalarda hamile seçenekleri çok kısıtlı çoğu online satışa açıkmış. Bende internetten sipariş verdim. Birkaç tayt tişört. Elbise olarakta hep oversıze giydiğim için hepsi oluyor şu an hamilelik için ayrı almadım. Lcw’da uygun fiyatlar. İlk defa üye olduğum içinde indirim geldi 80tl civarı ilgileniyorsanız bakın derim.
Yaaa ben daha hiç bez almadım panikledim şuanRica ederim çiçeğim ne demek. Beni de çok bunaltıyordu düşünmek. Suan daha rahatım hatta bebenin doğru düzgün kıyafeti yok hiç ama alınır ya amaan
Bez hem pahalı bi ürün dalı gün geçtikçe de zamlanıyor bekletme gereği duymadım.
Gerisi bebelerimizin iriliğine vücut tipine bacak yapısına göre bile değişecekeksikler tamamlanır. Bebeğim zayıf olacak gibi durursa 1 bedene ekleme yapacağım ben de.
Bir de Prematüre İkiz bebeli bir anne premium care kullanıyordu. bebeklerin hassas cildinde bile sorun yaşamamış ona da güvendim biraz
Dua edelim de bizimkiler sorun çıkarmasın
Daha vakit bol alınır hiç panik yapmaYaaa ben daha hiç bez almadım panikledim şuan
Ben atlet giyemiyorum ya nedenseAy bende yazıcaktım gruba bu konu hakkında. Lcw da çok güzel hamile emzirme atleti var. Çevremdeki herkes sütyenden ziyade atlet almamı önerdi. İç çamaşırcılardaki atletler kalitesiz geldi gözüme. Bir bakın derim lc de güzel emzirme atleti var ve piyasaya göre uygun fiyatı kaçırmayın
Konuya o kadar ybancıyımki hangi beden alınmalı kilolu doğarsa nolur en fazla hangisi gider hiç bişi bilmiyorumDaha vakit bol alınır hiç panik yapma
Ben yukarda yazmıştım ortalama olarak amaKonuya o kadar ybancıyımki hangi beden alınmalı kilolu doğarsa nolur en fazla hangisi gider hiç bişi bilmiyorum
Ammmaaaa yerim ben onu maşallah yaKızlar her şey yolunda bizde, detaylı ultrasonu tamamladık 21+3 gözüküyor ve 408 gram
Tetanoz aşısını sordum, boğmacalı olanı yaptırabiliyorsan o daha iyi tabi dedi. Serviks uzunmuşum da 4.4 mm çıktı.
İlişki haftada bir iki kere olabilirmiş, şeker yüklemem de 24. Haftada. Ben de haberler böyle bir de size bir bonus bırakıyorum
Papatyam biz aynı kaderin yolcularıyz galiba kilo alislarimiz bile aynı vitamin ve kan ilaçları yapıyor kiloyu vücutta elverişli ise vay halimizeBen 10 kilo aldım hizlada alıyorum neden anlamıyorum kızlar ya okadar aşırı da yememe rağmen tartıya çıkmaya korkuyorum of
Evet yaa bende yeni doganlari vermişim birisine diğer bütün kiyafetleri duruyor hiç bakamadım bile ne var ne yok diyeSagol canim benimmmoğlumdan baya şey ayirmisim ama ilk üç aylık hicbisey birakmamisim bi tek yenidogan takimlari alacagim sonrasi eksige gore alinir nasilsa
Ekledim kuzucmSat 26 Aralık şehir İzmir
İlk çocuk Kızönemli değil canım teşekkürler şimdiden
Canım bende de olmaya başladı bu ara, ben de grip olmuştum yeni atlatıyorum ama öksürük kaldı.Ya birsey sorcam sizlere benim gecmeyen siddetli oksuruk var karnim kasiliyor ve oksururken idrarimi kaciriyorum geberiyorum nerdeyse cok siddetli derecede oluyor
Evet kuzum doktorum yaptırmamı önerdi ben de hiç sorgulamadım kendisine güveniyorum, o ne derse o ama çok detay bilgim yok ben yanlış yönlendirmiş olmayayım seni.Ammmaaaa yerim ben onu maşallah yane güzel poz vermiş annesi şeker yüklemesi düşünüyorsun o zaman canim bende kararsız kaldım bu konuda oğlumda yaptırmamistm ama şuan aile de var şeker hastalığı
Papatyam biz aynı kaderin yolcularıyz galiba kilo alislarimiz bile aynı vitamin ve kan ilaçları yapıyor kiloyu vücutta elverişli ise vay halimize
Evet yaa bende yeni doganlari vermişim birisine diğer bütün kiyafetleri duruyor hiç bakamadım bile ne var ne yok diye
Ekledim kuzucm
Maşallah , ne kadar da güzel yakalamışKızlar her şey yolunda bizde, detaylı ultrasonu tamamladık 21+3 gözüküyor ve 408 gram
aynen sanki daha iyiymiş böyle herşeyde insan daha çok endişeleniyoEn ufak şeylere takılıyor insan ama sonunda endişelerimiz boşunaymış diyeceğiz inşaallah eskiden daha mı kolaymış ne görüp bilmemek daha iyi sanki insan düşünmüyor en azından
En korktugum sey ise siddetli gecmeyem oksuruk nefes alamiyorum.artik ve gunde 5 6 kez kaciriyorum idrari canimi skmaya basladiCanım bende de olmaya başladı bu ara, ben de grip olmuştum yeni atlatıyorum ama öksürük kaldı.
Hatta az evvel oldu, öldürürken hapşırırken idrarım kaçıveriyor. Daha önce hiç olmazdı
Evet kuzum doktorum yaptırmamı önerdi ben de hiç sorgulamadım kendisine güveniyorum, o ne derse o ama çok detay bilgim yok ben yanlış yönlendirmiş olmayayım seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?